Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!

• 17 728
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, мислите ли че е много удачно с коремът ви да седи дъго време мокър? Все пак, колкото и бързо да съхне плата... Wink Аз точно поради тази причина не си купих първия път такива бански, няма да си купя и сега. Когато мога се пека само по долнище, хич не ми се иска освен горнището сега да си закрия и целия корем. като бях малка носех цели бански, е много ме дразнеше , че кажи-речи целия си мокър сумати време с тях. #Cussing out

Ох, Klemy, да ама на мен лекарката ми каза коремът да е нонстоп покрит на плажа!!! Как да стане!!

# 151
ами то затова човек има поне два бански, бе, за да се преоблича  Sunglasses

# 152
detelini относно главоболието-и аз имах много силно по едно време,сега пак се появява понякога.Казаха,че сигурно ми пада кръвното и да пия едно кафенце,кола или да ям шоколад.И наистина ми действа....може би защото аз нито едно от трите не съм консумирала изобщо откакто съм бременна,а преди пиех много кафета и сладичко доста си хапвах.И сега като ме заболи глава пийвам по малко кафе или кола,или пък изяждам някоя шоколадова вафла или малко шоколад.

# 153
Завиждам на всички ви, които планувате почивка на морето. Иска ми се и аз да ходя на плаж. Най- куриозното е, че работя на Албена и всеки ден пътувам до там и обратно. До сега нито веднъж не съм видяла морето тази година, а и най- вероятно няма да го видя с тази моя работа. Уреждам почивките на толкова много хора, а за мен такава няма. Нали знаете - обущаря ходил бос. Но това е положението. Почивам само в неделя, а в този почивен ден се чудя кое по-напред да свърша у дома. Не съм сигурна, че ще издържа така цяло лято. Взе малко да ми идва нанагорнище.

# 154
Здравейте момичета!
Аз като морско чадо, всеки ден съм си на плаж, ама ходя след 17 часа. Водата е страхотна, топло е, но не горещо. С половинки бански.
Бих ходила и през деня, но до 2 часа все аще не мога да се отлепя от леглото...  Sick
Това с плажа е единственото ми забавление и ми носи доста облекчение, честно казано.

Минах на хомеопатични за повръщането, че не се живее, обещаха да ми вдигнат поне качеството на живот....да видим!

# 155
  • София
ами то затова човек има поне два бански, бе, за да се преоблича  Sunglasses

newsm10 Ами да! Преобличане!
Сега значи търся един бански, който да е танкини, но отделно да си има и нормално горнище, щото трябва да са в тон, хи хи.

# 156
Soseress, благодаря ти. Днес е ден за парички и ще се пробвам да си намеря нещо подходящо.
Иначе изкарах един ужасен уикенд.  Някакъв вирус може би с разтройство.  Освен това кръвното ми беше трагично ниско и почти припаднах на два пъти, причерняваше ми.  Изкарах ангелите на баба ми, с която живеем. Имаше и полза де - свалих едно кило и така стреснах малкия, че после цял ден ме слушаше!

# 157
Ей, maiche, видях ти снимките, много си сладка, такава слабичка и с коремче!
На мен също ми хвръкна малко коремче, но хората още не разбират, като не ме познават к'ва бях.
Пък и не съм си купила дрехи точно по мен, да се опне коремчето...Ако сложа трико потник или тениска и ще се види...
 Blush

# 158
  • сто акровата гора
Момичета вие въобще ли не пиете кафенце?  newsm78 На мен докторката ми каза, че по две на ден може, аз ги пия с мляко от край време, така че всичко си е наред. Иначе страшно ми пада кръвното особено в тази жега.

# 159
на мен още почти не ми личи. Ще видим кога ще почне. Иначе си взех болничен и сега си почивам. Пък другата седмица пак на трастиката до като изкарам. От вереме на време усещам нещо като гъделичакане ниско долу, дали и бебето. Вие усещатае ли нещо такова?

# 160
  • Русе
Sarra, много мерси  bouquet!Дано си остана така до края само на корем да раста.Иначе си купих и една розова плажна рокличка памучна с нея съвсем си ми личи.
Soseress ,пия по едно кафе на ден сутрин с мляко.
Lia25,още не съм усетила бебето,уж вторите се усещали по рано

# 161
  • София
И аз мисля да дойда на срещата. Откакто съм в болничен (мисля да съм така до края) ми е доста скучно вкъщи и само гледам да повлека таткото нанякъде през уикенда.
Аз съм добре, отдавна не бях писала, защото имах малко проблеми, но слава богу всичко е наред. Бебо е момченце  Laughing засега поне Party , днес бях на биохимичен скрининг, а на 11.07 имам час за фетална морфология при Томова в "Свети Лазар" . Някой знае ли нещо за апарата там  newsm78. Би трябвало да е добър, защото е 80 лв Thinking
Това е от мен- само хубави неща Grinning, аааа и сватба ми предстои- края на юли- обещавам после снимки.

# 162
и аз съм при томова на ехограф, това същото ли е като фетална морофология. Но аз съм при нея на 13,07 и на бул цар борис, но там прегледа до колкото разбрах е 50лв.

# 163
ето един линк за бебешки калкулатор

http://babycalculator.hit.bg/

# 164
на мен още почти не ми личи. Ще видим кога ще почне. Иначе си взех болничен и сега си почивам. Пък другата седмица пак на трастиката до като изкарам. От вереме на време усещам нещо като гъделичакане ниско долу, дали и бебето. Вие усещатае ли нещо такова?

AЗ 4увствам не6о като по4укване ниско долу. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт