Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 070
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 210
Принудих се да поръчам на реални цени.
Много гадно!

Сега ще пуснат код като ги получа сигурно.
Иначе взех сутиен, гащи, чорапи , блуза, покривка (тя е червена и беше намалена само за коледа), и две калъфки за възглавници (защо са ми не знам)

И от какъв зор? Rolling Eyes
На реални цени имам само 2-3 неща и то от новата колекция - дънки и пуловери по 17 лв. Иначе нищо не купувам, ако няма някакво намаление.

# 211
Има някакви 20% за  коледна украса.

# 212
  • на морето
Получих имейл, че ми връщат парите от върната поръчка. Но в прикачения файл виждам, че са си удържали за транспорта. Да им звъня ли, нали уж беше безплатно връщането? И след колко време мога да очаквам парите по сметката?

# 213
  • Варна
звъни им, разбира се. Аз още нямам нищо, утре стават 2 седмици откакто върнах панталона.

# 214
  • Перник
Светле, мерси за инфото, - на Грация обувките за по-широк крак ли са от ХМ?  Тези са тесни и дълги, не знам всичко ли е така?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0670202001.html

Честно, не бих дала толкова пари за "имитация на кожа". Миналата седмица си купих тези http://www.gracia-s.bg/c/boti-i-botushi-4/damski-boti-na-tok-s-dva-cipa-540 Не искам да правя реклама, но са от естествена кожа, български, удобни, топли (по моите стандарти) и не успях да се пребия с тях днес по софийската поледица Simple Smile

Вече са ти отговорили, но да кажа и аз Simple Smile Сегашните боти са ми първата покупка от "Грация", но няма да са последната Simple Smile Та, не мога да преценя дали са за широк крак. На мен са ми ОК Simple Smile Като се замисля, чмам обувки, които да са ми тесни. Неудобни заради извивка на ходило - да. Всичко зависи от конкретния модел Simple Smile

# 215
Да ви попитам възможно ли е една стока да е по-скъпа в магазин, отколкото на сайта, визирам редовна цена, не намалена.
Един коледен суичучър от новата колекция в сайта е 17.99, в магазина- 34.99.

# 216
Възмижно е. А също и в магазина да има по-евтини неща, които в сайта не са намалени.

# 217
Възможно е.

# 218
  • Пловдив
Някой с впечатление за този клин?

# 219
  • have faith and be patient ..
нещо код мод ? аб пак ли ? искам рокличка за малката ..ако ги чакам още малко коледната сесия ще мине и замине , накрая и аз ще поръчвам на нормални цени .. :/

# 220
  • Пловдив
Само мод😁

# 221
Върнах днес дефектната стока, да видим какво ще стане...
😁

# 222
Върнах днес дефектната стока, да видим какво ще стане...
😁

Какво?

# 223
Като заговорихте за пратки, какво става с върнатите!? Моята от 5-ти си стои така: пристигнала в офис – София РЦ Населено място. Имат още доста време, ама...

# 224
Интересна работа. Пратката, която не виждах в еконт е стигнала, тази, която виждам, не е Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт