АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За момента 1600 лв е цената за раждане, без значение секцио или нормално, + 600 лв неонатологичен пакет, от които мисля 400 е задължително да се платят, другите 200 са за допълнителни изследвания и са по желание, + някаква битова такса, нещо от порядъка на 85 лв за престоя

# 361
  • София
На отворените врати потвърдиха, че и след НГ ще останат такива цените Simple Smile

# 362
  • София, България
AllegraA, така и не отидох на йогата Joy Не съм за тия спортове аз. Мързи ме Grinning

Снощи за пръв път имах контракция. Не болезнена. Беше неприятно и стряскащо... Expressionless А дори се случи като си бях легнала да почина, вместо обратното като се натоварвам Simple Smile

# 363
  • София
Приеха ме в болницата тази сутрин - дойдох заради розово зацапване, оказа се, че шийката ми се е скъсила на 2 см и е започнала да се отваря. Ще ми направят системи, и кортикостероиди за дробчетата на бебето, за всеки случай.
Според моята АГ няма повод за притеснение.
Но пък явно ще посрещам Нова Година в болницата Simple Smile

# 364
  • София, България
Ооо, Мелодия, много съжалявам! Sad Дано престоят ти е възможно най-кракът! Има много лекарства в днешно време, момичета като теб даже пренасят след термин. Blush

Ти в коя седмица си вече? И в коя болница са те приели?

# 365
Мелодия вярвам, че всичко ще се развие добре за теб и бебето. И аз съжалявам, че така са се стекли нещата, пожелавам ти бързо възстановяване. Hug

# 366
Мелодия дано всичко е наред, важното е, че сте го хванали навреме и има какво да се направи. А щом и лекарката ти е казала, че няма повод за притеснение направо супер Hug Наталия, а ти как си?

# 367
  • Г. О.
Бързо възстановяване, Мелодия. Всичко ще се нареди, вярвам в това. Дръж ни в течение и да знаеш,че ние сме насреща. Кураж:)

# 368
  • София
Благодаря ви много, момичета!
Purple Peanut, в 25+2 съм, в Токуда постъпих.

# 369
  • София
Melodiq, имаш стиснати палци и от мен, чакаме добрите новини, че си се прибрала!

# 370
Мелодия, дано бързо ти повлияят системите и се успокои шийката. Много положителна енергия ти изпращам
Вярвам, че всичко ще е на ред. Без болки ли стана скъсяването?

# 371
  • София
Мелодия, още едни стиснати палци и от мен. Бързо да се стопират нещата и да се прибираш.

# 372
Мелодия, успех и от мен. 2см не звучи толкова зле за твоята седмица. Всичко ще е наред, стискам ти палци и аз!:plus1:
Аз също ще се оплача тук... Може някой да знае някакъв лек.. Покрай тия празници и други ангажименти май нещо се претоварих. Стоях много време права, вървях много въпреки, че кръсттът ме болеше. Само дето преди 3 дни нещо в десния ми крак отказа. Болката беше зверска режеща в горната част на едната буза на д-то... Общо взето от тогава не мога да ходя. Ходих на кинезитерапевт даже, че не се издържаше. Облекчи ме масажът много, но като се прибирах се спънах и го напрегнах пак и съм като инвалид... Казаха ми, че е седалищния нерв, за първи път ми се случва такова нещо. Карам 27ма седмица ако има значение... Та гледам разни клипчета в ютюб как да го раздвижа ама то не се търпи. Знаете ли някой който може да помогне с нещо такова или някакъв лек...

# 373
  • София
_Ava_, да, без болки и без контракции.
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата. Докторката ми не изглежда притрснена, каза че това се е очаквало и затова сме сложили серклаж. Ще видим, надявам се че всичко ще бъде наред.

# 374
Мелодия, това, че докторката не е притеснена е много хубаво. Явно трябва да се оставиш на грижите и и да мислиш позитивно. Вярвам, че всичко ще е на ред. Чети книжки. И не чети нищо в интернет за скъсени шийки! Убедих се, че изобщо не влияе добре. Филмов маратон е също добър вариант. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт