Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 327
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 265
  • София
Белинде , къде е “ срещата” ? Той нервен ли беше ? 🥰
Мълча като партизанин! Ако ме прочете, че съм го разнасяла по форумите, няма да ми проговори до живот. Тъй чееее - гроб съм! Laughing

# 5 266
  • Sofia
Ооооооооооф,що не лунувах вчера,що  Tired.Мерих НГ одежди,3 броя,мииии,мислех,че съм по-слабичка  hahaha Crossing Arms.ДепресирАх се и се нама'ах с меденки  Mr. Green Whistling.А, и мъжете не ми помогнаха, двамата одобриха различни ансамбли,пък аз си харесвам третия.Фръц.
Та,бях на спорт,фризьор и маникюр и споменатото разФърляне на парцаля като се прибрах и съм взела-дала,вече. Толкоз ми е деянът.Ще вечерям кисело мляко,мъжовете-каквото си стъкмят. bowuu
Утре, ако ми размине, може да направя баница....ама нямам късмети  newsm78.Освен да изпринтя някакви от нет-а...Абе,неЙ спешно  Mr. Green
Чудя ви се на енергията,наш'то семейство е все прилегнало  bowuu.

# 5 267
Привет,розовелки!
Много работа отметнах днес,но и за утре имам Confused .Мъчих се с торта,или по-скоро с крема.Да ви предупредя-новата сметана на Лидл не успях да я разбия.Туй чудо стоеше като крем,и грам не се сгъсти.Не му помогна ни маскарпонето,ни последвалите два фикса за сметана и желатина Rage .Язък ми за желанието и старанието,че по нощите правих и "украсата". Най-вероятно ще я ядем с лъжица.На мен не ми пречи де,но гостите и скъпия сигурно пак ще ме бъзикат.
Одеве возих скъпия!Каза,че много добре се справям Sunglasses . Огромен напредък имало от предния път.Много съм доволна!
Иии,кой спомена тортата Joy

# 5 268
Ренко, бърже показвай предателската сметана! За течна сладкарска ли говориш, щото съм взела заквасена от там, и ако нещо ми прецака тортата, ще има убити!
А иначе, вземам лъжицата и идвам, изглежда ми страшно вкусна тази торта!
Мидко, я грабвай черпака, никакво разболяване!

# 5 269
  • SHOOT ME 10 $
Цитат
Мидко, я грабвай черпака, никакво разболяване!

не мрънкам...лек дискомфордт...

# 5 270
Анджи,ето я

Преди беше на Пилос,но беше изчезнала.Тази вчера за пръв път я видях.Води се готварска,и предишната беше такава.Ужасна е,още при отваряне е кремообразна,не течна.Сума време я разбиваха,имах чувството че ще ми изпуши миксера,но не и не!

# 5 271
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Похвалвам всички майсторки - то са баклави,  руски салати, торти, баници, сладки! Donut Birthday Cookie Браво. Hands Clap
Нищо не съм направила аз, нищичко. Имам няколко кутийки от мама-свекърва, половин айсберг, един домат и една краставица в хладилника. Grinning Питах децата какво искат за утре вечер, мислиха, мислиха, и ми отговориха: "Таратор". Joy Толкоз за празничната вечеря. Ще измисля нещо, да взема да спретна и аз ли една руска? Поне ще я ядем три дни. Blush

Тути, да оздравява девойката. Flowers Four Leaf Clover

Мидко, стягай редиците, няма да се даваш предпразнично. Hands Thumbsup

Белинда, развълнувах се и аз за младежа. Two Hearts

Ренко, това е готварска сметана сякаш, не сладкарска. Или бъркам? Thinking

# 5 272
Ох, миналата седмица заради кофти сметана, правих вместо две торти, три блата и четири крема. Ужас беше.
Сега първата торта е добре, чакам да освободя ринга и да направя тортата по рецепта на детето.

# 5 273
  • София
22% е слабичка, Ренко. Затова не ти се е разбила, тази просто не е за разбиване, а за сосове. Минимум 30% да вземеш другия път.

# 5 274
Тъкмо влизам да пиша-малко е 22%, Ренко! 30-35% е за разбиване!/В тоз ред на мисли, ние продаваме една , дето само да врътнеш миксера и е готова, много ме улеснява, не вземам друга!/
Ай, ся, ново пет- никъде в нашия град няма маскарпоне! Тоз народ е полудял-всички ли правят нещо с маскарпоне, поягодите?!
Сега с какво да го подменям туй маскарпоне, а? Бързо, сладкоправещите да помагат!

# 5 275
Има една на Лесидрен, тя е гъста без да се разбива.

# 5 276
Ама тя и предишната я водеха готварска Rolling Eyes .Пък и защо са я сложили при сладкарските неща?!И обикновена на Хопла иликакватотамбеше съм разбивала(те са растителни).Майната му,ще ми мине яда.Анджи,пусни ми на лично линк към тая сметана Hug

# 5 277
  • Euskal Herria
Сега с какво да го подменям туй маскарпоне, а? Бързо, сладкоправещите да помагат!
С крема сирене.

# 5 278
Янче, злато си! Благодаря! Имам аз, подозирах да го заменя, ама който не е сигурен, чака помощ от прЕател!
Сега вече ша зема да блесна! Joy

# 5 279
  • Телиш/Плевен
Утре, ако ми размине, може да направя баница....ама нямам късмети  newsm78.Освен да изпринтя някакви от нет-а...Абе,неЙ спешно  Mr. Green
В супермаркетите продават, поне аз от години взимам готови (преди ги пишех на ръка Blush). Днес от Кауфланд купих тези:
Скрит текст:
Ако утре имаш ходене до близък супермаркет, може да откриеш. Hug
Преди време имаше кори за баница и късмети към тях, но сега не видях.

Белинде, прекрасни емоции са това. Heart

Митко и другите болни, да се оправяте бързо! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт