Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 174
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 655
На мен явно не ми дава да въртя колелото на НЛ, защото предната седмица депозирах и се възползвах от бонуса. Пише  "Вие изиграхте специалния бонус на НЛ".Много глупаво е измислено. Едни ще въртят няколко пъти ,а други не.
Тези които въртят  няколко пъти  го правят защото не са се възползвали от бонуса и не са депозирали, за да изчакат евентуално по благоприятен вариант. Това обаче не означава автоматично, че следващия път ще го получат , както и не означава, че ако получат на пример 100 лв подарък , ще успеят да ги превъртят!
Аз се редактирах и написах,че майка ми няма бонус. Първият път и се падна да зареди сметка,за да се възползва от бонуса, което тя не направи. От тогава до сега изобщо не може да върти колелото. Странна работа, като не се е възползвала от бонуса, защо не и дава да върти пак колелото?

# 2 656
Leiny  мисля ,че за да въртиш пак (ако не си ползвал бонуса) трябва да минат най-малко 7 дни за да те пусне!

# 2 657
  • Вестерос
Да, а и аз и Ивето писахме, че в бонуса пише и до кога е, т.е. след датата може да въртиш пак.

# 2 658
Здравейте, някой да събира букви и цифри от тото билет Празнични печалби.

# 2 659
Да, а и аз и Ивето писахме, че в бонуса пише и до кога е, т.е. след датата може да въртиш пак.

Да, това е коледният бонус.
Следете на сайта за нови бонус предложения.

Това ми отговориха в чата...тоест ако получиш бонус , нямаш право да въртиш отново колелото. Можеш само ако не си се възползвал от него, но след 7 дни

Ама че коледни бонуси, едно голямо НИЩО

# 2 660
# 2 661
  • Сф
Вчера нямах време,някой пита.Бях на колелото на НЛ пред Фантастико.Падна се на мм да върти и спечели чаша-хаха.Много трудно да оцелиш голяма награда.Накрая на всички май раздадоха по някоя дреболия- тефтер,тениска,чаша. Големите неща се паднаха на случайни хора,според мен.Супер! Но имаше две имена- някаква Галя и някакъв Мирослав май- не нашия, Simple Smile, които въртяха по 10 пъти и кеф,само с чаши и тениски.Бяха с тестета направо от номера.Хич не вярвам да са си купили толкова билети по 5лв.А и г- на си тръгна със служ.джип на Виваком,та реших,че нещо по отварянето е спомагала фирмата и затова.Освен,ако Виваком не са подарявали билетчета на служителите си за Коледа - хаха. Но аз съм бачкала към тях,имам наблюдения,та по- скоро мисля,че са били подарък тия отрязаци. Те дефакто не са обвързани с покупка..И все пак си беше късмет.Тарикатите не ги споходи Simple Smile
Фанелките бяха ужасни между другото..

# 2 662

Този "залог с реални средства на стойност от поне 1 лев. " в съответния ден дали ще може да се постигне с няколко залога с по-малки суми /напр. 5 бр. по 20 ст./ или задължително трябва да е 1 лев?

# 2 663
  • Перник

Този "залог с реални средства на стойност от поне 1 лев. " в съответния ден дали ще може да се постигне с няколко залога с по-малки суми /напр. 5 бр. по 20 ст./ или задължително трябва да е 1 лев?

Ето правилата:
https://7777.bg/pages/?pr=392

# 2 664
Скрит текст:

Ето правилата:
https://7777.bg/pages/?pr=392

Благодаря, аз ги прочетох правилата и именно затова питам. Както аз го разбирам, явно ще трябва да е 1 лев, а не няколко по-малки залога, които като сбор ще формират 1 лев.

# 2 665
  • София
Добре де, харесвам тази тема, но нямам никакво отношение към Националната лотария. Защо няма отделна тема, където да си пишете на воля за детелинки, превъртания и прочие?Който го интересува, да си се включва там.

# 2 666
Напиши списък с желаните от теб теми да не се отклоняваме  Mr. Green
Спечелих цели 10 лв от лотарията като се удържах да не опукам залога от 20 лв.Това си е
цяло постижение за мен.
Със закъснение да се похваля с микровълнова от пуканките имаше проблеми с доставката та я чаках три седмици,но много си я харесвам.

# 2 667
  • при късмета
Добре де, харесвам тази тема, но нямам никакво отношение към Националната лотария. Защо няма отделна тема, където да си пишете на воля за детелинки, превъртания и прочие?Който го интересува, да си се включва там.
Ако наистина четеш темата, щеше да знаеш, вместо да спамиш

# 2 668
  • Перник
В тази тема всеки пише за това което го интересува и споделя игри на които е попаднал. И аз в много игри не участвам, например в Спаркса, която също много се обсъжда, на почти всяка страница има въпрос капачките пазят ли се и пр., но просто подминавам това което не ме вълнува. Излишно е за всяка игра да се прави отделна тема, при положение, че има обща. Просто подминавай не нужната за теб информация.

# 2 669
  • Вестерос
Като я харесваш темата, предполагам си чела и много добре знаеш, че това е обсъждано и НЯМА да има тема отделна за НЛ. И мен не ме интересуват някои игри, но не мрънкам защо все се пита за тях!

Общи условия

Активация на акаунт