Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 029
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 840

Сега го пипнах този чаршаф...мек е. Нормален. Пак е от ХМ...то си е чист памук...

За пуловера..с риск да стана досадна: розов от преди 2г...отговаря си на номера. Лилав от лятото...по-голям, а е същия номер...все С. Винен от мин.месец...пак С...шарапатест, голо около врата..тоест уголемен с 1 номер.

# 841
Благодаря, пуснах S-ка!

# 842
Днес си купих от реалния магазин в Мол България това яке
на 29.99
тъмнозелено беше на тази цена, а черно на 50лв. Взех тъмно зеленото , хубаво е, харесва ми цена и всичко
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0637935002.html

взех и пуловера от миналата седмица си стои самотен , само една бройка S размер, като блузонче е , добре ми е , дано не стане на фъски, ама няма начин. Миналата седмица му се чудих и го оставих, сега си викам той мен ме чака, жал ми стана и го взех . От 109 на 50 лв намален в магазина. Стои по-прибрано от показаното, аз съм по-дебела, хубав е , харесах си го
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0674406005.html

# 843
Много е свежо мохерното пуловерче, Фанфанито. Със здраве да го носиш. Ще топли...доста вълна и мохер си има...
Ни е късо...ни с голи плещи горе...с две думи одобрявам го 😄

# 844
Мерси, Тета)))
Ама много му се чудех и ми беше жал да дам 50 лв, за мен са си пари. Но ми супер стои, аз съм си пълничка и ни ми е тясно, ни широко, като блузонче, висока съм и е до средата на крака като на манекена (та и да се събере при пране няма проблем) Ръкавите се подгъват там тъмното и става много хубаво , на живо цветовете са по-хубави. Само с тези фъски не знам като стане, имам машинка , ама... това ми е най-скъпия пуловер иначе и много стоях , въздишах, бе чудо бях направо... Намалени са гледам с 4 лв повече онлайн, ама си заслужават според мен, ако някой има нужда. Аз съм 44 номер и S ми е точен , нормално стои и прикрива без да е широко. Може и М да ми е добре, но.. иначе за по-слабички не знам XS може би... не мога да преценя.

# 845
Ами зеления е малко по-раздърпан и с доста дълги ръкави. Даже и маймуна да бях пак щяха да са ми дълги. Иначе розовия си е ок. Моите са М размер и са ми ОК. Ако искаш да не ти стои много раздърпан според мен си вземи един номер надолу от това, което носиш.
Какво смятате за "ОК",като размер? Да стои,като на манекенката (щото на мен ми е като чувал на нея) или по-нормално? Чудя се за S,като съм по-скоро към Л....

# 846
Честито, Фанфанито!
Имам същото яке. Simple Smile

На мен цвят винено/малиново/бордо не ми отива. Но зелено много, всякакви нюанси.

# 847
Мен ме е страх да купувам вълнени и мохерни пуловерчета, е сега за Коледа като изпрах на дъщеря ми пуловера, стана като за кукла. Хем на 40 градуса Crossing Arms  Таман си го беше купило детето Mr. Green

# 848
Те не са 100% вълна.
В моите вълната е до 20%....не се свиват хич. На 30гр програма ръчно пране....центрофуга на 600 оборота. Препарат за вълна.
На Фанфанито вярно 50% е вълна и мохер общо...но при спазване на горното не би трябвало да има проблеми.

# 849
Явно от препарата ще е, аз нямам за вълна и го изпрах с какъвто имам.

# 850
Смесените не се свиват
Аз поръчах кашмирен, но ще го мъдря докато пътува 0680480001005 Ако го пратят, че беше един само

# 851
Благодаря, пуснах S-ка!

Вече писах, но пак да кажа.
Зеленият си го бях поръчала за мен, S, но се оказа прекалено голям и го носи дъщеря ми.
За другите цветове не знам как е положението.

Пран е 2 пъти, нищо му няма. Peace С Ариел, на 40 градуса, програма за вълна.
Материята е много мека и приятна.

# 852
Едва ли от препарата. От темп.на водата по-скоро.
Може би на ръка тогава в леген с хладка...наистиня хладка вода. Не топла дори.
Обаче аз пера в пералня вълнени чорапи и терлици...ми не се свиват.

# 853
И на мен не ми се е свило нищо. Но вълнени, наистина вълнени, пера до 40 градуса и с препарат за вълна.
На ръка съм отвикнала да пера.

# 854
Ааа, на ръка не пера нищо аз, даже леген не знам дали имаме Thinking
Сега чакаме този
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0676090001.html

Общи условия

Активация на акаунт