АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Аз също ще се оплача тук... Може някой да знае някакъв лек.. Покрай тия празници и други ангажименти май нещо се претоварих. Стоях много време права, вървях много въпреки, че кръсттът ме болеше. Само дето преди 3 дни нещо в десния ми крак отказа. Болката беше зверска режеща в горната част на едната буза на д-то... Общо взето от тогава не мога да ходя. Ходих на кинезитерапевт даже, че не се издържаше. Облекчи ме масажът много, но като се прибирах се спънах и го напрегнах пак и съм като инвалид... Казаха ми, че е седалищния нерв, за първи път ми се случва такова нещо. Карам 27ма седмица ако има значение... Та гледам разни клипчета в ютюб как да го раздвижа ама то не се търпи. Знаете ли някой който може да помогне с нещо такова или някакъв лек...

На мен същото ми се случи - бебето притискало този нерв и затова така. Най-често се оправя с раждането. Лекарката не беше оптимист за някакво ефективно лечение, освен че можело да се пие витамин Б комплекс. Това намерих в интернет:
http://albina.mangevillalobos.com/%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC … 0%B8%D0%B0%D1%81/

Също каза, когато се налага да стоя права, да не стоя и с двата крака едноивременно стъпила на земята, а да ги редувам. За масажи и аз четох, че помагали, но не намерих специалист, на когото да се доверя. Интересното е, че по-миналата вечер нещо съм разместила явно, при някакво действие, защото взеха да ме болят краката отпред, точно в края на свивката към корема, а болката отзад намаля.

# 376
Благодаря за отговора! Това не звучи добре, че ще мине след раждането. В момента ходя до тоалетната с помощ...Витамин Б пия, едва ли е от недостиг. Тоя релаксин ми видя сметката май, тъй като май имам доста от него. Няма да се откажа от упражненията, може  да подействат. Отделно като лежа бебето се побърква да се върти. Хваща ме страх дали му е добре като се движи толкова много. Имам чувството, че някакво животинче е влязло в дрехите ми и се мъчи да излезе.. Дано не се мъчи да излиза:)
Ще ходя на масажи и ще се мъча с упражнения, както вика свекървата, чудя се какво да си измисля за да се глезя Grinning

# 377
Melodiq, успех! Възхищавам се на силата и куража ти. Стискам палци нещата да завършат благополучно.

# 378
Успех и бързо възстановяване и на двечките . ❤

# 379
Честита Нова Година, мили мамчета желая ви една нова и успешна година, изпълнена с много радост и накрая да гушкаме здрави и пухкави бебчета. 😘😘😘😽😽😽💖💖💖💖

# 380
  • София
Честита и щастлива да е новата година! Бъдете здрави и щастливи!

# 381
Честита нова 2019 година! Да сме здрави,  да сме щастливи и да гушкаме април здрави бебчета! Обичайте и бъдете обичани!

# 382
Честита 2019 и от мен!!!! Нека април да гушкаме най-сладките и здрави бебчета. Heart

# 383
Честита нова 2019 година! Живи и здрави и много щастливи.

# 384
Честита нова 2019 година!!! Много здраве щастие и късмет и да сме много щастливи!!

# 385
Честита Нова Година, мили мами ! Нека бъде здрава, щастлива и много усмихната година 😊😊😊Нека всички се радваме на прекрасни дечица 🤗🤗🤗 

# 386
  • София, България
Честита Нова Година и от мен. Бъдете най-вече здрави и обичани. И безпроблемно раждания на всички! Heart

# 387
Честита Нова Година и от мен. Бъде живи и здрави и много щастливи. На всички ни желая леко и безпроблемнно раждане.

# 388
  • Г. О.
Честита 2019-та година, момичета! Бъдете здрави, щастливи и обичани. Дано имаме безпроблемна бременност до края и едно бързо и неусетно раждане:)

# 389
Честита нова година и от мен! С пожелания за много здраве, щастие и хубав финал и здрави бебета на всички!

Общи условия

Активация на акаунт