Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Чакането от трансфера до теста е нищо, в сравнение с това после до първия преглед, а после и от преглед до преглед.
Аз също нямах симптоми, а резултата в петък ще навърши 1годинка Simple Smile. Времето лети, все едно вчера тръпнех в очакване на теста.
Успех на всички чакащи!

Подкрепям Nandin, аз съм с положителен кръвен и от кръвен до кръвен всеки път бях в тиха истерия(общо три пъти), защото нямах НИКАККВИ симптоми, в понеделник видяхме и сакчетата и аз още не мога да повярвам, все още нямам симптоми, сега пък чакам да чуя сърчицата и докато чакам моето ще изскочи, чак понякога се събуждам с мечтата да ми се гади, че да се почувствам бременна. Луда работа! Чакането наистина е голямо!
Пожелавам положителен и растящ резултат на всички чакащи!

# 451
Момичета, моя опит май отива към отрицателен резултат. На 7 ден след ЗЕТ съм и при забърсване на салфетката червеникаво зацапване. Дори по- рано от дата на цикъла май ще ми дойде.

# 452
Е това не е ли точно имплантационното зацапване? Недей така отписвай нищо. Според мен е много рано да ти дойде!

# 453
Едва ли е такова, на мен винаги преди да ми дойде ми зацапва няколко дена. Има го и неприятното усещане в кръстта и яйчниците. Главоболие също имам от няколко дни, когато ми идва ме боли глава.

# 454
Момичета, моя опит май отива към отрицателен резултат. На 7 ден след ЗЕТ съм и при забърсване на салфетката червеникаво зацапване. Дори по- рано от дата на цикъла май ще ми дойде.
Ако имаш изписан Фраксипарин или Аспирин след трансфера, може да е от него, но е най-добре да се обадиш на доктора, би трябвало да ти  увеличи прогестерона.Flowers Four Leaf Clover

# 455

Свържи се с лекаря си. Детските градини са пълни от такива зацапвания. Стискам палци да е имплантационно! Сега с лекарствата е трудно да се разбере кое от какво е. Flowers Four Leaf Clover

# 456
Взимаш ли прогестеронови хапчета някакъви, ако взимаш е малко вероятно да дойде преди да ги спреш. Аз съм на 8 ден след свеж и аз имам усещания на цикъл.

# 457
Взимаш ли прогестеронови хапчета някакъви, ако взимаш е малко вероятно да дойде преди да ги спреш. Аз съм на 8 ден след свеж и аз имам усещания на цикъл.
Усещания за цикъл имах от втория ден след трансфера и така до края на четвърти месец.Резултата е вече на 10 дни,така,че тези усещания не са задължително за предстоящ цикъл.Успех на всички,които са в очакване.

# 458
Благодаря, момичета за успокоителните думи! На кринон гел съм сутрин и вечер и на 7 дни  пролутон депо. Редувам аспирин протект и фраксипарин,днес се чудя дали да не пропусна фраксипарина.

# 459
Благодаря, момичета за успокоителните думи! На кринон гел съм сутрин и вечер и на 7 дни  пролутон депо. Редувам аспирин протект и фраксипарин,днес се чудя дали да не пропусна фраксипарина.

Най-добре говори с лекар, преди да предприемаш спирания на назначени лекарства.

# 460
  • Ст. Загора
Здравейте! Бихте ли споделили кога най-рано мога да направя тест след трансфер на 2 дневен ембрион?
Предстои ми командировка и искам ако мога, да избегна пътуването.. Трансферът ми беше на 31.01.

# 461
Мисля че най-рано 12-13 дни Simple Smile
Стискам палци

# 462
  • Ст. Загора
Мисля че най-рано 12-13 дни Simple Smile
Стискам палци
Благодаря ти много:hugs:

# 463
Здравейте! Бихте ли споделили кога най-рано мога да направя тест след трансфер на 2 дневен ембрион?
Предстои ми командировка и искам ако мога, да избегна пътуването.. Трансферът ми беше на 31.01.

Моят трансфер също беше на 31.01. Най-ранният тест е на 10 в неделя. Ако искаш може и в събота да опиташ.

# 464
  • Ст. Загора
Благодаря много! В понеделник ми се налага да пътувам далеч и ако в неделя тестът е положителен ще имам основание да откажа.
Успех и положителен финал ти желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт