Лакове за нокти - 126

• 64 529
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря ви Hug

# 646
Juls, много готино! Кой е лака?

# 647
  • Prismatica Aerie

# 648
  • Някъде там
Elena ,ето и конкретни номер Golden Rose Ice Chic 57

ice chic 11
мисля ,че се доближават максимално близо до това което търсиш

# 649
Ice Chic 12 също може да пасне. Той е малко по-тъмен.

# 650
От доста време си търся лак в цвят розово злато, но не искам брокатен, а металически. Някоя от вас може ли да ми препоръча такъв?

# 651
  • Някъде там
От доста време си търся лак в цвят розово злато, но не искам брокатен, а металически. Някоя от вас може ли да ми препоръча такъв?

107 Rose Nails

# 652
Навън вали дъжд!
Имам 2 свободни часа,
време е за маникюр!

Хайку от неизвестен автор,
тъжно гледащ лимитираните
си запаси от сиви лакове!

# 653
  • София
Навън вали дъжд!
Имам 2 свободни часа,
време е за маникюр!

Хайку от неизвестен автор,
тъжно гледащ лимитираните
си запаси от сиви лакове!
GrinGrinGrin
Утрепа ме

# 654
Хахха Grinning Агентче, по дъжд ли сменяш лака? Stuck Out Tongue Winking Eye
И тука е така... Аз след 3 седмици бози, днес избухнах с върховен кич, ама грам светлинка няма да го снимам...

За лак розово злато - този го гледам отдавна, може би ще го взема, само да се пречупя да нося такъв тип Grinning

# 655

Моето предложение е:
Скрит текст:
Поръчах го от тук: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075GV5F2J/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 656
Fluttershy, Greene, много благодаря! Simple Smile Точно такива искам Simple Smile

# 657
То човек ако не се посмее над собствените и лудости, кой... Grinning
Намерих 2-3 приятни сиви, но много тъмни, а ноктите ми са дълги за толкова тъмен лак. И пак си намазах предишния (Alpaca my bags) - срам!

Розово злато металик имам 2 и не ги нося, разбира се - едно много старо Orly Rage и един странен - TRUST FUND BEAUTY NAIL POLISH - CHAMPAGNE SOCIALITE:

# 658
Моето предложение за лак в розово злато е показания от Ивчето из старите теми Pull & Bear Rose Gold:

Agent този Trust Fund ми го донесе една приятелка като подарък от Щатите и го счупи на плочките, подарявайки ми го Grinning та не можах дори да го пробвам. Имам един друг лак от марката и много си го харесвам, макар че цената им е неоправдано висока според мен, колкото и да са 10000-free.

# 659
  • В полите на Пирин планина
Catrice Dress to impress е страхотно розово злато:

Общи условия

Активация на акаунт