Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 977
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 730
Тук има печеливши - дано някой се познае: https://scifi.bg/statii/specheli-s-bambalbi/

# 2 731
  • при късмета
 На мен не ми дава да въртя колелото, въпреки, че изтече предишния бонус. На профила на който не играх предишния пак иска депозит

# 2 732
  • Сф
Ей, разкрих мистерията.Като си влезете в профила, горе до надписа Национална лотария , вляво има човече с вдигнат палец.Като кликнете на него се вижда часа на бонуса.Гот ли го обясних?
Аз след 15 30 мога да въртя пак.
От компютър ли го виждаш това палче? Аз през тел не виждам нищо и не ми дава да въртя. 😃

Честито за пасаторите. Аз имам от миналата игра и не се включих.

Не, от тел. Влез си в профила, бонуси и горе м-у  3 те хоризонтални черти за меню и логото НЛ

# 2 733
Сега въртях от 3 профила - иска депозит. Кой знае дали по някакъв начин не засичат, че до сега не съм залагала реални пари и затова не искат да ми дадат...

# 2 734
  • София
Сега въртях от 3 профила - иска депозит. Кой знае дали по някакъв начин не засичат, че до сега не съм залагала реални пари и затова не искат да ми дадат...
На профил, на който никога не съм залагала ми даде 100 лева, на профила на който вкарвам ми се падна  депозит за пореден път.

# 2 735
  • София
Аз си направих профила преди десетина дни не съм зареждала и днес (за трети път въртя) ми даде 20 лв. Бонус и безплатни игри. От който бях с 4.30 лв., Но реших да ги изиграя, на Гонзо ги направих до 19.90 и вместо да се откажа продължих и загубих всичко, но съм доволна поиграх и видях какво е.

# 2 736
На мен не ми дава да въртя колелото .... Миналия бонус уж трябваше да е изтекъл вече..

# 2 737
  • София
И на мен не ми дава да въртя. Иначе от профила на моя приятел преди 1 седмица спечелихме 400 лв.

# 2 738
Иначе преди малко ходих да купя билетчета за 10 лв и спечелих .... НИЩО Grinning

# 2 739
Ми нямам никъде такъв час. Само веднъж ми се появи този палец,цъкнах и пишеше за миналия път,че имам 4,80 от бонуса и е зареден в моите пари. Както и да е,здраве да е!
Благодаря за помощта,PureLove. 🤗🎄

# 2 740
  • Сф
Ако си го изиграла,  няма да въртиш пак.Бонуса е еднократен! Понеже ми се падаше все зареждане, изчаках за подарък
Аз от останалия ми един профил-подарък 100лв + 20 детелинки.Радвам се.И да не превъртя, ще поцъкам за спорта Simple Smile

# 2 741
Момичета весели празници Simple Smile бързам да се похваля.Играх в играта на Своге,но записах баща ми,защото на 1 януари заминавам за друга държава и 3 месеца няма да ме има и днеска е получил смс че е спечелил пасатор на Бош Simple Smile)))).А там където отивам спечелих пица семейна Simple Smile).Като отида там ще отида да си я взема Simple Smile))

# 2 742
Честито на всички за наградите.
Аз съм с въпрос за Спаркс. Кога свършиха тези пуловери? Закупила съм си билет на 21.12, а пише, че последното теглене е било на 16.12.. т.е. е трябвало да има още едно теглене, но са го махнали, както и закупения ми билет. Така ли е, или бъркам някъде?

# 2 743
  • Сливен
Тъй като са почивни дни,ще обявят печелившите на 27.12.Тогава теглят и голямата награда. Simple Smile

# 2 744
  • София
Според мен умишлено дават пари без депозит на хора, които не са залагали досега, да се опитат да ги зарибят. Не при всички ще стане, но ще има и такива.

Общи условия

Активация на акаунт