За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 27 887
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Моят бебо също пие от шише със сламка,на Авент,за 9м+

# 16
Благодаря за темата!

Искам да питам защо, където и да оставя беба все наддава един писък все едно не знам какво е станало...? Дори във ваната, където преди много се кефеше и радваше сега като я сложа реве. Може ли за тези 4-5 дни при свекървата да са я научили все на ръце? На 9м ще стане скоро.

# 17
По-скоро е в период на осъзнаване,че е отделен индивид от мама и те търси постоянно,така си мисля Simple Smile При нас също е така в момента,не мога да го оставя за 1 мин в кошарата.Ако обаче съм до него,стои и си играе

# 18
Ами, то не само от мен плаче, а който и да е, като я остави някъде веднага започва да пищи. Най-вече в стола за хранене и в столчето в колата.

# 19
Ами, то не само от мен плаче, а който и да е, като я остави някъде веднага започва да пищи. Най-вече в стола за хранене и в столчето в колата.

Иска свобода. И от количката ще започне да плаче. Нормално е. Остави на килима с играчките и няма да плаче.

# 20

Иска свобода. И от количката ще започне да плаче. Нормално е. Остави на килима с играчките и няма да плаче.

Не, и там плаче, напротив, иска да е залепена за някой и да се гушка постоянно, което е странно, казват, че колкото повече растат, толкова повече искат свобода и не обичат да ги гушкат, а ето моята даже като я оставя да лази се навира в краката ми и се гали от тях като котенце.

# 21
  • София
Момичета, имате ли идея от какво са тези пъпки? Появиха се непосредствено след баня и около 30 мин след това започнаха да изчезват. Според мъжа ми може да сме го претоплили, но аз се притеснявам да не са от нещо, което аз съм яла.

Edit: Изтрих снимките.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 23:19 от Госпожа Лаленце

# 22
Малката от 2 дни скърца със зъби. Отвреме навреме и много рядко,но го прави.Четох някакви неща,но не знам. Доста емоционално дете е.
Случвало ли ви се е?

Моето също вчера цял ден скърцаше със зъби , най -вероятно свиква с тях , така че спокойно.

# 23
  • София
Момичета, имате ли идея от какво са тези пъпки? Появиха се непосредствено след баня и около 30 мин след това започнаха да изчезват. Според мъжа ми може да сме го претоплили, но аз се притеснявам да не са от нещо, което аз съм яла.
Мислех за бебешко акне, но то май не изчезва толкова бързо. Според мен е от претопляне.

# 24
Лаленце,аз винаги имам под ръка термална вода за такива случаи Simple Smile
п.с.голям е сладурчо Kissing Heart

# 25
Госпожа, много интересна муцунка има Simple Smile Аз по-скоро мисля, че може и акне да е, мъниък е още и му свиква кожата. На моят син само синята нивеа за бебета му помагаше в такъв момент
Мажеш ли му тялото и лицето с олио/ крем след баня?

# 26
И аз мисля,че е бебешко акне. Малката имаше същите. Ту се появяваха, ту изчезваха. Само миех с бебешка мицеларна вода. Мина след третия месец някъде.

# 27
  • София
Моят син имаше ако още на 2рия ден в родилното. Бяха го омазали с пиоктанин и мязаше на петниста хиена.

# 28
  • София
Благодаря, момичета! Пъпките вече напълно изчезнаха, но с първо бебе и то толкова малко всяко нещо ме разтреперва. Знаете как е...

PeacockLove, не мажа лицето с нищо, почиствам с мицеларна вода през деня. Иначе за тяло ползваме козметиката на Биодерма.

# 29
  • София
Госпожа Лаленце, аз и с второто се ошашквах от време на време Simple Smile
За лицето действай само с вода или мицерална за бебета. По мое време нямаше мицерална.

Общи условия

Активация на акаунт