Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 208 501
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 595
Добро утро,

И аз спах вчера до обяд и нямаше заспиване вечерта. 5 часа сън, има-няма ми се събират, но така е като се излезе от ритъм.

Хубав ден Simple Smile

# 5 596
До края на седмицата съм в отпуск, малко релакс след празниците. И.... от утре пак училище и разправии с ученика.

Искам да питам за една много стара песен, която ми се върти в главата и не мога да я намеря. На руска група е, от 70-те години. В припева се повтаря 4мето на девойката и се казва нещо от рода"ако можеше да се случи така, че да не си толкова красива, щеше да се влюбиш в мен" Искам да я намеря, ама не зная нито име, нито изпълнител

# 5 597
  • на Мелмак
Добро утро!

Не ми се става, не ми се тръгва, мрън!
Имах почти цели 3 дни почивка! А ми се ще още!
Моите маймуни спят, аз пия кафе, слушам новините за винетките, даже вече започнах да се ядосвам на господина от АПИ. Днес времето тук е ясно, слънцето изгрява, върховете са розови в момента. Чакам да видя как ще се сменят още цветовете. Снега е малко, дано завали и натрупа, че децата вчера мрънкаха от пистите.
Хубав ден и седмица от мен!

# 5 598
  • Варна
На работа съм, ура! Нещата влизат в релси.

# 5 599
  • Бургас
Не съм на работа днес. Изпратих децата на градина и сега ще поседя на тихо Simple Smile

# 5 600
Добро утро!
Поспахме доволно, особено детето.Снощи към 9 се гътна,та до преди малко.И днес ще го пиша мързелив ден,с изключение на едно излизане и безброй перални.В петък съм на работа,а изобщо не ми се иска Disappointed
Карзче,по вода да ти върви на новото място 🤗!

# 5 601
  • София
Каррз-че, успех!

# 5 602
Добро утро! На работа съм и аз. Имам чувството, че и вчера бях. Хубав ден пожелавам на всички Hug

# 5 603
  • SHOOT ME 10 $

Добро утроо! Драстии!😉
Блазе ви, че шавате. Аз вече нямам Т, но още не ми дават да ставам. Засегнати били долните дихателни пътища, трахея и бронхи...тежка респираторна инфекция.
Майната и...и това ще мине. Писна мии все в леглото 👹
Вие обаче.сте опасни. Действате на талази,(морски лаф). Първо бяха меденките, после баклавата, сега дни наред само за руска салата се надприказвате. Садистки. Обичам я!
Но домашно приготвена.

# 5 604
  • Бургас
Морген!
Благодаря ви още веднъж на всички, за куража, който ми давате! Опитвам се и аз да се настроя позитивно психически.

Мидко, бързо оздравяване ти желая!

# 5 605
Добро утро!
Митко, как се сдоби с тази болест? Бързо оздравяване!

Как са дечицата днес?

Карз, успех!

# 5 606
  • Бургас
Вани,при първа възможност ще ти пиша. Най-вероятно събота или неделя.

# 5 607
  • Бургас
Карз, ти на график ли ще си на работа  или от понеделник до петък

# 5 608
Добро утро!

Мидко, бързо оздравяване.
Краз успех на новата работа!

И аз от днес съм на работа, децата са в къщи. Сутринта излязох от нас в 7.00 часа, успях да се самодокарам до работата, и срам не срам не можах да паркирам като хората и помолих един колега да ми помогне.

# 5 609
Прибрах тихомълком от децата елхата. Не устисках за първа година до Йордановден. За момент ми мина през главата мисълта да я прибера украсена (по Джена), но се сетих, че трябва да я разглобя, за да я вкарам в кашон от климатик.
Добър ви ден!
Днес няма дори да отида до магазина. Вчера изпекох поредните пържоли, за да не се развалят от стоене в хладилника. Що не ги замразих..... Ще пълня и гъбите, предвидени за новогодишната нощ.
Карз, днес ще ти е странно, досадно дори на моменти. Но ти пожелавам да попаднеш на сплотен колектив! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт