Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 046
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 165
Разпечатваш си от сайта формуляра....вписваш арт.номер от акаунта и още нещо имаше....във формуляра пишеше какво точно...

# 166
Някой знае ли този шал с какъв размер е?
Скрит текст:

# 167
Много мини, утре мога да измеря. Чудя се дали да го връщам.

Измерих - около 80*80 см, материя е лигава, както и да го сложа мотивът с птичките се губи. А заради тях го поръчах ))).

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 00:33 от La_Valletta

# 168
  • София
Някой знае ли този шал с какъв размер е?

В индийският сайт на H&M пише че е 80х80 см.

# 169
  • Варна
Май са в отпуск Wink Моята е приета от 27-ми ноември, а още нямам постъпления по сметката.
И при мен така.

# 170
Аз не разбрах - това, че пратката е в РЦ София значи ли, че е получена от ХМ и започва ли да ми тече срокът за връщането на парите?
Май ще им звъня на ХМ днес....

# 171
Не е получена от ХМ. В разпределетелния център на Еконт в София е.
Питах Еконт, техния отговор е: Пратката ще бъде обработена и върната към ХМ.

# 172
# 173
Мисля, че нарочно бавят връщането и така като не приемат пратките си ни въртят парите и вместо 14 дни ще отиде месец....Не им прави чест, подобни тарикатлъци обаче си минават в България за съжаление.

# 174
Аха...ще ме въртят, ама друг път...ей сега ще ги подпаля по телефона...

# 175
Аз мисля, че заради безплатното връщане събират на определен ден голяма пратка.

# 176
Звъннах. Един бърборив любезен младеж ми обясни, че 14-дневният срок за връщане на парите започва да тече от деня, в който оставя пратката в офис на еконт. Значи ми е започнал да тече преди 7 дена този срок на мен.

Девил, не...изрично попитах за подобна договорка - нямало такова нещо.

# 177
По-вероятно е заради Софийския адрес за връщане. Моята пратка за връщане беше с такъв адрес, не можеха да сканират кода, въведоха я ръчно- но до Русе я пратиха и там пристигна по обичайния начин. Не знам Софийския адрес някакъв като за препредаване ли се явява и затова може би ги събират?

# 178
Вчера говорих с оператор и се оказа, че мога да върна и дефектна стока дори да е носена, срока бил 2 години :Д

# 179
Вчера говорих с оператор и се оказа, че мога да върна и дефектна стока дори да е носена, срока бил 2 години :Д

Супер. Това е законовата гаранция от 2 години.....много добре даже. Адмирирам.

Общи условия

Активация на акаунт