Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 062
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 180
А, добре. Значи и моя срок тече вече.
Аз връщах така един смалил се мъжки пуловер с вълна малко след едномесечния срок. Само беше изпран. После поръчах друг номер. Обаче след 1 сезон носене такива мъхове събира и пуска не е истина.

# 181
14 дневният срок започва да тече от момента, в който я предадеш на Еконт. Сега, нали връщането е безплатно и явно ги събират ..
Аз едната пратка хич не си я откривам, другата е в РЦ.

# 182
Едно инфо по темата, ако ще е полезно на пазаруващите от българския онлайн магазин на HM:
българският онлайн магазин се обслужва от два склада, които са в Полша и Италия. При закупуване и връщане на стоки те се изпращат от и към тези дестинации. Т.е. ако очаквате възстановяване на сума за върнати стоки, имайте предвид, че се изчаква някакъв период от време за транспорта до Полша или Италия и след като пристигнат нещата, се стартира процедура по възстановяване на сумата, която може също да отнеме известен период от време. Т. е. пратката може да е пристигнала, но все още да не е дошъл редът и. Това всичко ми го разясни едно момче от кол центъра им на въпроса ми къде по трасето е пратката и кога приблизително да очаквам превода.

# 183
Това е хубаво и го знаем. Въпроса е, че не ни касае. За нас срока тече от датата на връщане и не ни вълнува къд еи защо се бави стоката Wink Това е.

# 184
  • Бургас
Tърся този панталон
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0573716037.html
Всеки ден го проверявам и няма и няма. Ако някоя от вас иска да се раздезли с 36 номер веднага го взимам!

# 185
Хепи ме изпревари....не ни касааят тези организационни въпроси.  Има условия, има си срок....искаме си парите в този срок и по тези условия, при които сме се съгласили да пазаруваме. Simple Smile

# 186
Именно. Сключили сме сделката при условията посочени от тях. Държим да се спазват.

# 187
Именно. Сключили сме сделката при условията посочени от тях. Държим да се спазват.

Казах го за обща информация, не съм представител на този магазин и аз също като вас имам интерес да се спазват сроковете.  Просто реших, че ще е полезно на някой, който се чуди какво се случва с пратката му, да знае откъде се изпраща и накъде пътува. Аз лично не знаех, че онлайн магазините се обслужват от складове извън България, което само по себе си говори, че може да се очаква някакво забавяне. Просто предварително човек да си направи някаква равносметка.

# 188
Ние знаем това отдавна. От години. От както пишем в темата и откакто пазаруваме онлайн.
Последно сутринта звънях и написах какво ми е отговорено.

Извинявай, но се дразня - достатъчно ми е че при поръчване минават няколко дена, преди да ми изпратят поръчката и срокът за доставка ми се увеличава двойно. Преглътнала съм го това да кажем. Обаче да си оправят условията в такъв случай...

# 189
Ще я връщам сега, ако някой преди това си я познвай, да казва
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0711025001.html
Размер 134

# 190
Ох, харесала съм си едно нещо, не ми се поръчва на редовна цена. Сутринта сънувам, че го слагам в кошницата и започват да се въртят някакви 10% процента из сайта, но никъде ги няма обявени. Не го поръчах, защото това въртене на кода из пространството означавало, че подготвят код.

# 191
В неделя в немския ХМ имаше 40% намаление на избрани палта и якета. Нас пак ще ни залъгват с 10% или 11%.
И намаление на лакове до 9.12. обявиха, ама лакове няма.

# 192
Ние знаем това отдавна. От години. От както пишем в темата и откакто пазаруваме онлайн.
Последно сутринта звънях и написах какво ми е отговорено.

Извинявай, но се дразня - достатъчно ми е че при поръчване минават няколко дена, преди да ми изпратят поръчката и срокът за доставка ми се увеличава двойно. Преглътнала съм го това да кажем. Обаче да си оправят условията в такъв случай...

Вероятно са педераси — не ги защитавам. Аз лично пазарувам от тях изключително рядко, не съм им фен. Нямат размери, качеството не е постоянна величина, връщането явно е традиция.

# 193

Вероятно са педераси — не ги защитавам. Аз лично пазарувам от тях изключително рядко, не съм им фен. Нямат размери, качеството не е постоянна величина, връщането явно е традиция.
Ко речи, ко?...😂😂😂

# 194
Светле, мерси за инфото, - на Грация обувките за по-широк крак ли са от ХМ?  Тези са тесни и дълги, не знам всичко ли е така?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0670202001.html

Честно, не бих дала толкова пари за "имитация на кожа". Миналата седмица си купих тези http://www.gracia-s.bg/c/boti-i-botushi-4/damski-boti-na-tok-s-dva-cipa-540 Не искам да правя реклама, но са от естествена кожа, български, удобни, топли (по моите стандарти) и не успях да се пребия с тях днес по софийската поледица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт