Лакове за нокти - 126

• 65 674
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
От къде мога да си закупя само МАГНИТ за магнитен лак и за лак за 3д котешко око?Има ли такива магнити в някоя дрогерия?Някакви идеи.Благодаря предварително за отговорите!
На Зимния дворец отсреща, от страната на пазара, тръгваш надолу в посока Студентски град, има китайски магазин, в него се продават, на касата са точно.
Имам от там, но още не съм го пробвала, довечера мога да ти пиша с отзив дали става, ако е боклук да не се разкарваш.

# 196
  • В полите на Пирин планина
Може да се пробва с всеки магнит, който имате.

# 197
Дa, aз съм пробвaлa с тия дето сa зa хлaдилник. Стaвaт, дори сa по силни от този в опaковкaтa нa лaкa. То aз имaм сaмо един мaгнитен нa ГР, някaквa серия, но мaгнитa е много слaб и не уцелих и цветa. Блед е и ефектa съответно и той.

# 198
Наистина ли става с обикновен магнит?

# 199
А защо да не става? Grinning Физични закони са това...

# 200
И аз се чудех дали става, защото си поръчах лаковете, но не са ми изпратили магнита.Това ще е хубаво ако става.

# 201
Кои лакове се изпращат с магнит? Аз само за ГР се сещам, те са вътре в кутията, но за нищо не стават.

# 202
  • Габрово
Леле отколко отдавна не съм гледала тази тема...пак ще започна да я следя с интерес...

# 203
Аз не съм ползвала лак от години. Да не казвам 15, че ще ми се смеете. Сега, покрай темата си купих два от Дъглас - син и сребърен. Ако намеря и стикерчета, ще спретна коледен маникюр.

Много красиви нокти показвате. Адмирации.

# 204
Ще подарявам лакова къде беше темата за размените?

# 205
  • София
Ще подарявам лакова къде беше темата за размените?
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/?topic=772389

# 206
# 207
# 208
Аз все още съм на телесен цвят, и тази седмица за работа. От другата вече мога да си пробвам червеното Heart Eyes

# 209
  • София
И от мен една Антония. Да не остана по-назад Grinning

Общи условия

Активация на акаунт