Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 894
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Наде, много гадно ми стана, аз повече от теб вярвах, че е станало. Извинявам се ако сме попрекалили с шегите и настояването. Прегръщам те силно!

# 601
Здравейте момичета и бъдещи мами.Нова съм в групата но се постарах да бъда достатъчно осведомена като прочетох много голяма част от темите за бебеправене(започнах от 4 тема на до тази)🤣.И ние решихме да направим някой друг опит за бебе ,но след като изчетох много неща и видях вълненията на всички сякаш желанието за бебе ми се увеличи на 100%.Последният ми МЦ беше на 22.11 ,денят на О ми е на 5-6.12 ,правихме опит за бебе на 02.12,05.12.По принцип трябва да ми дойде на 20.12.От два дена мисля че имам киселини(никога съм няма и незнам със сигурност дали са киселини)усещам горене в гърлото и надолу към корема,чувствам се много замаяна,бързо се изморявам и задъхва,пробождане в корема и ниско долу.Вечерно време вдигам телесна температура от вчера 37.2,но спада сама.(не съм болна).Леки болки в кръста и вагинално течение бяло с много лек жълтеникав отенък(което ме притеснява).Имам малка надежда ,но не вярвам от два опита да съм забременяла.Според вас дали е нещо сериозно и трябва ли да посетя гинеколога или да изчакам и да си направя тест?🤔

# 602
Добре дошла и дано не се задържиш много в темата.
Много е рано  симптомите, които описваш да се дължат на бременност. Реален шанс за бременност има и един път е достатъчен, ако е писано да се случи.
Може би от прекаленото вглеждане и търсенето на сигнали за бременност усещаш тези неразположения. Възможно е и да си настинала.
Дано ви се случи коледното чудо!
Здравейте момичета и бъдещи мами.Нова съм в групата но се постарах да бъда достатъчно осведомена като прочетох много голяма част от темите за бебеправене(започнах от 4 тема на до тази)🤣.И ние решихме да направим някой друг опит за бебе ,но след като изчетох много неща и видях вълненията на всички сякаш желанието за бебе ми се увеличи на 100%.Последният ми МЦ беше на 22.11 ,денят на О ми е на 5-6.12 ,правихме опит за бебе на 02.12,05.12.По принцип трябва да ми дойде на 20.12.От два дена мисля че имам киселини(никога съм няма и незнам със сигурност дали са киселини)усещам горене в гърлото и надолу към корема,чувствам се много замаяна,бързо се изморявам и задъхва,пробождане в корема и ниско долу.Вечерно време вдигам телесна температура от вчера 37.2,но спада сама.(не съм болна).Леки болки в кръста и вагинално течение бяло с много лек жълтеникав отенък(което ме притеснява).Имам малка надежда ,но не вярвам от два опита да съм забременяла.Според вас дали е нещо сериозно и трябва ли да посетя гинеколога или да изчакам и да си направя тест?🤔

# 603
Да и аз така си помислих.

# 604
  • Габрово
Добре дошли на новодошлите и да не се задържате много тук Hug
Peoney призова ме Kissing Heart Чета си ви но пасувам станала съм "тежка гемия" Joy като ветеран в темата скоро 4та годинка ще заформя още съм на 3ри Joy
Как си ти мила губиш ми се скътаваш и ти като мен.Надявам се при теб да си е от много хубаво Heart EyesАз чакам ММ чак на 23 ти Joy както и да го посрещна с лелка след 4ри месеца за негова радост JoyJoyJoy Как ми се иска и ти и аз и всички да се изнесем в една бебешонска тема ехххххх Heart EyesРазмечтах се .....Blush
Оххх писа и заглавийца да мислим:
На всяка коледна елхичка таз 2018г. на место звездичка грейва втората чертичка!
Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!
По празниците тъй светли стават чудеса и в телата ни забиват две сърчица !
Това за момента от мене.BlushСтискам на всяка една палчета и дерзая.Наде следващия път нека те изненада бебо без симптоми да се появи.

# 605
Минавам само да ви кажа, че не съм ви забравила. Тези седмици, покрай приключване на годината, в работата ми е лудницаааа. Чета какво става в нашата темичка, но не ми остава много време да пиша. 🌺
На мен ми дойде преди 2 дена, но аз си го чаках, защото така или иначе решихме да пропуснем ноември. Надявам се сега декември нещата да са по-спокойно и да възобновим начинанието. 😄
Решила съм да пробваме по естествен начин още 6 месеца, тоест до май другата година. Ако не се получи ще запазвам и аз час за някоя специализирана клиника. Sad

# 606
Здравейте ,момичета! Хей горе главите и много усмивки.... Знам ,че дотежава дългото чакане (моето чакане се превърна този месец в .....4 години лутане по лекари и...все още мечтая) . Но идват прекрасни празници и дори сега тестчето да е било отрицателно......помислете с какъв красив ярък двучертичков тест може да ви посрещне януари Simple Smile Усмихнете се и си пожелайте нещо в коледната нощ.... Simple SmileKissing FaceChristmas Tree

# 607
Sunshine_00, Nadya_95, не се отчайвайте момичета, най - хубавото предстой! Ще започенте новата година по възможно най - хубавия начин, сигурна съм! ( ако искате да ви променя датите в календара, пишете ми на лично, моля) Hug
Beatris87, добре дошла мила! И да си за малко! Най - вероятно си видяла късметлийското ни списъче, ако искаш да те включим, пиши ми на лично!
Момичета стискам палци на всички за Коледа и за началото на новата година да виждате само положителни тестове Hug

# 608
Добро Утро, Момичета! Hug
Sunshine_00, Nadya_95- съжалявал за отрицателните тестове! Идват празници, отдайте се на тях, имате време за отчаяние!Все пак сте в началото на опитите, не може всичко да става от раз Simple Smile
Аз уж не чакам след два дена, но не съм се навила за нищо. За първи път времето след О ми мина много бързо, нито съм се вглеждала в симптоми, няма и намерение да си взимам тест, освен ако не ми закъснее де Grinning
Някой друг, който не чака тези дни?

# 609
Ето update,  Izabel__. Ти си на ред !  fingerscrossed

Късметлийксо Списъче Hug
valey_of_roses, първи ден на МЦ 09.11 , предполагаема О 22.11 , ТЕСТ/МЦ 07.12  EFP
Izabel__, първи ден на МЦ 16.11 , предполагаема О 30.11 , ТЕСТ/МЦ 14.12 fingerscrossed
Sha Ni,първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Sunshine42, първи ден на МЦ 15.11, предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12   fingerscrossed
SheLLia, първи ден на МЦ  , предполагаема О 02.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Zornica8801, първи ден на МЦ 17.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 17.12  fingerscrossed
Lamip, първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 03.12, ТЕСТ/МЦ  17.12 fingerscrossed
very_raspbery, първи ден на МЦ 14.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 19.12 fingerscrossed
Попи 83, първи ден на МЦ 24.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12  fingerscrossed
Tsvety_ първи ден на МЦ 25.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12 fingerscrossed
JLo,първи ден на МЦ 27.11 , предполагаема О 12.12 , ТЕСТ/МЦ 26.12. fingerscrossed
tinti1984, първи ден на МЦ 03.12 , предполагаема О 13.12 , ТЕСТ/МЦ 27.12 fingerscrossed
IRusinova, първи ден на МЦ 02.12 , предполагаема О 14.12 , ТЕСТ/МЦ 28.12 fingerscrossed
Anele89, първи ден на МЦ 02.12, предполагаема О 16.12, ТЕСТ/МЦ 30.12 fingerscrossed
Буболеса, първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 18.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Dreaming_Shop4e,първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 19.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed

При който настъпят промени, нека само да ми драсне на лично, да редактирам!
Ако някой иска да го добавя, да ми пише на лично.

# 610
Съжалявам за минусите , момичета ! Нека са последни не само за 2018 , но и за 2019 ❤

Чакам скоро тест от Съншайн 42 , много ми е съмнителна 🤗

Успех на всички за празнични чертички 💋

# 611
Наде, съжалявам. Идват Коледни празници и съм сигурна, че много двучертичкови тестчета ще видим след това. Simple Smile
Аз малко да мрън - май ще ми дойде 5-6 дни преди очакваната дата. Т.е. О е била непосредствено след края на М....

# 612
Мисля че Sunshine42 този месец ще ни зарадва , и както я знам колко е нетърпелива със сигурност тя знае отговора но не ни е споделила все още... сигурно чака да се насити чертичката. А аз мога да се похваля с изобилна ЦС , предполагаемата О е утре , имам си и болки в дясно както при О та тези дни се трудим.

# 613
Горе главите, момичета!!! 🌸 Точиците ни си имат свое мнение за нещата и си играят на криеница с нас, но ще си ги намерим! ♥ Целувки за всички! Хайде да я преполовим тази седмица с много плюсчета и чертички в редички 🤞🏻

# 614
Момичета 😂 Накарахте ме да се усмихна и ме разсмяхте. За съжаление нямам информация все още, чакам и аз.. Правих тестове вчера, но резултатите ме объркаха и май утре ще мога да ви дам повече инфо ❤ Дано е станало! ❤

Общи условия

Активация на акаунт