За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 432
  • 760
  •   1
Отговори
# 540

Чудя се супа с фиде или макарони да направя..

Аз слагах кус кус. Много харесва
Виждам го, че много обича домашни храни, които правя. Но и пюрета яде и кухнята не я отказва

# 541
  • Варна
На супата също много се харесва от сина ни добавка амарант или царевичен грис.

# 542
Цедя се още от началото и давам от шише ( поради ред причини) Има 3 заместени храненията но си цедя през 2-3 часа уж да я поддържам но уви, ще пробвам с червеното цвекло.И не не я прехранвам с мляко защото тя не иска АМ  ако се излъже ще изпие 10 мл и после го повръща. На Фризо има с вкус на ванилия но е от 1 годинка нагоре. Търся с плодов вкус защото обикновенно надали ще има подсладено

# 543
Добре, момичета. Успокоихте ме. Аз я извеждам за 30мин, защото все студено ми се струва, че е навън. Аз ходя с пуловер и отгоре лисичи кожух 😹 нямам реална преценка. Мерсиии

# 544
Заради лисичия  кожух е трудно да се прецени.

# 545
Цедя се още от началото и давам от шише ( поради ред причини) Има 3 заместени храненията но си цедя през 2-3 часа уж да я поддържам но уви, ще пробвам с червеното цвекло.И не не я прехранвам с мляко защото тя не иска АМ  ако се излъже ще изпие 10 мл и после го повръща. На Фризо има с вкус на ванилия но е от 1 годинка нагоре. Търся с плодов вкус защото обикновенно надали ще има подсладено
А цедиш ли през нощта, ако да колко пъти и по кое време? Ако по никакъв начин не иска да пие АМ, а кърмата си я отписала тотално, прави кашата, пюрето и там каквото още даваш с АМ. Кажи кои марки АМ си пробвала? Може конкертното мляко да не му харесва на бебето.

# 546
Герда,храни си я щом търси яденето.
Синът ми точно на 10 м отказа нощното хранене,от раз,просто спря да се буди.Дотогава го храних,към 4ч.,въпреки постоянните съвети да му давам водичка като се събуди Grinning

# 547
Ехе, къде е само едно хранене в 4 часа  и къде е на три часа да ставям и дя храня. Но нямам избор.
Ще пробвам "по-плътна" вечеря. Късно хранене.

# 548
Цедя 1 път през ноща към 2 часа и тя се буди към 6 и пак цедя и преди да си лега също цедя

# 549
А какви адаптирани млека си пробвала? Опитай с друго. Има поне 10 марки, ако не и повече все някое ще хареса

# 550
Didi i Mitko - така казват. Чистото мляко за пиене пада до към 500 като се захрани, а към годинката може и само веднъж да остане - вече или сутрин. Другите нужди на бебето се покривали от каши с мляко, млечни като сирена, извара, вода естествено и така.

Аз го разбирам така, че всяко ядене и вода, ще е за сметка на млякото и колкот повече се яде, толкова ще намалява млякото, докато си остане просто напитка, като всички останали.

# 551
От кой месец се въвеждат супите? Аз не съм въвела още, а сме на 9+ месеца.

# 552
Моят син яде супа като супа откакто е на кухня. Аз преди това му правех от спанак или крем супа.

# 553
Моят син яде супа като супа откакто е на кухня. Аз преди това му правех от спанак или крем супа.

А, от кога е на кухня? Joy

# 554
От 10 месец по новата наредба.

Общи условия

Активация на акаунт