Любители на котки ТЕМА 126

• 25 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Скрит текст:
Някои се смеят, но човек никога не знае. Някой гледаше ли го този сериал навремето? Питам около 40 + годишните, че беше преди около 30 години🤪
Скрит текст:
Какво според теб доказва сериалът  Туин Пийкс???
Поредният линк...   Нещо разлика между филм и реалност да правиш?  
Мога и аз линк за сериал за вампири да дам. И?
Тази тема ще е по-полезна: http://www.bg-mamma.com/?topic=933724
[/quote
]не е ли ясно, че се бъзикам. Айде да се поуспокоиш😏
И това е от Зоната на здрача-разкази от криптата.

Аз съм не само спокойна, а и доста весела. Wink Simple Smile

Зоната за здрача е за друга тема-дала съм я. Wink

# 661
Ивекс, въобще не се връзвай на такива потребители Simple Smile Игнор и подминаване, пък нека лаят колкото си искат.

Аз да се похваля, че Съни не си иска 'трюфелите' вече Joy Дадох й вчера един и само го близна два-три пъти. Умно животно - пази си фигурата Grinning

# 662
Ето и "мой" човек. Wink
Ама на зоофилия намирисва, ще се сигнализира там, когото трябва. Wink hahaha
Добре дошла! bouquet
Как се казва чудничкото, пардон, "чудовището" ? Много сладък! Heart Eyes
Чудовището се казва Дарк, съкратено от Дарко
Иначе аз признавам,че го обожавам безкрайно,но чисто платонически, така че няма за какво да се притесняваш Simple Smile
Но проблем имам и то сериозен.Без значение на причината,надявам се да успея да го реша защото иначе животното е уникално нежно и любвеобвилно.Но от вчера окото ми е подуто и не мога да изляза на улицата да не заподозрат съседите домашно насилие.Цяла нощ милия е обикалял неспокойно,не можахме да спим - с една дума измъчваме се взаимно.Дано кастрацията оправи нещата

# 663
  • София
Стискаме палци и лапи да се оправят нещата. Пък е и красавец.

Моите понички започват да заслабват полека. И слава богу, защото не мога да им намаля повече храната.

# 664
  • Варна
Добро утро, нали всички да спасени от сутрешна гладна смрът (ауу, маууууауааауу...) кафето е направено в ритъм 7/8 и можем да го изпием с кеф Simple Smile
Връщам се да погледам новите ни радости и да стискам палци, за който има нужда Simple Smile

# 665
  • София
На Барни още не съм сложила, с ММ двамата се храниха през нощта (т.е. ММ слезе да хапне към 3, но кой ще го пусне да слезе сам), та засега се въздържам да пълня купичката. А кафето чаааааак след 20 минути, че пия Л-тироксин сутрин.

# 666
  • Страната на чудесата
Аз го играх гид у дома, маууу да му помогна да намери тоалетната( а то е отворено към банята, ама чака придворния да го отнесе до нея, като му се пишка)
После в 6.10 пак маууу за храна.
Спа при детето. Само се моля да не направи алергична реакция малкия, че е супер алергичен, ама да видим. Надявам се да е ок.
С кучето са разделени на различни етажи и като я чуе да лае, съска и настръхва😂

# 667
  • София
Малкия ми син (имаше астма като по-малък) го тествахме специално, има алергия само към кучета, няма към котки.

# 668
Някой от вас дали си храни котката с месо - варено/сурово? Или да прави по-засукани рецепти? На моя Кот му готвя и комбинирам с гранули.Чудя се след кастрацията дали трябва да му променям храната като вид, количество и брой хранения? Май съм чела,че са по-склонни към надебеляване

# 669
  • София
Моята след кастрацията не е надебеляла кой знае колко. Но и тя не е лакома - яде само, ако е гладна, има претенции за храната и може да не я докосне.

# 670
  • София
Аз давам сурово месо, но по-скоро като добавка, не го искат за основно.
И двете са кастрирани, преди няколко месеца качиха чак.
Кастрирани са от над две години. Просто им намалих количеството и вече нямат целодневен дотъп до храна

# 671
  • София
Храня с готвено месо - варено или печено. Притесненията ми за суровото са същите като за хората и не давам.
На един от предишните котаци сме давали сурова цаца.
Достъп до храна ако има непрекъснато, ще умре от спукан стомах. Толкова е лаком, че дори като се е издул и си "зарови" храната, след 10 мин. отива да си я дояде.

# 672
  • Стара Загора
Чумито Hug

# 673
  • Страната на чудесата
Когато си нашамарил кучето и почиваш доволен

# 674
  • София
Когато стопанинът ти пише статия... възсядаш записките гордо да си бършеш Д-то!

Общи условия

Активация на акаунт