Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 073
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 240
  • have faith and be patient ..
"грешка в системата"  ще е работата и където мине номера според мен ..

# 241
Върнах днес дефектната стока, да видим какво ще стане...
😁

Какво?
Едни боти. Оказа се, че пускат боя.
п.с.И на мен ми удържаха да транспорт, звъннах, и ми преведоха сумата за 5-10 мин.

# 242
Здравейте!
Тъкмо гледам раздвижване в темата и си викам има код, а то таксували връщането. Аз още чакам  - върнах кашон миналия понеделник.

# 243
Днес ги получих.Поръчах ги миналата седмица.Имаше само С размер.

Благодаря.
Аз следя подобни, за 9 лв.
Сега и тези ги сложих в Любими, но има само големи номера.

# 244
По повод удържаните такси връщане им писах във формата за контакти. Предполагам остава в системата им, защото обикновено отговарят писмено и после звънят от централата, също изпращат анкета дали съм доволна от отговора:)
Засега имам само писма, сумите за връщане не ги виждам още в банкирането.

# 245
Сумите идват ден-два, до три след мейла. Но най-добре е да се звъни за удържаните такси, става най-бързо така. Иначе щом са в периода на БВръщане, ги възстановяват.

# 246
Възстановяват, но не автоматично Simple Smile)).

# 247
Поръчах гащите, излезнаха S преди малко. 😉

# 248
  • на морето
Още днес звъня на ХМ да гледат да не ми удържат такса връщане. Превантивно...да гледат внимателно!!!
Звънях им за едната поръчка, че си бяха удържали таксата и превантивно ги предупредих за другата да внимават. Да ама не, сега получих мейл и пак са си удържали таксата. Много съм ядосана😬

Току що звънях, системата им не работела и нищо не можели да проверят. Ново пет😠

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 10:39 от dodi

# 249
  • Бургас
Поръчах гащите, излезнаха S преди малко. 😉

Благодаря!
и аз успях да поръчам

# 250
Ние звъниме, но на отдел клиенти, които ръчно правят операциите по връщане. А таксите ги удържат от склада, когато пристигне артикула там, но защо - не ми се предполага и коментира. Иначе казано- дойде ли мейл с удържана такса- звъни се, търпение, и всичко си идва на мястото.

# 251
Ами явно в системата им излиза автоматично удръжка на таксата.
Не може само положителни бъгове
Скрит текст:
(дългуча)
да има.Sunglasses

# 252
  • Варна
И на мен са ми начислили такса за връщане, току що дойде мейлът. Ей сега ще звънна. Ама е голяма досада това тяхното.

# 253
  • have faith and be patient ..
И сега звънях, след 2-3 часа пак да съм звъняла, системата им не работила,... Абе аз няма делодневно и ежедневно с тях да се занимавам.. Де да знам, за 5 лв луди ще ни правят, много ме дразнят!

# 254
Аз тези гащи ги държах в количката, и уж ги няма в наличност, пък ги поръчах newsm78

Общи условия

Активация на акаунт