Любители на котки ТЕМА 126

• 25 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ивекс, да не си посмяла да спираш да пишеш. Ще съм ти благодарна ако не забравиш да питаш за името на вируса, за да прочета за него и да си знам. И ние сме паника като Вас стане ли въпрос за Хари. Яко сме наплашени покрай историята с Шарко и само да видя нещо странно и подскачам. Бързо оздравяване на Ушко. Покрай вашия Ушко почвах и мъжа ми да наричам така 😂 Той има ли промяна в поведението или само венците са проблема и по тях разбра, че нещо не е наред?

# 646
# 647
Аз за сексуалния подтекст само щях да се почувствам поласкана ако беше истина-коя жена не обича да е слабост на синеок хубавец.Да ви запозная и с моето чудовище,да не си помислите,че само зло има в него

мамин сладък, как мило и невинно гледа:"кой, аз ли искам да изям мама?"😆😜😍

# 648
  • Варна
Охо, добре сте дошли, Лъки, с Демито! Hug
Не се отчайвайте с разните прояви на котките! У нас едната котка е под ключ ,затворена, заради агресия към нея от другата. Свикнахме отдавна, вече 5 години. Нагаждаме се спрямо проблемите.
За много важни въпроси, здравословни предимно, след съветите на нашите ветеринари, се доверявам на малко потребители, доказали се с времето. Но дори и с най-любимите ми съм на различно мнение по някои въпроси.
Ивекс, през годините сме се сблъсквали с болести по венците.
Даже на две от котките чистиха зъбен камък, че бяха натрупали. А едната ми котка, Женето, беше поразена от заболяване, при което загуби два зъба.
Онова зеленото лекарство, гранулин, помага добре при възпалени венци.
Имам и един спрей, на beaphar, за свеж дъх, предписан за едната котка.
Зависи какъв е проблема.

# 649
  • Страната на чудесата
Ето така реагира Демон на Рая-тя лае, той ръмжи и съска. Драма😒

# 650
  • София
А, тук повече го докарва на Демон.
Трябва им време. Даже да не станат приятели, ще свикнат.

# 651
  • София
Bella, прекрасно ти е чудовището. Heart Eyes
Моето чудовище е черно и хапе само мен- до кръв. И мъркоти докато ми пуска кръв Grinning

Още през втората седмица на Новата година ще му кръцнем мъндрагорките Joy (не знам откъде ми дойде тази дума)...
Жалко... много е... надарен...

# 652
Демон е много сладък. Ще свикнат. Не знам какво е да те напада котка.... Мен ме нападат да им давам храна. Постоянно са гладни. Бебетата на моята Чарла са вече на 4 месеца и най-накрая започнаха да свикват и да ми се галят и да ми дават да ги мачкам. Ама само мен. От баща ми бягат. Знаят кой дава храната. 😂😂 по natGioWild има едно предаване за много известен ветеринарен лекар - доктор Пол. Лекува от кокошки до крави и коне. Гледах кастрация на котки и кучета. Дават си всичко подробно. Бързо се възстановяват животните.

# 653
Демон е много сладък. Ще свикнат. Не знам какво е да те напада котка.... Мен ме нападат да им давам храна. Постоянно са гладни. Бебетата на моята Чарла са вече на 4 месеца и най-накрая започнаха да свикват и да ми се галят и да ми дават да ги мачкам. Ама само мен. От баща ми бягат. Знаят кой дава храната. 😂😂 по natGioWild има едно предаване за много известен ветеринарен лекар - доктор Пол. Лекува от кокошки до крави и коне. Гледах кастрация на котки и кучета. Дават си всичко подробно. Бързо се възстановяват животните.
аз асистирах на една кастрация. Пъхах лапите на Радо във въжетата и го галех по муцуната, докато беше в упойка. През цялото време потрепваше, може би усещаше манипулацията. Жал ми стана, когато докторът му изтропа мадурките на масата, но знаех, че е за добро 😁

# 654
  • Варна
Аз откак видях Демон и съм свикнала на космарляка, който крие всичко - си мисля, ей ни мой скрие срамотиите момчето, като то се опъне като останалите от котешката дружина Simple Smile Не ме съдете, толко ми е акъла Simple Smile

# 655
  • Страната на чудесата
Засега трудно се определя момчето, а преди полова зрелост ще го кастрираме, та няма да има такава драма😂

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 23:15 от Lucky Plam

# 656
  • София
Както се пишат вицове и смешки, няма как да не ми е смешно.  bowuu

То не са нАучни линкове Joy, намеци за зоофилии, ей няма такава тема... от известно време. #2gunfire

possessed, вместо да се чудиш какво определение да ми дадеш, що поне ВЕДНЪЖ не ми написа къде е прословутия зоомагазин в Дружба за който не еднократно споменаваш и за когото те питах многократно И тук в темата И на лични, а???

Ивекс, не се прави на ощипана мома!!! ВИРУС НЕ СЕ ЛЕКУВА С АНТИБИОТИК!!! Или все нещо не си разбрала?  Да не говорим за "леш" на венци. И за доксициклина мога да ти напиша колко става за венци, ама ти си слушай ветеринарите...

Аз за сексуалния подтекст само щях да се почувствам поласкана ако беше истина-коя жена не обича да е слабост на синеок хубавец.
Ето и "мой" човек. Wink
Ама на зоофилия намирисва, ще се сигнализира там, когото трябва. Wink hahaha
Добре дошла! bouquet
Как се казва чудничкото, пардон, "чудовището" ? Много сладък! Heart Eyes

Lucky , добре дошла и на теб! bouquet
Много се радвам да имаме таковичо в темата. Heart Eyes
Ми то кристално!

# 657
Някои се смеят, но човек никога не знае. Някой гледаше ли го този сериал навремето? Питам около 40 + годишните, че беше преди около 30 години🤪
Скрит текст:

# 658
  • София
Някои се смеят, но човек никога не знае. Някой гледаше ли го този сериал навремето? Питам около 40 + годишните, че беше преди около 30 години🤪
Скрит текст:
Какво според теб доказва сериалът  Туин Пийкс???
Поредният линк...   Нещо разлика между филм и реалност да правиш?  
Мога и аз линк за сериал за вампири да дам. И?
Тази тема ще е по-полезна: http://www.bg-mamma.com/?topic=933724

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 00:48 от MayyaI

# 659
Скрит текст:
Какво според теб доказва сериалът  Туин Пийкс???
Поредният линк...   Нещо разлика между филм и реалност да правиш?  
Мога и аз линк за сериал за вампири да дам. И?
Тази тема ще е по-полезна: http://www.bg-mamma.com/?topic=933724
не е ли ясно, че се бъзикам. Айде да се поуспокоиш😏
И това е от Зоната на здрача-разкази от криптата.

Общи условия

Активация на акаунт