Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 256
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 580
  • София
Хапнах за пореден път днес.И сега се чувствам виновна. Rolling Eyes
Свет давала ли си рецептата за баклавата,че не помня?
Да им минава на твоите хора вируса и дано цветето не се разболее!Пази се и ти!
Отметнах аз малко домашна работа,а уж щях цял ден да стоя на дивана.Ама нали пак мен ме чака.
Не ми се мисли как ще влизаме всички в ритъм.
Карз успех утре!Да ти е на късмет! Hug

# 5 581
Мнооого харесвам Алмодовар, много. Белинда, сега се разревах на един от епизодите на This is us.

Карз, успех утре!

Мързел и при нас днес, за съжаление утре съм на работа.

# 5 582
  • Mediterraneo
Аз съм отпуска още 2 месеца, децата имат още седмица ваканция, така че утре като днес- дивана и кухнята. Трябва да купя на кучето гранули обаче, че 3 дни яде кюфтета и месо само, трябва му разнообразие Simple Smile

# 5 583
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
И аз съм във фен-групата на Алмодовар. Мисля, че съм гледала ако не всички, то поне повечето му филми. А "Всичко за майка ми" е незабравим филм. Както и характерните му образи. Heart

Карзче, успешен първи работен ден! Hug

# 5 584
Честити да са имениците!  Живи и здрави да бъдат!  И ние се прибрахме от сурвакане цял ден, после на двоен имен ден-голямо забавление беше, не ни се тръгваше, но утре отново на работа.

Карз, успешен първи работен ден ти пожелавам Hug

# 5 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е колко пък да си бил хлапе, Куркума, 1999 г.? Тоя филм хич не е за хлапета ,ако питаш мен. Разбира ги Алмодовар жените, да. Но и не само тях. Изобщо хората разбира, ясна му е човешката природа. А пък различните хора как ги разбира! Обича хората той.
Изгледала съм всичките му филми и то по няколко пъти. И е един от двамата режисьори, които винаги мога да гледам, а са и продуктивни. Другият е Уди Алън. Уди има и слаби филми, Алмодовар - не.

Али, има я в нашата книга. Ох, от вирусите и аз гледам да се пазя, че тръшна ли се, мен няма кой да ме гледа. Ама руска ролетка е то.

Голям зор ще видя с приспиването на цветенцето, че го няма брат ѝ, пък те са като Костадин и Миладин. Ама няма за къде повече да се отлага, отиваме да се прилъгваме.
Лека на вас!

# 5 586
  • Бургас
Благодаря ви момичета и момче!

# 5 587
  • София
Успех Карз,утре!Представи си,че ние сме там с теб и ще работиш с нас.Blush

# 5 588
И аз утре съм на работа. С тоя сън до следобед днес, как ще заспивам и ставам утре, не знам.
Карз, успех, добре ще мине, само иди с подходящата нагласа!
Отдавна не съм плакала на книга или филм, ама напоследък май умишлено не чета/гледам такива.

# 5 589
  • на Мелмак
Карзче, успех утре с новата работа!

Видях хубави малки крачета на момиченца 😀. А те фешън 😉.

Свет, хубава изглежда баклавата, но добре, че не ме съблазнява😀.
Лошо със този вирус, дано малката и ти да го отървете!

# 5 590
  • София
О, хайде да си говорим за Уди и Алмодовар 😍 Свет 😁 С тебе в някой предишен живот сме били сестри или поне брат'чедки!
Козуначе свали Т и му се пее, че цял следобед спа в полуунес, а баща му трябва да става в 3!!! за работа. Аз се чудя на кого да угодя 🙄

# 5 591
  • Телиш/Плевен
Прекрасни баклавички на Светълчо! Heart Eyes Рецептата е тази и след малко ще пиша на Бубанка да добави снимката, че аз няма как да редактирам публикацията ѝ.

Карз, успех с работата! Hug

Пак много болни. Sad То в това време е така, уви. Бързо да оздравяват всички!!! Hands Pray

Белинде, да потвърдя и аз, че не е от хормоните. Преди да забременея бях направо безчувствена и постоянно се подигравах на приятелките ми, които плачеха на филми/песни/книги. Подозирам, че точно заради тези подигравки ме застигна това чудо. Сега се случва да се разрева и от реклама... Neutral Face

За музиката - слушам всякаква и както са писали и преди мен - според настроението.

# 5 592
Добро утро,
днес на работа, уфффф, не ми се ходи изобщо. Още повече че ще и и студено докато включим отоплението.
Но това е положението, налага се да се да се работи.
Не знам дали съм ви казала, обаче съседите отсреща са накичили терасата си с всякакви мигащи лампички и упорито ги включват всяка вечер. Ужасни са, мигат сменят цветове, просто са ужасно. Принудени сме да пускаме щорите в спалнята иначе не може да се спи и въпреки това пак се вижда от всекидневната. Не разбирам за какво е тази украса, няма никаква красота а просто сбирщайн от лампи.
Оплаках се.

Да оздравяват всички болни малки и големи.

Хубав ден.

# 5 593
Добро утро.
Карз, успешен ден и дано си в хубав колектив.
Аз пътувам за работа, а хич не ми се ставаше, тъкмо два дни успях да намеря и малко време за почивка и то взе, че свърши.

# 5 594
Добро утро!

Карзче, успешен първи работен ден! Дано да е твоето място и да попаднеш в страхотен колектив!

Болните да оздравяват бързо - малки и големи!

Аз днес ще прескоча до офиса на бързо само. Не работим, но изпълняваме заявки, та няма как. Дано клиентите ми са позаспали в началото на годината... От понеделник - активно на къра. Ще се опитам да направя една йога следобед, че кръстът ми тотално се скапа от толкова лежане. Трябва да мина през еконт да взема подаръкът на мама за РД, трябва и да взема подарък на шефката ми, че тя пък утре е рожденичка.

Хубав ден банда без команда!

Общи условия

Активация на акаунт