Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Аа, Майче, даааа, тъжжжжните им физиономии са абсолютен разкош. Обичам ги страдащи и обичащи се. Heart Eyes

Обичам ги щастливи, радостни, усмихнати и обичащи се.
Искам да ги видя така. Enough drama.

# 676
  • София
Ох, опитвам се да работя и малко със закъснение се включвам по коментара на Москита.
И съм съгласна с него и не съм.
Да, Марио обича Зорница и едва ли има човек гледащ сериала, който да го отрече, даже и плазмодий го наричат заради дълбоката му обич към нея. Ревнуваше я много, но изнасилването го пречупи, абсолютно и завинаги - разбра, че по-важно за него е не това, че той не може без нея, а дали тя ще е щастлива с него.
Просто Марио осъзна и прие това, че тя има чувства към Банков, наясно е, че няма как да се прави, че му е все тая и до безкрай да не обръща внимание и заради нея и заради себе си е готов да се оттегли, защото за едно нещо е прав, рано или късно тя ще го намрази. Не знам защо мислим, че Марио не страда от тази ситуация, че е ОК и е му е безразлично да знае, че там на леглото между тях има трети. Разликата с началото на сезона е, че Марио прие ситуацията с присъствието на този трети, но не мисля, че е готов да живее с нея
За мен той премина и през преодоляването на себе си и през приемането на нещата, които не може да промени. Нямам никакви претенции към поведението му, а думите му ги приемам такива, каквито са, без да влагам скрити послания в тях. За мен бяха ясни и недвусмислени - не може да живее с това да гледа как Зорница още има чувства и се опитва да се бори с тях, защото го боли и ще го превърне в чудовище и така първо той ще намрази себе си, после и Зорница ще намрази него.

# 677
Аа, Майче, даааа, тъжжжжните им физиономии са абсолютен разкош. Обичам ги страдащи и обичащи се. Heart Eyes

Вере, тълкувах думите на Марио и начина, по който той се чувства сега, в този момент. От изнасилването насам, когато всъщност връзката на МАрио и Зорница стана по-силна отвсякога, той има един момент, в който тя бълнува името му (пак обръщам внимание, докато сънува кошмар и знаем, че той е бил там, изобщо не намирам нищо любовно) и една демонстрация. Ами за мен и двете са тъпотии, от които е нормално да не се ревнува. И Марио показа, че така го мисли, така го чувства. И се дразни на себе си, а не на Зорница.
За мен, когато бълнуваш името на бившия си, означава, че подсъзнателно ти искаш нещо от този човек, подтискаш чувствата наяве, но те изплуват тогава, когато нямаш контрол над съзнанието си.
Ако Зорница приемаше Марио за най - близкия си човек, за опората си в живота, тя щеше да каже "Марио, помогни ми ", защото насън викаш този, на когото най- много разчиташ.
Колкото до демонстрацията, да, беше тъпо, но Зорница освен за себе си, трябва да мисли и малко за това как се отразяват на Марио нейните отношения.
Кая ги чу, когато си говореха с Банков и ето тя вече си е изградила мнение, че Марио е резервен вариант, когато няма друго.
Врабчев и Пенев също няма да си спестят обидните коментари, та можеше да прецени, че нищо, че е просто една лекарска демонстрация, но е по- добре да не участва в нея.

# 678

Аз като ви чета, честно да ви кажа оставам с усещането, че Зорница не заслужава Марио и е по-добре да отменят и сватба и всички опити да са заедно и всеки да поеме по пътя си. И да се надяваме, че в бъдеще Марио ще намери някое необременено момиче и ще оцени любовта му.
Не го казвам с ирония или нещо от сорта, казвам го с примирение.

# 679
  • София
Е, айде стига сега Моски, кога пък прочете такова нещо? Кой е казал, че Зорница не заслужава Марио? Фактът, че толкова много я обича не означава ли, че я заслужава и я иска. Че той каза, че тя е най-хубавото нещо в живота му.
Щото и аз мога да се фръцна и да кажа, ми като ви чета оставам с впечатлението, че Марио е наблагодарен и неразбиращ страданието на Зорница.
Наистина ли искаме да водим подобен диалаог? Изключително много ме натъжи този ти коментар.

# 680
Не съм се фръцнала, Роси Simple Smile Споделих какво ми е усещането, не го възприемай като критика, не ви критикувам. Просто някак си почувствах, че е безсмислено да се съпротивлявам и да продължавам да твърдя, че Зорница иска да е само с Марио и с никой друг. Може би бъркам генерално. И приемам, че е напълно възможно да се разделят. Това е Simple Smile Няма драма, фръцкане и сръдни Hug

# 681
Не, не ме разбираш правилно. Чета, че Марио страда дълбоко, а Зорница очевидно не се справя с това да не го наранява. Не казвам, че според вас тя е недостойна. Аз стигам до извода, че е. Стигам до извода, че е добре да си тръгне и да го остави да я преболедува и да се съвземе. Не казвам, че вие го мислите. Не мога да го обясня, но никого не обвинявам за нищо.

# 682
Аз не мисля, че Зорница е обременена , недостойна или нещо такова.
Просто в ситуацията, в която се намират, те не са щастливи заедно.
Марио не може да изкорени завърналите се чувства, колкото и да я обича и да ѝ го показва всеки ден.
Честно казано, дори в петък да ги оженят, няма да ми е готино.
Искам първо да покажат, че Банков е наистина забравен, Зорница да започне отново да гледа Марио с погледа, който го гледаше преди и тогава да продължат напред. Всичко друго е двойственост и замазване на очи.

# 683
  • София
Не, не ме разбираш правилно. Чета, че Марио страда дълбоко, а Зорница очевидно не се справя с това да не го наранява. Не казвам, че според вас тя е недостойна. Аз стигам до извода, че е. Стигам до извода, че е добре да си тръгне и да го остави да я преболедува и да се съвземе. Не казвам, че вие го мислите. Не мога да го обясня, но никого не обвинявам за нищо.

И как ще стане това, Москита? Как?
Защо виждаме, че за страданието на Марио лекът е Зорница да си тръгне. Кой го написа това нещо, на база на какво си извади подобен извод?
Преодоляването на това, не е ли в стъпки и от двамата. Марио направи такива, сега е наред Зорница. Чухме какво го мъчи Марио, сега трябва да разберем какво мъчи Зорница - може въобще да не е любовна мъка, да е нещо друго, ама нека да започнем от някъде.
Не е ли това начина за преодоляване на тъпата ситуация, в която ги вкараха, а не веднага да заявяваме, ми Зорница не е достойна.

# 684
Моски, аз също имам подобни усещания Simple Smile

# 685
Никой не го е написал, бре Роси, аз го казвам. Grinning Зорница цял сезон не можа да си преодолее проблемите и не ми се вярва да успее в следващите три епизода, като тя е все още в стрес от изнасилването. Затова си мисля, че ще ѝ трябва време, да остане сама, да се пребори, да реши какво иска от живота и мъжете около себе си, да се върне уверената жена и тогава, когато е напълно убедена какво точно иска, да се бори да го постигне.

И не го заявявам веднага, цял сезон се съпротивлявах Grinning Вярвах, че Зорница знае какво иска и няма нищо, което да пречи на щастието им, освен необходимостта да изгладят недоразуменията и да преодолеят страховете си. След като в 49-ти епизод всичко това е все още на дневен ред, приемам, че за момента не могат да изгладят нищо и няма смисъл да се мъчат да се правят на щастливи. И двамата бяха много "убедителни", като казваха че са щастливи, особено снощи Марио Grinning

# 686
Искам първо да покажат, че Банков е наистина забравен, Зорница да започне отново да гледа Марио с погледа, който го гледаше преди и тогава да продължат напред. Всичко друго е двойственост и замазване на очи.
Вчера писах, че това няма как да стане за три епизода, ако те обхващат малък период от време. Ще ги оженят, убедена съм в това и в следващия сезон или отведнъж ще се окаже, че Банков е затворена страница или ако не намерят начин да завъртят нещо по-интересно около него, пак ще подхванат старата песен. Mного се заиграха с  тази история и оставиха противоречиви чувства във всички. Целият сезон беше един такъв хаотичен.

# 687
Чета ви и мисля, че истината е някъде по средата между думите на Моски и Вера. За мен едно е ясно обаче, след тези думи на Марио, с които той в прав текст казва на Зорница какъв е проблемът, нещата не могат да продължават така. Тя вече няма оправданието, че не знае че го наранява. И щом го обича, просто трябва да спре, друго поведение от нейна страна би било подло и безсърдечно.
Аз виждам два възможни изхода. Единият - тя не може да се пребори с това минало, въпреки че се опитва, и остава сама, за да не кара Марио да страда и защото миналото пък вече не я иска. Вторият - намира начин да преодолее каквото има веднъж и завинаги, и ясно го казва и показва на Марио.
Ако случайно избере третия вариант - караме я като досега, пък той си мълчи и си търпи, то определено ще се съглася, че тя не го заслужава.

Въпреки сцената снощи, Зорница все още е прокудена от моето сърце. И докато не видя как ще постъпи, не мога да я заобичам отново.

# 688
Ами истината е че няма черно и бяло. Всеки е прав и усеща нещата през себе си.
Смятам, че Зорница вече е на прав път, започна да пита, да гледа, да усеща нещата около нея. Не е затворена в себе си  и вглъбена само в нейните чувства. Остава още малко да се разкрие напълно какво я тормози и я възпира да продължи напред.

Не смятам, че раздялата на Марио и Зорница е възможна. Зорница не би могла да продължи сама напред - прави се на силна, но видяхме, че това е просто една лъжа, която не помага и затъваш в проблема още повече. Болката, през която мина и ще продължи да бори всеки ден, може да я преодолее само с човек до себе си, който да й разкрие пак цветовете на живота.

Гледах промото с Викитата и се замислих дали няма да направят паралел и с нашите. Зорница да се преодолее и да допусне Марио още повече до себе си.

# 689
Дани, съгласна съм с теб. Мисля, че вчера Зорница прогледна и вече всичко е в ръцете й. Няма право на грешки и смятам, че ще постъпи разумно. Сигурна съм, че го обича и повече няма да го нарани, особено след вчера, когато Марио си каза каква му е болката. Очаквам втори разговор, в който тя да си каже всичко. Не мога да разбера как сценаристите допуснаха цял сезон да не ни разкрият нищо за чувствата й със сигурност, само си правим догадки. Мисля, че тази история ще приключи в тоя сезон. Нелепо ще е да я дъвчат и в 7ми. Иначе за тоя паралел на Викитата с нашите и аз си помислих, би било хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт