Намаления – Зима 2018 г. / 2019 г.

• 114 657
  • 642
  •   1
Отговори
# 180
Блонди и Дими, благодаря ви! Малко ме е страх, при онлайн поръчка да не пристигнат след Дядо Коледа, но ще разгледам утре и ще преценя! Много тенкс!

# 181
  • София
С моята първа покупка на гумени боти на Трусарди за "скромните" 132.99 лв намалени от 219.99 покрай рождения ден на Fashion Days ударих на камък. На въбшен вид ботите са идеални, но преди да ги тествам в реалните условия за които съм ги взела, а именно сняг и дъжд няма как да разбера дали са читави. С моят късмет, незнайно как, но краката ми се мокрят и самата обувка отвътре седи мокра, а навън дори няма преспи, но не мисля че биха ми приели рекламацията, дори на веднъж обувани. Cry

# 182
  • Sofia
Кога ги купи? Едва ли от сайта има как да разберат, че ботите са носени еднократно. Аз бих ги върнала, на твое място.

И само една странична вметка – гумените ботуши не са за преспи, а за пролетно-летния сезон. Peace

# 183
С моята първа покупка на гумени боти на Трусарди за "скромните" 132.99 лв намалени от 219.99 покрай рождения ден на Fashion Days ударих на камък. На въбшен вид ботите са идеални, но преди да ги тествам в реалните условия за които съм ги взела, а именно сняг и дъжд няма как да разбера дали са читави. С моят късмет, незнайно как, но краката ми се мокрят и самата обувка отвътре седи мокра, а навън дори няма преспи, но не мисля че биха ми приели рекламацията, дори на веднъж обувани. Cry

Да не ти се потят краката ?Сложи си стелки от агнешка кожа ,хем типло хем удобно и няма да се потят.

# 184
  • София
Получих ги на 14.12, а реално ги обух в понеделни, има сняг ама не е така че да се намокрят, а като изключим мокрия отстрани чорап, кракът ми не е потен. Ето ги и въпросните боти

# 185
  • Sofia

Е, какво го мислиш тогава? Връщай ги, щом не си доволна.

Иначе, ботите са сладки. Peace

# 186
  • Пловдив
Според мен пропускат от страничния ластик.

# 187
Аз подобни боти си бях взела от Лидл. Обаче гумените боти държат студено и някак крака вътре е мокър/ потен. За кратко носене стават ама иначе не е за носене цял ден

# 188
  • София
Не говорим за едни и същи ботуши, но общото е, че са гумени. Аз изкарвам кучето цяла зима в най големите снегове с едни гумени ботуши, само че вътре имат топъл чорап и нито пропускат, нито ми се потят краката. Но той си вървеше с тях, може би нещо подобно ако сложите вътре?

# 189
Правят ли Коледни намаления в Естил, харесала съм мъжка чанта за подарък, която ми трябва за 31 декември, и се чудя дали да чакам, понеже цената й не е ниска.

# 190
И защо да са мошеници Дайхман? Във всеки друг магазин за обувки от частните български магазини винаги са ми казвали, че гаранцията им е 30 дена. Винаги!

# 191
  • Сливен
И аз знам,че гаранцията за обувки е 1 месец.От физически и от онлайн магазин когато съм купувала съм получавала гаранционна карта ,на която пише 1 месец.

# 192
  • София
Благодаря, ще пробвам  и с друг тип чорап, но определено не пропускат от страничния ластик тъй като до него не достига сняг и си е винаги сух. Цял ден не съм ги носила за момента, на работа ги сменям с маратонки, да ми е по удобно Wink

# 193
  • 1st floor
И защо да са мошеници Дайхман? Във всеки друг магазин за обувки от частните български магазини винаги са ми казвали, че гаранцията им е 30 дена. Винаги!
Мисля, че поясних защо.

# 194
Аз моите ги върнах, защото оцветяваха страшно много краката... Няма как да се носят. Бях ги обула веднъж за няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт