Моля,за мнение за Reliefia Bulgaria!Взех го за паник атаки, ползвали ли сте го?

• 356
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Моля, за мнение за Reliefia Bulgaria! Взех го за паник атаки, ползвали ли сте го?
Защото внезапно загубих доверие, а така се бях надъхала...
Шишето е уж фолио против отваряне, отвори се с леко побутване.
Това ме накара да се усъмня и да преброя таблетките. Вместо 30, са 29.
Не съм за една таблетка, но, ако така процедират, аз няма как да знам какво е всъщност вътре в шишето.

Моля, някой, който го е ползвал да сподели, (ако си спомня, разбира се), лесно ли се отваря шишето и дали продукта действа? Страх ме е да го пия, след като се отвори толкова лесно.
Благодаря предварително!

# 1
На ваше място не бих го пила. За връщане, не можете да го направите. Няма как да докажете, че шишета било без фолио отгоре и лесно се отворило. Също така, че липсва 1 таблетка.

# 2
  • София
На ваше място не бих го пила. За връщане, не можете да го направите. Няма как да докажете, че шишета било без фолио отгоре и лесно се отворило. Също така, че липсва 1 таблетка.
Ами изглежда знаят какво правят, защото се съгласиха с мен.

Въпроса ми остава в сила: Някой пил ли ги е и дали има действие? Simple Smile

# 3
Не го пийте. Имат страница във фейсбук. Освен 2-3 отзива от фалшиви профили нищо друго няма за това.
Собственик на фирмата, която го разпространява е Десислава Белотелева.
Аз бих подала жалба в полицията.
Дори да имат разрешително да го продават, никой няма право да продава разпечатани опаковки с липсващи капсули вътре.

Може да пробвате да отворите една капсула да видите какво има вътре, понеже има случаи на такива добавки, които се продават само по интернет ( а не в аптека) да са откривани празни капсули.

# 4
  • София
Не го пийте. Имат страница във фейсбук. Освен 2-3 отзива от фалшиви профили нищо друго няма за това.
Собственик на фирмата, която го разпространява е Десислава Белотелева.
Аз бих подала жалба в полицията.
Дори да имат разрешително да го продават, никой няма право да продава разпечатани опаковки с липсващи капсули вътре.

Може да пробвате да отворите една капсула да видите какво има вътре, понеже има случаи на такива добавки, които се продават само по интернет ( а не в аптека) да са откривани празни капсули.

Името на жената нищо не ми говори, Вие знаете ли нещо?
Жалба няма как да пусна, защото няма начин да докажа, че е така. Sad
Капсулата е прозрачна и наистина мирише на витамини и билки, но какво има вътре не знам.
Гледам, че се продава и по аптеки и сайтове за фитнес.
За сега се разбрахме да ме компенсират, но след Вашето мнение се чудя как да реагирам, дали да не искам  направо възвръщане на сумата....

# 5
  • София
Възстановиха ми сумата, оказаха се коректни. Нямам претенции към тях.

Общи условия

Активация на акаунт