Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 66 968
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 60

Някой мнение за това палтенце?

# 61
  • Сливен
Имам от втория модел - сив и бледорозов. Аз много ги харесвам, мекички и топлички.
Отговарят ли си на размера?

# 62
  • на пистата

Мнението ми е,че е....мноооого хубаво 😍искам един код -50 % и го забивам на момента 😂
Има дадени мерки на размер 38 ако ви е някакъв ориентир 😊

# 63
Ей много се бавят с връщането на парите, другата година може и да се откажат от тази практика - безплатно връщане, ясно сме прекалили Grinning

# 64
Мнението ми е,че е....мноооого хубаво 😍искам един код -50 % и го забивам на момента 😂
Има дадени мерки на размер 38 ако ви е някакъв ориентир 😊

Вчера в немския ХМ имаше 40% намаление на избрани палта и якета само за един ден. Ама къде ще се мерим ние с немците!

# 65
  • Варна
Имам от втория модел - сив и бледорозов. Аз много ги харесвам, мекички и топлички.
Отговарят ли си на размера?
Ами като повечето им блузи бих казала леко уголемени. Моите са размер XS и стоят една идея по-прилепнало отколкото на манекените, на тях са им малко широки за моя вкус. А по принцип определено не съм толкоз дребна, че да се навра в XS, по-скоро съм между S и М.

# 66
  • Сливен
Мерси.Аз съм м-л,т.е. с ще ми е добре,без да е прилепнало предполагам.

# 67
Благодаря за темата. Чакам 2 пратки Simple Smile

# 68

За съжаление моето мнение не е много хубаво:( Купих го в бежово през пролетта с някакво намаление, но още от първите обличания започна да се завалва ужасно и най-вече в областта, където се допира до чантата. Не става за това време - за пролет и есен е идеално, но тази есен не го носих нито веднъж, защото вече е заваляно и ми е грозно изхабено. А съм го обличала не повече от 10 пъти.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:12 от Анонимен

# 69
Пробва ли да го почистиш с машинка за топчета по дрехите? Може да се пооправи.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 14:34 от Altaya

# 70
Ще се оправи с машинка, или с гребенче за почистване на плетиво. В краен случай, внимателно, със стара мъжка самобръсначка. Казват, че офицерите така си поддържали униформите.

# 71
Да, няколко пъти съм го чистила с такава машинка, но на всяко обличане се появяват нови и нови и ми писна.

# 72
Получих си чорапите https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0226959007.html готини са, но понеже имат вълна малко боцкат.

# 73
Момичета,на ала-бала ли сме само......Много ни вързаха мишките...

# 74
Момичета,на ала-бала ли сме само......Много ни вързаха мишките...

много добре го каза, точно на това дередже сме ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт