Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 031
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 855
Аз нямам леген от години Simple Smile

# 856
Аз имам. Голям. Там...повръщаме. Извинете...даже последния се беше спукал и ММ по спешност тича да купува. Дребен беше болен...

# 857
Центрофугата е най-големия проблем при високо съдържание на вълна.
При тези 10% няма да се случи нищо, но с повече вълна ще се степят.
На програма за вълна,  без центрофуга, а най-добре на ръка.
Пробвайте за теьи с мохер вместо омекотител с балсам за коса.

# 858
 Joy
Ние имаме кофа, но с нея мъжът ми претака киселото зеле hahaha

# 859
С шампоан се перат. Ако няма препарат за вълнени.

# 860
Joy
Ние имаме кофа, но с нея мъжът ми претака киселото зеле hahaha

То и аз не ги пера...обличам по везнъж и то зимата свършила. За другата поръчвам нови ...Wink

# 861
И с чорапите тъй, обуваш и хвърляш Mr. Green

# 862
Ааа, на ръка не пера нищо аз, даже леген не знам дали имаме Thinking
Сега чакаме този
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0676090001.html

Много е хубав, но да беше още малко намален.
Защото миналия ден, като отивах към НМ, от една витрина видях подобен пуловер, с перли, за 19,90.

# 863
Ей, шИ ма откажИтИ да поръчам мохерения пуловер, значи..... Тамън и аз се навих да дам повечко пари за нещо по свясно..... ама, ако се заваля на топчета, като обикновените пуловери от акрил..... не ми се дават толкова пари..... Гледам и кашмирените..... ма се едни чувалести и раздърпани..... ми се видят. Да не би да е предвидено и свиването след пране, а?

# 864
Новото пуловерче ще си го пера на ръка. За шампоан съм чувала, но не съм ползвала никога, малко съм назад с новите неща и техники аз. Легени имам , кофи също. Лошото е , че ще съхне доста време. Каквото стане и да се събере няма да е трагедия, но така си ми стои перфектно , поне аз си се харесвам и не искам по-късо. Но и да се свие ще стане на нормален пуловер след време, ръкавите също имат накъде доста да се свиват , та....това не е проблем, ще се носи, ама фъските ги мразя.
Едно време имаше Валентина (за по-старите) и бях точно тийн. Баща ми ме заведе и купихме някакъв пуловер ама истински, то направо картина, много скъп. Носих го докато завърша следването. Събра се малко, ама не помръдна иначе. Беше по-плътен. Винаги на ръка майка го переше)) Този не е такъв, но.. на ръка, няма да рискувам. Може да не е нещо, ама ми е най-скъпия пуловер от години купуван (едвам се навих, вкъщи много ме харесаха и нямам вече угризения))

# 865
Може и да не съхне дълго.
Пери с шампоан, после балсам за коса и мяташ някъде да се отцеди много хубаво.
Не го изтисквай, въпреки че едва ли ще има проблем-има доста полиамид.

Със здраве и кеф да го носиш дълхи години.

# 866
От "Валентина" и аз имах пуловер, 45лв май струваше /половин заплата Laughing/. БоШке, как помня цени отпреди 100 години Crazy

# 867
Благодаря, Фламбе))
Ая, така беше)) Помня, че бях 12-13г някъде, имаше някакъв повод, иначе не са ми купували нашите нещо уау-не бяха богати. Но пак беше като блузон, беше много красив, вълна не помня и не разбирах тогава колко и каква. С едно голямо цвете по цялата предница, пак беше някакви такива разцветки, може би затова някакъв спомен се появи. Та..го носих поне 10-12 години след това , пак си беше дълъг до и под дупето, износих го и пак не се протри или нещо да му стане , освен по-къс де. Сега няма такива и с такова качество.
Сивия е по-стилен , ама нямаше. Пък и цената му тук е по-висока, то и това ми е скъпо на мен, ама сега съм го сложила на закачалка на гардероба отвън и си го гледам. Рядко така да се радвам на нещо. Ама фъските ще станат и това ми малко разваля настроението , но..

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 23:17 от Анонимен

# 868
  • Пловдив
Някой купи ли го това рокле дет го рекламират? 🙂 бива ли го?
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0663986003.html

# 869
  • на пистата
Не се стърпях и поръчах "лайняното" дълго палто 😁(цвета е горчица и за това така му казвам)

Общи условия

Активация на акаунт