Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 887
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Момичета , аз вече започвам да си усещам лелката Confused
Току що ми дойде , реве ми се Cry
Ти не беше ли след 3-4дни, знам как се чувстваш  , но не хуквай след М по лекари декември е , края на тримесечието е и лекарите нямат лимити и си сливат почивните дни. Но в началото на януари ако не бременееш вече поискай едни хормони да ти пусне АГто. И повече кураж слънчо, прегръщам те! Heart

# 586
Трябваше на 14ти да дойде , но подрани . Може би и овулацията е била по-рано

# 587
Момичета , аз вече започвам да си усещам лелката Confused
Току що ми дойде , реве ми се Cry
Горе главата, всички сме с теб! И аз съм доста скапана психически....мина почти година...ама най-хубавите неща ставали бавно, тъй че СПОКО. Онзи горе има планове за всички нас и те са ...прекрасни Flowers Hibiscus Purple Heart

# 588
Sunshine_00,съжалявам за М. Дано да е последен преди 9 щастливи месеца Hug
Цял ден дебна Надя. Дано види ++, та и ние малко да се порадваме Heart Eyes

# 589
Ами направих си тест. Категорично отрицателен е.
Знаех си, че не трябва да се пренастройвам и да се вглеждам толкова. Дори и овулацията да ми е била по-късно, щеше да има поне лека бледа линийка, а няма нищо.
Е, какво да се прави. Другия път. Съншайн00, пожелавам ти следващия път да стане.

# 590
Ее, Наде, много съжалявам! Дано следващият път е успешен! Hug
Скорпи, как си?

# 591
Слънчице, Наде, прегръдки и на двете ви! Heartpulse

# 592
Наде, горе главата! Толкова се надявахме всички....не е бил твоят месец Pensive Hug

# 593
Следващият път ще стане, не се отчайвайте момичета! Всичко с времето си и когато е писано! ☺

# 594
Продължаваме напред вкупом! Hug
Ние ще се трудим и днес Grinning
Седмиците след опитите са най- дългите и не знам как ще ги изтърпя. Още имам силни болки в дясно, егати овулацията ще е, ако е от това. Странна работа.

# 595
Хей, дами! Почти изписахме темата - стягайте се за нови предложения за заглавие. Има време, но съм отворена за идеи Simple Smile
Продължаваме всички напред, кураж!

# 596

Януарски чертички, по двечки за всички!
Онзи ден ми хрумна с коледни, и си мислех какво чудно заглавие ще е .. Simple Smile

# 597
Наде, много съжалявам!!! Бях сигурна, че ще имаш хубави новини. Януари- в началото на годината, нов късмет и септемврийско бебе, ще видиш! 😘😘😘прегръдки

# 598
Наде , съжакявам Sad Май провлачих крак . Нищо ти си много млада , имаш цялото време на света и едно малко слънчице , което да те радва Heart

# 599
Наде, съжалявам! 😞
На мен вече ми закъснява, няма и помен от лелката. Тест не искам да правя, след последния път си казах, че няма да правя защото разочарованието е много голямо. Ако до четвъртък не ми дойде ще си направя, защото ми предстои ходене на зъболекар и не знам как стоят нещата с бременност и упойка, за мое спокойствие ще се наложи да направя. Стискам палци на всички нечакащи този месец, с надежда всеки ден отварям темата и очаквам радостни новини от вас 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт