Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 869
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 910
Печелившите от Фантастико:
  Щедрото колело на Национална лотария ощастливи с чисто нови таблети късметлиите Андриана Попова, Галя Михайлова, Йорданка Стоянова и Вероника Хаджиева. Смартфони си спечелиха Марияна Узунова, Мирослав Димитров, Екатерина Евтимова и Георги Хаджиев.

# 2 911
  • София
Печелившите от Фантастико:
  Щедрото колело на Национална лотария ощастливи с чисто нови таблети късметлиите Андриана Попова, Галя Михайлова, Йорданка Стоянова и Вероника Хаджиева. Смартфони си спечелиха Марияна Узунова, Мирослав Димитров, Екатерина Евтимова и Георги Хаджиев.

Този господин беше с огромно тесте от талончета и взе доста награди

# 2 912
  • София
Излезли са печелившите от София мел. Пак ме няма.

# 2 913
  • Елхово
София мел са качили печелившите от 27.12.2018 г.

# 2 914
  • in Wonderland
https://Олееее, ММ е с хлебопекарна от СофияМел. Не мога да повярвам, с две бележки бях! Много съм щастлива.

# 2 915
Бележките участват ли в следващите тегления?

# 2 916
  • Вестерос
Много съм разочарована, аз съм с 4 бележки там и нищо Sad

# 2 917
Да напомня на всички, че аз продължавам да събирам информация за клана. Много е важно да ми кажете когато печелят нещо над 30 лева. Не съм се отказала и доста информация съм посъбрала. От Национална лотария декларират ли се?

# 2 918
  • При децата ми
Момичета, имам въпрос: Може ли с две касови бележки, на всяка от която е закупен по 1 кг. брашно да участвам в играта на "София мел"? И още, ако може, наградата, която искам да подаря трябва да е една нали?

# 2 919
От НЛ за сега не се декларира печалба.
Може 2 бележки за София мел и се брои за 1 участие за 1 награда.

# 2 920
  • При децата ми
Vilidaa, благодаря за отговора, но на мен са ми върнали съобщение, че, не мога да участвам.

Обаче, разбрах заради кое е. На двете бележки съм избрала различни награди.Sad

И да попитам: Излезли ли са печелившите от последната седмица на "Кауфланд"?

# 2 921
Момичета, имам въпрос: Може ли с две касови бележки, на всяка от която е закупен по 1 кг. брашно да участвам в играта на "София мел"? И още, ако може, наградата, която искам да подаря трябва да е една нали?
Да, можете да участвате с две бележки на всяка от които сте закупили по един килограм брашно. Там където се качват бележките, като качите едната си има "бутон" добави друга бележка. Но с двете бележки ще участвате само за една награда, а не за две Simple Smile

# 2 922
Бележките участват ли в следващите тегления?
И аз се интересувам. С 2 бележки съм.
Току що си взех музикалната кутия от Dove, но още не съм я отворила. Куриера ми я подава, а тя свири. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 923
На мен не ми зарежда сайта на София мел,но предполагам пращат мейл ако си спечелил?

# 2 924
  • Сф
Не съм сигурна че е същия Мирослав- от клана.Дайте на лични фото.Тоя който въртя много си тръгна с джип на Виваком.

Общи условия

Активация на акаунт