Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 254
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 165
На никой не му се украсява елха, пък май всички украсявате.
Като дете/доста отдавна/ никой от съученици или приятели нямаше в къщи елха. Ние обаче не сме пропускали година без, даже с живо дръвче. И до сега, майка ми си украсява и за сега няма сила, която да я спре да го прави. Седмица преди Коледа и се разваля следващия ден след 14 януари.
Още помня как плака дъщеря ми, когато ѝ отрязахме косата драстично.
Не съм за такива промени аз.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 00:00 от vasq_5

# 166
  • Бургас
Елхата я украсихме днес, че да създадем атмосфера на джуджето, което носи задачите по адвент календара. Друг е въпросът колко ще издържи покрай малкото.

И с много дълга коса съм била, и с много къса. Сега с късото каре най—се харесвам и ми е лесно за поддръжка. Духна малко със сешоара и айде, но косата ми е права и гъста, та няма зор.

Зварте, вземай мерки и дано не те повали някой вирус! Ааа, и иди пусни онзи фиш Simple Smile

ММ изгоря два дни от Т, едва тази вечер падна, та стана да хапне малко. Ама то и аз каква мусака бях направила, така ухаеше, та по миризмата, по миризмата и болният дойде.

Все забравям да честитя на Мид тичащите крачета. Ей я, порасна и Елени.
Мид, как е положението след ваксината?

# 167
  • Телиш/Плевен
Черно лаленце, да спада тая температура и да се оправяш бързо! Hug

Коса режа смело аз. Така, де - режех. Сега имам наложено "вето" от сестра ми, майка, приятелка, бащата на Елица... Един дълъг списък е, да не ги изброявам всички. Joy Те всеки път ме оплакват жива, когато се прибера с къса прическа. Joy В момента съм с много дълга коса и още обмислям какво точно да правя. Ще я подстригвам, де, това е ясно, просто се чудя дали пак да шокирам всички или да направя компромис и да е някаква средна дължина. Grinning
Намерих си снимка отпреди две-три години, когато последно съм била с къса коса:
Скрит текст:
Всъщност това е няколко месеца след подстригването, иначе беше още по-къса, но нещо не намирам снимка (то аз и не се снимам често, де, та може и да не съм се снимала тогава).
Предвид, че сега съм няколко години (и кила) отгоре, едва ли резултатът ще е подобен, та май ще е средна дължина. Grinning

# 168
  • Sofia
Лаленце,имаш гъста,жива,лъскава коса. Hug Едно дълго каре/черта до раменете и асимитричен бретон ще ти е чудесно,според мен.Като МарИ. Как е Елица? Ходи ли на градинка?

# 169
Последната част на дивана купена, от 3 седмици чакам за пкривалото, но не ИКЕА били кеш над Кери, и за 30 долара ми поискаха 10 за доставка. Казах им да забравят. Е най-накрая я имаха частта.
Оказа се и с нови чинии и с чаши ( мейд ин Бг).
Сега сме се опнали, всеки с неговите си занимавки.
Елхата е готова от миналата седмица
Азия сглобих, Калин я украси. Сложи др украса, аз отказах да слагам лампичките. Сега ме врънка за коледно село, но ще си го събира сам през годините.

# 170
  • Телиш/Плевен
Лаленце,имаш гъста,жива,лъскава коса. Hug Едно дълго каре/черта до раменете и асимитричен бретон ще ти е чудесно,според мен.Като МарИ. Как е Елица? Ходи ли на градинка?
Благодаря ти! Hug
Ще го мисля, уж Новата година ще започвам наново и начисто, та новата прическа е част от плана. Grinning
Елица е добре, гледаме си се. Ако нещо се наложи, майка ми е на разположение, тя е пенсионер и има желание да помага.

Ех, какви домове и украси показвате, като от списание! Heart Eyes
Аз няма да снимам като нагласим нашата украса, да си знаете. Blush Grinning

# 171
 Joy
Големи сте скици!Най-късото ми подстригване беше през студентските ми години а ла Лайза Минели.Снимка в момента нямам под ръка, но бях като подострен молив.Повече тази грешка не правя, най-късо под ушите Rolling Eyes

Като ви расте бавно косата, защо не пиете биотин?

# 172
  • тук...при моите момчета
Събудих се в 5.В 5! Полежах малко,но се убедих,че няма как пак да заспя и вече пия кафе.Обичам такива тихи сутрини-всички кротко си спят,а аз съм сама със себе си.След малко се захващам с тестото за кренвиршки.☺ Добро ви утро и хубава неделя☺

# 173
  • Ямбол
Добро утро.
И аз станах рано, доста преди алармата. Котелът изгаснал и ходих да го паля. Сега чакам да се позатопли магазинът и слизам.

# 174
  • на Мелмак
Добро утро и от мен!

# 175
Добро утро.
Аз спах на дивана. ММ и сина си легнаха заедно на спалнята. Поканиха ме и мен, ама им отказах.
Титина, до сега Калин се е справил най- добре с украсата.

# 176
Какво правихме на тази почивка не знам, обаче снощи заспахме в 20.30 и спахме почти до 7. Добро е утрото, но ми е мързелуво, а трябва да посвърша разни неща.

# 177
Добро утро в неделя! В 6,47 се събудих. Нахраних животиняците, печката бумти, пия кафе в тишина!

# 178
Добро утро,  дами, Куркума,  доносници и балкон!

Рано се излюпих и аз. Чакам си закуската в леглото -  малко глез и за мен, после запалвам мотора. Днес всенародните веселби продължават,  ще водим мъжка тийн-банда на закрит аквапарк. Снощи пекох брауни, да се подкрепят преди джангъра.
Вчера отбелязах първия коледен базар покрай концерта на щерката. Децата пяха чудесно,  но базарът беше пълна скръб. Нищо, чакат ни още няколко,  големи и традиционно много шарени.

# 179
Добро утро,
аз сега се сетих че в училище поради глупост се бях постригала късо на черта, не съм сигурна дали беше каре, но си спомням, че вуйчо ми като ме видя, каза че съм като болна от тифус. Преди време така ги постригвали болните от тифус и аз като тях съм изглеждала. Трябва да си я намеря тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт