Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 040
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Взех си последната поръчка днес:

Чантата е малка и симпатична. Има само едно отделение. Закопчава се с магнит, няма вътре цип.

Панталона е леко лъскав и късичък. Материята е от тези, които събира прашихни и косми като магнит. Отговаря си на номера.

Блузата е симпатична, но ми е голяма. Още умувам какво да задържа.

# 151
  • NE
Отговарям за shaping дънките. Отговарят си, но плата е по-дебел и по-стегнат и оформят. Поръчах средна дължина защото недошития ефект ме дразни и ще му тегля един шев.
Днес полчих мъжко долнище и горнище XL и отново са като 3 XL. Ще връщам.

# 152
Не съм мерила ръкавичките, 134/170 са, но съдейки по вида, ще ми станат. Ръката ми е малка.

# 153
И аз ще шия оръфаните крачоли на оформящите дънки. Харесват ми иначе, мерила съм във физ.магазин от доста тънък  плат,  а тези си минават за зимни.

# 154
  • София
404NotFound, чантичката и на мен ми харесва. Simple Smile

Доставиха и моите поръчки. Доволна съм. За тези пари са чудни. Дънките наистина оформят, много са хубави. Simple Smile

Тези, които чакат пари ще има да си ги харчат сега на коледното намаление. Аз няма да връщам нищо засега. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
  • Бургас
От събота в Еконт ми стоеше единствената последна дребна поръчка и най-накрая днес ми я доставиха. Само за да установя, че боксерките, поръчани за дечко в размер 122/128, са всъщност 98/104... Та хайде сега в лудницата в офиса на Еконт за да връщам, че да чакам пари после - крив ден ми е днес (по много параграфи) Sad

# 156
В смисъл са ти объркали номерацията или просто са им умалени боксерките?

# 157
Имате ли някакво раздвижване по върнатите пратки? Моята вече цяла седмица е в РЦ-то.

# 158
Здравейте! Това яке някой поръчвал ли го е:
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0625548003.html
Чудя му се, дали не е късичко и достатъчно дебело ли е за по-студено време.

# 159
Имате ли някакво раздвижване по върнатите пратки? Моята вече цяла седмица е в РЦ-то.

И моята е в София от 30.11.
Това РЦ какво значи...че не е стигнала до хм ли?
Ще им звъня май...ма на кои...

# 160

Май са в отпуск Wink Моята е приета от 27-ми ноември, а още нямам постъпления по сметката.

# 161
  • Бургас
В смисъл са ти объркали номерацията или просто са им умалени боксерките?
Пратили са ми грешен номер. Иначе си отговарят, въпреки че моят слабушко носи по-малък размер от неговия, че му е хърбаво дупЕто Simple Smile

# 162
Показаното яке е хубаво. Имаме го в синьо. Не е много дебело, но според мен топли. Другото ни зимно яке е Ски яке.

# 163
Показаното яке е хубаво. Имаме го в синьо. Не е много дебело, но според мен топли. Другото ни зимно яке е Ски яке.

Благодаря!

# 164
Момичета, искам да върна пратка, но си загубих листа, който беше в плика. На имейла имам изпратена само касова бележка...

Общи условия

Активация на акаунт