Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 251
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Пък аз я изпуснах Контесата, само зимни пейзажи мярнах Simple Smile

# 151
Благодаря ви, момичета! Телефонът ме прави такава Simple Smile

Шугър и ти като щерката. Все ми казва, че на снимки никога не се усмихвам Simple Smile, но тя пък компенсира за всичките ми сериозни снимки. Все е засмяна Heart

Зимата е мека тези дни и е вълшебно красиво.
Не съм виждала толкова красиви дървета откакто сме дошли. Иначе доста пъти са замръзвали със скреж по тях и пак е много красиво, но това е различно снежно и не мога да го уловя как изглежда в реалност.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 07:06 от Анонимен

# 152
  • София
Контес  Heart
Голяма красавица си!

Аз се спотайвам, защото :
1. ос@ах лунуването, ама яко!
2. Два дни гледам турски сериал! Почти без прекъсване ... Всеки път правя тази тъпня, затова избягвам да започвам, ама ... Всички ми се сърдят, куче, котка, мъж!
Накрая реших да прескоча 20-30 серии и изгледах финала. Та се куртулисах!

Отивам да си посипя главата с пепел и да се срамувам в леглото  Imp

# 153
  • Sofia
Аз се спотайвам, защото :
1. ос@ах лунуването, ама яко!
2. Два дни гледам турски сериал! Почти без прекъсване ... Всеки път правя тази тъпня, затова избягвам да започвам, ама ... Всички ми се сърдят, куче, котка, мъж!
Накрая реших да прескоча 20-30 серии и изгледах финала. Та се куртулисах!

Отивам да си посипя главата с пепел и да се срамувам в леглото  Imp
Люскаааа,голяма скица си...що пък да не гледаш.Брееей,аман от сноби,ще гледаш каквото си искаш  Crossing Arms Hug.Кой сериал гледа?

# 154
  • София
Боже, какъв вой за една коса, ще рече човек, че крайник са ви отрязали 🤣 Не го разбирам аз това! Даже обикновено аз ръчкам фризьорките да кръцкат смело, те все ми се дърпат!

Украсата я сложих. Жалка е! Два гирлянда на кръст, малко лампички...Липсва ми елхата! Но нищо, догодина!

# 155
  • Телиш/Плевен
Да се разпиша докато е време, че пак сте набрали инерция и ще има да ви догонвам. Hug

Благодаря за страхотната розова тема! Видях, че и в заглавието се е промъкнала розовата аура - много добре се е получило! Flowers Hibiscus

Аз съм една щастлива розовелка! Innocent Радвам се, че съм част от тази тема и че винаги сте ми били опора и подкрепа, когато съм имала нужда (независимо, че дори не се познаваме). Така че нека си бъдем все така розови и задружни, пък каквото искат да пишат за нас по другите теми. Hug

Тиквените сладки и аз се каня да опитам, ама не знам кога. Обаче май рецептата я няма още в Готварската книга, може ли, който я има, да я изпрати на Лаленцето!
Има я, още миналата година е препоръчана тази рецепта и съм я добавила тук. Hug
Принципно някои от рецептите, които си разменяте, вече са давани (и съответно публикувани в Книгата), затова не ги добавям втори път. И затова по-добре търсете в съдържанието рецептите, а не на последните страници, защото ако рецептата е препоръчана по-рано (както е тази например), няма да я откриете и ще останете с впечатление, че я няма.

И като сме на тази тема, да кажа и аз, че тиквените сладки са страхотни! Heart Eyes Показах на майка рецептата, че имат много тикви вкъщи и с баща ми ги направили, та ги опитах и всички сме във възторг. Приличат малко на меденки наистина, вероятно заради канелата, но аз и меденки обичам, и канела, така че за мен са превъзходни. Yum Аа и сестра ми ги хареса, баща ми ѝ е занесъл онзи ден.

Пак има болни, то и ние с Елица нещо се опитваме да се разболеем, но се държим засега. Бързо да оздравяват всички! Hands Pray

Гледам, че и украса сте обсъждали, тези дни и ние ще украсяваме. Елица от поне две седмици дава зор, на мен ми беше рано, но вече си е време, няма къде да бягам. Smile

Много красиви Контеса и малка Контеса! Heart Eyes

Вълшебен декември пожелавам на всички! Hug

# 156
Нашата елха също ще е кич. От както децата са ми иззели тази функция яко се бъзикат с мен.
Контесата съм я изпуснала.

# 157
Гледаме “Лъжльото”, 😂😂😂 как може да не съм го гледала до сега?!?

# 158
  • Sofia
АлоооооУ,много сте ербап с правите коси. Пробвайте да си накъдрите правото каре и кат' ви се вирне над ушите, пак ще си говорим  Crossing Arms
Изгледахме 'сякви филми днес със синчо.Доволно.
Украса не съм вадила,може би утре,а може би-не. Whistling

# 159
Ама явно ще трябва да прочета за тоя розов цвят дето само го споменавате, очевидно съм изпуснала дирята. Мари, преразкажи на две на три Simple Smile

Боже, какъв вой за една коса, ще рече човек, че крайник са ви отрязали 🤣 Не го разбирам аз това! Даже обикновено аз ръчкам фризьорките да кръцкат смело, те все ми се дърпат!

Украсата я сложих. Жалка е! Два гирлянда на кръст, малко лампички...Липсва ми елхата! Но нищо, догодина!

Не рИвеш, щото не те слушат фризьорките, затуй Mr. Green, пък сигур си и с права коса  Tired

Ние украсата другата седмица ще вадим. Засега сме само с лампичките.
Контесата я поизпуснах този път.

# 160
  • ту тук, ту там
Ау, сетих се как ме окепази една фризьорка на Слънчев бряг - резна ми карето толкова късо, че даже зад ушите не можех да си завъртя косицата. Викам ѝ "ама аз съм като момче", как не заревах, тя вика "екстра си, иначе си като някоя даскалица" 😳🙄😡
А на мен много бавно ми расте косицата! 😢
Добре че забременях после, та порасна тогава много!

# 161
  • София
[
Люскаааа,голяма скица си...що пък да не гледаш.Брееей,аман от сноби,ще гледаш каквото си искаш  Crossing Arms Hug.Кой сериал гледа?
O hayat benim (Моят живот - с руски субтитри)
Абе Джен, не че е турски сериалът, а че като се захвана ... и се зомбирам! Не спя, не чистя, не готвя, стоя по пижама ... с дни!

По въпроса за подстригването, малко съм скептична аз за карето за къдрави коси ... освен ако не е доста дълго каре! 
Яла съм я тая попара ... както си плямпахме и шегувахме с фризьора, се усетих чак когато изведнаж започна да ми почиства отзад врата С МАШИНКА!!!   Scream И смехът ми рязко секна и продължи с рев ... така, два-три месеца... Rage

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 23:13 от Lucie

# 162
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
На моите баща им снощи извадил елхата и кутиите и украсяваха до късно. От всякъде си е кич, ама не ми пука. Christmas Tree
Не съм аз по декорациите. Такива пипкави неща ме напрягат. Hands V Но пък се радвам на всеки, който умее и му се занимава. Hands Clap

Котеса не я видях, но вярвам, че са прекрасни с дъщеря й. 😍

Благодаря, че ме мислите. Flowers Bouquet
Температурата е 37,8-38. Да видим накъде ще избие. Ill

Ох, бе, Елени, "като момче" вика. Joy

# 163
Благодаря ви.

Не лунувах.

Зварте, стискам ви палци да пада температуратата!

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 07:05 от Анонимен

# 164
Аз при случайни фризьори не сядам, щото после съм драма куин.

Ленди, признавам си, че и на мен ми е идело да си фръцна сама опашката Mr. Green

Люси, и аз тъй правя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт