Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 880
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Надя, Надяяя, наистина завиждам на търпението ти, дай малко и на мен, аз съм толкова нетърпелива хаха.
Наистина тръпна в очакване цяял ден, влизайки очаквам да видя едни тлъсти чертички.

# 571
Хайде бе, Наде! Хайде, че трябва да не влизам два дни ...пак, дай да видя теста и на 13.11. ще видим другите .......НАДЕЕЕЕЕЕ

# 572
Докато всички сте тук и чакаме Надето.да направи теста да питам на някой случвало ли се е подобно нещо. След предпологаема овулация на 1ви започнаха да ме болят гърдите, това продължи няколко дена, след това малко по малко намаля, но не изчезна напълно и от снощи пак ме болят с пълна сила Joy 
Да нямам две овулации хах не знам какво става ужас

# 573
Зори, случвало ми се е.
И сега Надето да каже "Майтапя сееее. Нечакам другата седмица".  Тука до нервни кризи докара половината форумки. Хахахахаха

# 574
Моите ме болят покрай овулацията и покрай цикъла. Та ми е нормално да е на два пъти.
Мен днес много ме боли ниско долу в дясно, едва ходя на моменти. Нямам идея какво е. Би трябвало да съм в овулация.

# 575
Мен не са ме боляли никога...
Наде, хайде, бе, Боже, цял ден те мислим... Simple Smile

# 576
И мен така ме боли по време на ову, режеща болка,все едно те прорязват с лист хартия.
А Надето къде се изгуби наистина...
[/b]
Моите ме болят покрай овулацията и покрай цикъла. Та ми е нормално да е на два пъти.
Мен днес много ме боли ниско долу в дясно, едва ходя на моменти. Нямам идея какво е. Би трябвало да съм в овулация.

# 577
И мен гърдите ме заболяват веднага след О и така.. до Ц. Аз се шегувам с моя мъж, че и да искам, няма да разбера дали съм бременна ако следя симптоми. Всеки месец яките болки и големите гърди, желание за сладко, кисело, пак сладко, соленоо и от както бебеправим се появи и гадене тук там. Надеее, съмна, вече мръкна, а ние боб ли да хвърляме, леща ли

# 578
  • София
Надето се запиля Grinning Или пък е видяла двете чертички и от радост няма сили да влезе и да ни покаже Simple Smile

Мен никога не ме болят гърдите. Преди да започнем опитите, 3 месеца пих ОК и само първия месец около седмица преди МЦ усетих какво е да те болят гърдите. Преди това, а и след този цикъл, не съм усещала такава болка. Единствено зърната ми стават доста чувствителни преди МЦ, предполагам започва след О.
По принцип аз съм с доста малки гърди, ако това има някакво значение. Иначе и до ден днешен се питам нормално ли е изобщо да не болят гърдите и на какво се дължи това...

# 579
Надяяяя, всички тебе чакаме. Уж две-три задачки, май до утре сутрин ще ни държиш в напрежение. Дано не те е засърбяло Д-то, че толкова те обсъждахме днес! Smile

Айде, че искам да плакна очото.

# 580
Буболеса, и аз съм от тези дето цял живот си търсят гърдите, но ме болят преди МЦ 😂 Даже понякога стават страшно големи, за съжаление никога преди морето 😂

# 581
Момичета , аз вече започвам да си усещам лелката Confused
Току що ми дойде , реве ми се Cry

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 18:06 от Sunshine_00

# 582
Прегръдки и кураж, горе главата, знам че сигурно ти е писнало от тезе окуражаващи думи, но човек когато знае, че не е сам в борбата си някак олеква.
Новата година ще ви  донесе късмет.

Момичета , аз вече започвам да си усещам лелката Confused
Току що ми дойде , реве ми се Cry

# 583
Благодаря , Попи , дано . С всеки месец все по-тъжно ми става когато не е станало . Мисля след нова година да пусна изследвания и може и час в Надежда да запазя .

# 584
Ех, слънце, съжалявам! Другия месец с нови сили! Hug

Общи условия

Активация на акаунт