Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 240
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 105
Мерси, Алинче! Следващия път ще я направим. То целия мерак беше, защото взехме формички от Джъмбо.
Иначе олиото точно неприятно смърдеше, не знам коя марка, защото хвърлих бутилката.

# 106
Здравейте и от мен, днес ще съм и аз тук, тъй като детето има приятелка  у нас  с преспиване,  мъжа ми е в чужбина,  аз гледам телевизия  и пия пети чай.
Обичам декември,  да е хубав за всички 🌻
Розовата закачка не  я знам, но  щом е розово,  бройте и мене in Heart

# 107
  • ту тук, ту там
Алина, аз казвала ли съм ти, че по твоята рецепта правя меденки всяка година! От форума си я бях харесала, ама доста по-късно установих, че е от теб! 😊

Олио си купувам само Бисер, в краен случай Калиакра или Клас.
Аз правих на Янчето лесния кекс. Стана много вкусен, ама видът мууу... не е за коментиране даже! 😌

Тиквените сладки и аз се каня да опитам, ама не знам кога. Обаче май рецептата я няма още в Готварската книга, може ли, който я има, да я изпрати на Лаленцето!

Сафирясах се аз малко, че нещо няколко дни боледувам. Повече от 24 часа нямах никакъв глас, само шепнех (за радост на мъжа ми 😆) или най-много фалцет докарвах някакъв, ако се опитам да повиша тон. 🙄
Утре се надявам да съм вече съвсем добре, че ще водя Ети на кафе и нямам търпение! 😛
Не знам дали ще ми повярвате, но от сряда вечер не съм излизала от къщи!😱

Поли, ако не намериш резачка, пиши ми. Мисля, че тук в едно левче имаше, ясно е, че няма да става много-много и ще се счупи бързо, но все е нещо! 😊🤗

# 108
Алина, аз казвала ли съм ти, че по твоята рецепта правя меденки всяка година! От форума си я бях харесала, ама доста по-късно установих, че е от теб! 😊

Тя е на баба. Ще ѝ кажа!  Heart Eyes

# 109
Мерси Миднайт.

Аз сладки не съм правила от много години и обикновено правя едни курабийки (меденки и едни с пълнеж)  и шоколадови браунита 2-3 дни преди Коледа за да са пресни. Толкова много храна има винаги, че до сладки не стигаме и не искам да правя и да се застояват.

Преди няколко години правех повече от тези 2-3 вида и раздавах на съседите опаковани в подаръчна чиния в  предишния ни квартал и тази година съм решила да направя същото.
Нямам търпение да купим елха (имахме една с вградени разноцветни лампички, която купихме преди 5 години тук, но май са ни я изхвърлили) и искам да вземем за 1ва година от над 30  години истинска.

Много съм против изсичането на дървета за комерсиален празник и никога не съм купувала истински венци от борови клонки или елха, но тази мисля да я вземем в буренце с пръст и да я засадим отвън след празника. Отделно, че в двора си имаме два огромни бора (единият изсъхна и ще се реже, за съжаление), но от другия си вземам няколко клонки и си правех по един венец или за във ваза и толкова.

Нямам търпение да сложа и нежните снежинки по дървото Heart

# 110
Мерси за темата, Лиляна!  bouquet

Днес денят ми започна с мигрена и с фризьор. Косата ми беше много зле, защото ходя вързана, ама на топче. Като седнах и тя ме пита какво съм правила. Ми нищо, просто съм вързана нон-стоп, казах й да реже и да маха всичко до здраво, 3 пъти ме пита жената, 3 пъти потвърждавах, но момичета да ви кажа, сега ми е късо и ме е яд много Sad Мъжът ми вика - спокойно, след 3 месеца ще ти е същата дължина, да ама не е баш същото Sad паднаха ми повече от 7 см и е много, а моята е и къдрава, то вдругиден като се измия и се начупи ще е драмата, защото ще се вдигне. С две думи - много ме е яд...

После се прибрах и хванах моите сополанковци и на молчИ. Купихме на младежа обувки и съм доволна, коледни лампички също си взехме. Ходеше ми се до Джъмбо, но никой не пожела и се прибрахме. Обичам да кисна в Джъмбо по празници Crazy

Свет, моят син миналата година ходи до Церн. Много беше доволен и много му беше харесало, даже пропуска си е запазил. Ако има желание детето да ходи, ще й допадне. Миналата година без 4-5 деца, целия клас се бяха записали. Тази година още не са ни казали къде ще ги водят, на родителската щели да ни кажат.

# 111
  • София
Благодаря за новата тема!
Аз снощи излизах и още ми е лошо, ще се мре...

Поли, утре може да ходя до Джъмбо, ще погледна за резачка.

# 112
  • Germany
Само се записвам да е ви изпусна, че къщата ни е пълна с тинейджъри /големият празнува със съученици/ Simple Smile

# 113
  • Sofia
Ето котето как знае  Crazy
Аз се тревожа дали ще мога да я сплитам,връзвам,коквам косата,ако я скъся.
Ох,много се подлютих с крилцата,после си подсладих с шоко пай и брауни... bowuuСмятам да потуша пожара т с повечко винцЕ.
ХЪ,наздраве!

# 114
  • Пловдив
Аз съм жива.

# 115
# 116
Наздраве Джен.

Мередит благодаря. Пиши ми моля ако има. Джъмбо сайт нямат да погледна.
В нета излизат да, намерих че се продават в Хиполенд -Бош детска резачка, 50 лева.

# 117
  • Пловдив
Мда, малко пия, почти кат умрЕла съм.

# 118
  • София
Имат, ама е на гръцки. Иначе аз го ползвам да си набелязвам неща и като отида само ги взимам, за да не оставя 200 лв на касата Grinning
Досега каквото съм видяла го е имало и тук на същата цена в лева.

https://www.e-jumbo.gr/

# 119
Ето котето как знае  Crazy
Аз се тревожа дали ще мога да я сплитам,връзвам,коквам косата,ако я скъся.
Ох,много се подлютих с крилцата,после си подсладих с шоко пай и брауни... bowuuСмятам да потуша пожара т с повечко винцЕ.
ХЪ,наздраве!

Не може Мило, не може!!! Сега се вързах, че сложих тигана да направя някакъв аламинут за вечеря. Опашлето се събра, ама отпред е късо и пада. В момента съм със слънчевите очила, защото фиби нямам, диадема нямам, че ми стяга главата, а лентата за глава не я намерих, просто щото избеснях, нахлузих слънчевите цайси и така готвя. Ядове ще бера аз, ама минало вече... А така ме разцентрова това, че пресолих манджата и въобще правя глупости. Ако не си го решила, не си го причинявай. Аз имах избора само връхчета да дръпне, другия месец пак малко, но честно казано и аз си мечтаех за промяна, за скъсяване, уж ми писнало. Жената ме познава от 100 години, и сто пъти рече сигурна ли си? И аз дааа, давай! Ми не, не трябваше, трябваше да си мълча, тя си знае какво да прави като седна, яд ме е на мене си, та не мога да се понасям.  #Cussing out
Инак наздраве, аз се наливам с червено вино напълно разочарована от себе си Crazy

Общи условия

Активация на акаунт