Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 970
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Велико Търново
Момичета весели празници Simple Smile бързам да се похваля.Играх в играта на Своге,но записах баща ми,защото на 1 януари заминавам за друга държава и 3 месеца няма да ме има и днеска е получил смс че е спечелил пасатор на Бош Simple Smile)))).А там където отивам спечелих пица семейна Simple Smile).Като отида там ще отида да си я взема Simple Smile))
Ей това е крастата! Още не си се преместила, че то и в чужбина, а вече си спечелила!😊😃 Честити награди и успех на новото място!

# 2 746
  • Сф
Според мен умишлено дават пари без депозит на хора, които не са залагали досега, да се опитат да ги зарибят. Не при всички ще стане, но ще има и такива.
Тц.Мм най- много е вкарвал.На спорт играе понякога.Ето че сега чак му се падна подарък.Според мен на всеки може да се падне подарък,няма значение дали е вкарвал или не.

# 2 747
Според мен умишлено дават пари без депозит на хора, които не са залагали досега, да се опитат да ги зарибят. Не при всички ще стане, но ще има и такива.
Естествено ,че това им е целта, но не вярвам да има много нови играчи,които ще депозират. Трябва да помислят и за хората ,които редовно депозират,защото все пак не са единственият сайт за залози.

# 2 748
Умрели са те за нашите 10 лева, писах, че два пъти съм депозирала х 10 лв, използвам Кеш Терминал, вторият път имаше оставена бележка, от любопитство я погледнах - 200 кинта за НЛ, лошо ми стана, вярно е,че има и такива хора де. На случаен принцип е играта с колелото, каквото ти се падне, софтуера най-вероятно е програмиран на колко завъртания да пуска сума за игра, без да се депозира.

# 2 749
# 2 750
  • Сандански
Весели празници! Бъдете здрави, и щастливи! Hug

# 2 751
[video][/video]Весели Празници бъдете живи и здрави, и много обичани

# 2 752
# 2 753
Здравейте на всички,
Влизам за бързо само да ви поздравя с най-светлите празници в цялата година. Пожелавам ви много топлина, любов и здраве. Светли коледни празници!
И за да не е спам при мен за момента от никъде нищо Simple Smile

# 2 754
Вече е Коледа!
Нека е весела за всички!
Simple Smile

# 2 755
  • Телиш/Плевен

Честито на всички, похвалили се с награди! Hug

Чакам да разбера дали печеля от Лаваца или е съвпадение на имената. И покрай пазаруването на подаръци за Коледа се включих в няколко игри с покупка, ще видим какво ще стане.

# 2 756
  • у нас
Честито Рождество Христово! Здраве и много награди за всички!

Тези от Орбит много бавно отговарят. Писах им преди 5 дни и никой не е отговорил.

# 2 757
Весела Коледа и щастлива, успешна и богата 2019 Година!

# 2 758
# 2 759
  • София
Честита Коледа! Весел празник и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт