Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 249
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 135
нАпий се, барем...мъжете какво казаха?

"Коса е ще израсте" Crazy и "Добре ти е"  Stop  Аз и без компания пия, нали са сополиви и двамата, всъщност ММ пие - Фервекс, но пък имаме коледни лампички за настроение Laughing

Извода какъв е - с мигрена, да не се вземат решения Peace

# 136
И аз не премирам да украсявам, но с "Баба Зора" трудно се излиза на глава. Пазя си силите и нервите за по-важните "битки"

# 137
  • тук...при моите момчета
Още няма да украсяваме ние,но днес с малкия започнахме да подготвяме картичките,които учителката му ще изпраща за благотворителност.Утре ще правим още.

# 138
Коте, аз в пристъп на ... и аз не знам какво точно, може би яд, си отрязах сама косата до раменете, а беше дълга почти до кръста. После ме “оправиха” в салон, стана късо каре. Много ме беше яд на мен си..., чак сега вече има дължина под раменете.

# 139
Днес натоварена програма, сестра ми са тук. И добре си прекарахме целия предиобяд двете на фризьор. Аз се подстригах доста има и още но другия път. Много ми се промени косата след последната бременност, много ми окапа и седи една като изгоряла и суха. Миналата година пих Приорин бая време и се закрепи положението и сега смятам пак да си взема. Ама не вярвам да се върне предишния вид но поне да не е толкова зле. Аз къса коса съм била два пъти и двато пъти горчиво съжалявах за скъсяването. Нямам никакво намерение да си го причинявам повече. Къдравата коса изглежда добре къса само след фризьор и на снимки от списание.
Малката се гримира редовно със спирала и си слага червило. И в къщи веднага се накичва със всичко налично- фиби, шноли, диадеми, пръстени и гривни. И е задължително с рокля. Кифла на квадрат.

# 140
Нормал, много сладки картички! Аз миналата година закачих една топка на щората и туй ми беше украсата, не ми се занимава и на мен Crossing Arms

# 141
Изморителен следобед/вечер имах,но вече полегнах с книжката.Зълвата дойде,та ме отмени с украсата на елхата,но преди това аз я вадих и сглобявах.Детето както обикновено сътвори абсолютен кич от нея!Пийвахме малиновото вино,а аз си декорирах сладките(добре,че на помощника ми бързо му омръзна).

# 142
Значи такова капризно гостенче не съм имала,  това не яде, онова не яде,  вилица не трябвало да бъде със синя дръжка  Joy:Ужас Ще им направя по един  чай и по леглата рано  рано ще отидат.
Косата аз си я харесвам всякаква къдравина ,  но с  къса не съм била никога. Харесвам се със сешоар  и с  бретон дори.
Ох, егати каква глупост написах...
Ще покажа. Blush

# 143
  • София
Ренко, това роял айсинг ли е? С какво го оцвети?
Тъкмо ми просветна и издирвам с какво да уркасявам тази година меденките, че с фондан са бляк...

# 144
Мер,айсинг е,да.Този специално беше готов за употреба,само вода се добавя.Аз като си правя,си го оцветявам с прахообразни бои.Има такива със сигурност в Кауфланд,даже и гелови съм виждала там.

# 145
  • ту тук, ту там
На мен затова не ми се украсява, защото заради предпочитанията на момчетата у нас става абсолютен кич и шарения! 😕
Аз искам да си направя украса от естествени материали, без лъскави и крещящи цветове... елхата да е в един или два цвята...такива работи. Ама накачулваме де що играчка има в кутията, без оглед на цвят, размер итн.

# 146
  • Варна
Грам желание нямам тая година да украсявам, хич не ми е коледно. Дребната щяла да тормози баща си, заедно да спретнат елхата. Да го тормози, аз не се бъркам.

Боядисаха ме и мен днес и свалих 6-7 см коса, че много беше проскубана, а моята дължина това е много. Но се чувствам добре.

# 147
Ама накачулваме де що играчка има в кутията, без оглед на цвят, размер итн.
Същото,плюс всичко що е правено през годините в градината и училището,и отделно домашни гирлянди и фенери (от гланцови блокчета) Mr. Green

# 148
Стига сте се жалили бе, кич било, не знам к'во било, сякаш не е най-вече за създателите на кича целия зор, ами ще доказвате и продавате стил някому...ако имаме късмет, като насън ще минат 10—15 години, и има да ни се иска да има кой да украси кичозно-невъзможно елхата вкъщи. Направо все едно мм слушам, всяка година току се опитва да има мнение и то е обикновено 'ама само в два цвята, ама само в една форма...', ще кажеш че стои вкъщи и се наслаждава на декорацията и се опива от чувството си за естетика! Аз съм в отбора на дребните - да е шарено и по много Joy

Контес, видях ви, но пробутвах мляко на бебето, та да си кажа - много хубави и двете, прекрасни, ти се усмихвай повечко, за снега не коментирам Kissing Heart

# 149
  • ту тук, ту там
Сега се сетих - Контеса, много си младолика! Каква кожа само! 😲👍💐

Общи условия

Активация на акаунт