Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 248
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 120
Коте, коса е ще порасне бързо 🤗

Здрасти, Янтра 🙂

# 121
  • Пловдив
У нас се гледа "Харито потър и намкъвкамък". Обаче в сравнение с филмите от последните години е много постно като специални ефекти.

# 122
  • Sofia
Еееееее,котарано,  Hug
Пусни един фотос, барем, да видиш, че не си толкоз зле  Heart Eyes
Опъвай я със сешоар/преса месец-два, докато поизрасте  Peace.Ще стане работата,няма да се депресирВаш сега. ЗА НГ ще си с пораснала коса  Wink.ОБАЧЕ те разбирам твърде добре  Tired
Поне си направила, каквото си решила...не е малко това  Peace

# 123
Празничният сезон е открит. Накичихме се днес, не можах да удържа фронта до след Никулден

# 124
След малко започва Хобит по Нова.
Заредила съм се с винО / Джена, чилийско от оня магазин/ и доволно с ядки.
Джени, всякак си хубава Wink режИ и не се чудИ Hug

Наздраве, другарки!

# 125
# 126
Руми, моята е къдрава и не личи много като расте, тя се чупи и на дължина не личи. Проблема е, че сега за да докарам някаква дължина, ще трябва да я тегля с пресата, а това ще я гори. Имах депресарско постригване след раждането от една фризьорка, която си остави ръцете на главата ми, тогава ревах, изпаднах в кофти моменти, тази жена ми оправи косата и сега наистина страдам. Ясно си давам сметка, че няма какво да се направи, ще се понапия тая, утре и т.н. вечери, докато я попрежаля, но сега точно много ме е яд. Аз измия ли я, ще съм като ритана зелка в главата. Даже спешно трябва да си осигуря утре фиби и диадеми някакви. То от диадемите ме боли главата, комай от мене си ме боли главата Sick

Джено, днес е що-годе добре, щото е изпъната, а и с цайсите е екстра  hahaha като тръгна да я връзвам се усеща, щото не стига.

# 127
Мередит благодаря Hug
На гръцкия сайт нищо не разбрах Confused

# 128
  • Sofia
Джено, днес е що-годе добре, щото е изпъната, а и с цайсите е екстра  hahaha като тръгна да я връзвам се усеща, щото не стига.
нАпий се, барем...мъжете какво казаха?

# 129
  • ту тук, ту там
С украсата аз съм така:

Много ми е досадно украсяването, ама няма как да ми се размине!
Обаче си забравихме цялата украса в София!🙄

# 130
Янтра, как са колегите? Организира ли ги за банкет?
Елени, оправяй се!
Аз по традиция украсявам на 06.12. Но вече с повече нежелание. Като знам кой трябва да мъкне всички части от елхата, торбите с играчки, гирлянди, лампички.... и кой после да ги сортира обратно по торбите и да ги качи до тавана....
Ая, погледни от хубавата страна. Няма да хапнеш много от сладките и тортата и ще си готина и слаба.

# 131
  • Пловдив
Нищо не организирам аз. Аз си бачкам само.

# 132
  • Sofia
Турила съм една коледна звезда аз и може с това да си останем..и без друго си е постоянна цигания и шарения у нас. hahaha
Не ми се декорира и на мен. Whistling
Намирам си по-интересни занимания  Mr. Green.
В офиса сътворихме тотален кич/хит  hahaha

# 133
  • тук...при моите момчета
Привет!Позатрих се аз тези дни,нямах почти никакво време дори да ви попрочитам....за подстригването мога да кажа-действайте смело☺.От почти 3 г. съм с доста къса коса,мисля,че повече няма да я пусна.Е,при мен е малко принудително,че доста окапа,но си свикнах така и ми е много добре.

# 134
О, Елени, отдъхнах си, че не само на мен ми е супер досадно това украсяване...
А преди така обичах, можех да украсявам с часове! Остарявам...

Общи условия

Активация на акаунт