Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 170
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Тези които днес сте въртяли колелото на НЛ, в понеделник въртяхте ли или не ви даде. Аз въртях миналата събота и искаше да вкарам 100 лева,после в понеделник пак ми даде да въртя и пак да вкарам 40 лева, та сега мисля че на мен ще ми пусне врътки в понеделник, когато изтича 7 дена.

# 2 641
  • при късмета
Не знам защо така се получава, аз по това се ориентирах и ми даде да въртя колелото, приятелка сподели, че при нея не става, но тя е депозирала предния път, много е тъпо това, сега да речем, че реша да депозирам тези 40 лева и ги изиграя и не спечеля нищо - какво правя? Щеше да е добре да може всички да се възползват отново от бонусите.
Ако депозираш парите, твоите ще си стоят, ще играеш с бонуса. Може после да си изтеглиш. Но ако си депозирала до сега. Защото има друг бонус за нов играч, дава се при първото депозиране и при него играеш първо собствените си пари, а после бонуса

Дано утре ми даде да въртя пак

# 2 642
  • Вестерос
В понеделник не ми даде да въртя.

# 2 643
  • София
Спечелила съм от Милка. Heart Eyes
Къде публикуват печелившите?

Изпратиха ми смс.

# 2 644
И аз не мога да въртя колелото, аз депозирах 20лв, 20 лв бонус ми се паднаха и някакви игри бяха. Бонуса го превъртях и завърших с към трийсетина лева. Хубавото е, че не се изиграват първо парите от сметката, а директно бонуса. Вчера имах бонус 50% от депозита, депозирах отново, но не успях да превъртя бонуса и после си дръпнах парите. Отново първо си изиграх бонуса, а не да ми дърпа от парите. Общо взето всичко вкарано си го дръпнах отново.

# 2 645
ма ко, депозирала съм преди, тъпото е, че тези които го направят няма да могат отново да завъртят колелото, 40 лева абсурд да ги превъртя, ще изчакам и другата седмица, ако ми се паднат 20 ще пробвам, пък ако не стане, ще си ги изтегля.

# 2 646
  • Варна
Спечелих коледна кутия от "Bulmag".Продикти "Българе". Червено вино, суджук, сирене, кашкавал, салфетки, календар, диск с народни песни и късмети.Доволна съм. Blush

# 2 647
Здравейте!
Може ли линк към колелото на националната лотария?
Търсих но не ми излиза това колело.
Благодаря ви предварително!

# 2 648
https://7777.bg/koleda/

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 20:30 от Merelenda

# 2 649
# 2 650
  • София
Таня67,знам че ти е далече,но в К.в О.К.-на Кукуряк днес към 16 ч.имаше поне 30 пак.брашно с книга.Повечето хора,гледах че взимат единични пакети или това от 5 кг.за дома.
Благодаря!  bouquet  Преди малко се върнах от Кауфланд до Пирогов. Имаше доста голям куп и си купих. Grinning Обаче книжката е мъничка, а от снимките тук ми се виждаше по-голяма. Grinning Но съм много доволна! Сега и в играта с касови бележки ще участвам.

Купих си и бисквити Траяна лешник, че не сме ги опитвали, а харесваме другите видове и пуснах талонче за надуваемата шейна. Имаше и плакат на Милка за покупка на продукти за 6 лв. Отидох на информация, но нямало такава игра. Върнах се - плакатът бил от ноември месец. Няма кой да го махне.   ooooh!

# 2 651
Подарен на "Vesi L." - първа е писала, че го иска, желаещите бяха общо 7. Радвам се че някои ще може да се възползва!
Имам ваучер за Jysk - 25лв за София, няма да мога да го ползвам, срока му е до 31.12.2018г., ако има желаещи го подарявам, пишете на лични.

# 2 652
На мен не ми дава да въртя , а бонуса ми се падна предната събота

# 2 653
На мен явно не ми дава да въртя колелото на НЛ, защото предната седмица депозирах и се възползвах от бонуса. Пише  "Вие изиграхте специалния бонус на НЛ".Много глупаво е измислено. Едни ще въртят няколко пъти ,а други не. Майка ми не се възползвала от бонуса и не й дава втори път да върти колелото.

# 2 654
На мен явно не ми дава да въртя колелото на НЛ, защото предната седмица депозирах и се възползвах от бонуса. Пише  "Вие изиграхте специалния бонус на НЛ".Много глупаво е измислено. Едни ще въртят няколко пъти ,а други не.
Тези които въртят  няколко пъти  го правят защото не са се възползвали от бонуса и не са депозирали, за да изчакат евентуално по благоприятен вариант. Това обаче не означава автоматично, че следващия път ще го получат , както и не означава, че ако получат на пример 100 лв подарък , ще успеят да ги превъртят!

Общи условия

Активация на акаунт