Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Честито момичета, Fire, Dream. Много се радвам за вас. Прегръдки!!! Иначе за протокола, не съм с 4, а с 2. Общо ми бяха 4. Иначе и това е нещо и съвсем сериозно обмислям на останалите им 2 да искам ПИД.

# 526
Честито момичета, Fire, Dream. Много се радвам за вас. Прегръдки!!! Иначе за протокола, не съм с 4, а с 2. Общо ми бяха 4. Иначе и това е нещо и съвсем сериозно обмислям на останалите им 2 да искам ПИД.

Аз съм в Мемориал и изследвахме на 3 ембриончета. 2 бяха супер а 1 беше с хромозомна аномалия. Имам още 7 освен изследваните, от които взеха биопсия и ги замразиха, за да не се налага ако искаме да правим и на тях ПИД да ги размразяваме и замразяваме отново.
Беше ни непосилно да направим ПИД на повече от 3, но ни посъветваха да направим.
Mariposa841 не се отказвайте никога. Само това мога да ти кажа, защото един от всички пъти ще стане. Няма как иначе. Бъди силна и вярвай Hug

# 527
Mariposa841,азсъщо имах само три бластоциста, единия не оцеля на другите два правих ПИД. В Турция и на един правят.Ембриолога ми каза, че има 1%-2% процента вероятност резултата да е грешен.
Dream123, firee, честито! Чудесни резултати!

# 528
Аз съм в Мемориал - Истанбул , имах два ембриона на 5 дни - аз на 34години и задължително и на двата от Мемориал препоръчаха ПИД. Единият беше 4 AB и 100% ок- резултатът е - сега съм в 11 г.с. - другият е с 25% мозаицизъм , но си го пазим. Няма как да ти откажат ПИД , заради броя на ембрионите.

# 529
Да момичета а аз вече имам дабъл план. Пускам си още някои изследвания тук, настоявам за ПИД на ембрионите и ако не дай си боже не стане работата, с пълна газ към Мемориал🙂

# 530
Само да напомня за всички запътили се за Мемориал- трябва да имате граждански брак с партньора си. Това е за цяла Турция , ако не се лъжа 🤔🤔🤔

# 531
  • Ст. Загора
Благодаря за окуражителните думи, но тестът показа 0.100.
Успех на  всички!!

# 532
Аз съм в Мемориал - Истанбул , имах два ембриона на 5 дни - аз на 34години и задължително и на двата от Мемориал препоръчаха ПИД. Единият беше 4 AB и 100% ок- резултатът е - сега съм в 11 г.с. - другият е с 25% мозаицизъм , но си го пазим. Няма как да ти откажат ПИД , заради броя на ембрионите.
Здравей, Мег! Били ми казала каква е цената на ПИД в Мемориал. Аз съм в друга Турска клиника и имам още три замразени ембриона, следващия месец е трансфера, но след два не успешни си мисля, че е добре да се направи ПИД преди това.

# 533
Преди малко видях кафениково зацапване след като се забърсах в тоалетната. Извинявайте ако звучи не добре. Теста уринарния беше много положителен тая сутрин. Пак май нищо не се получава. Слагам си 2х3 устрогестан и пия естрофем и инжекции фраксипарин. Не смея да кажа на мъжа си, затоеа пиша-идвам при вас. Страх ме е. Не ме боли корема. А как се радвахме...

# 534
Ameli, в Мемориал ПИД е 295$ на ембрион, не съм сигурна , тук по-опитните да кажат, но мисля, че ПИД се прави преди да се замрази ембриона. Успех!

# 535
Ameli, в Мемориал ПИД е 295$ на ембрион, не съм сигурна , тук по-опитните да кажат, но мисля, че ПИД се прави преди да се замрази ембриона. Успех!
Много благодаря! ❤

# 536
Преди малко видях кафениково зацапване след като се забърсах в тоалетната. Извинявайте ако звучи не добре. Теста уринарния беше много положителен тая сутрин. Пак май нищо не се получава. Слагам си 2х3 устрогестан и пия естрофем и инжекции фраксипарин. Не смея да кажа на мъжа си, затоеа пиша-идвам при вас. Страх ме е. Не ме боли корема. А как се радвахме...

може да имплантационно зацапване. Направи ли си кръвет тест? отиди на лекар.

# 537
Да, резултата ще бъде готов в сряда. На лекар, тук няма такива лекари и няма при кого да ида.

# 538
Пия още витамини-прочетох има почти от всички, ресреватрол и Q10 ама и там прочетох че има и някой витамини. Май съм се предозирала с витамини от рода С, В, Е. И на всичкото отгоре си бия и фраксипарин. Луда ли съм била че не съм се замисляла за това....? Сама си разказах играта. Още имам зацапване а сега и болки в корема... пълна програма... Така съм се тонинговала, че май изпуших за мое най-голямо разочарование.

# 539
Може би фраксипарина трябва да се спре, обади се в клиниката и обясни за зацапването

Общи условия

Активация на акаунт