Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 901
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Sunshine42 и аз я виждам ! Тихичко честито и до финал ! Hug

# 631
Рокет, мила, не се шашкай - от цикъл до цикъл има огромна разлика в хормоните понякога. Аз миналия месец бях с ЛХ, ФСХ 5, този съм с 8. Товане е константа и не значи че има проблем. Ако има съмнения трябва да се проследят поне два три Ц с хормони и фоликуметрия, за да се прецени картината. Аз в неделя пусках хормони и в пакета имале пролактин, който не ми трябваше, затова не бях спазила усливията за него и после само се паникьосах с двойно завишения резултат... И днес за "наказание" си пуснах пак, но вече при спазени условия и всичко е в ноема, както преди... Абе понякига сами се вкарваме в големи филми... Успех от мен, момичета, аз не смея да се зяписвам в списъчето, защото нямам вече очаквания за кой месец ще ми се случи чудото....

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 14:11 от Slanchice_

# 632
Sunshine, и аз я виждам мила. Определено има втора бледа чертичка. Бравооо!
Чакаме вече след закъснението да лъсне по-тлъста и дебела. 😘

# 633
Съншайн, толкова се радвам, има я чертичката!!! Една вълшебна бременна Коледа те очакваааа!!! Hug

# 634
Скорпи, скътавам се защото нямам какво интересно да кажа. Чакам си М. И стискам палци на всички момичета, включително и на теб! Хайде, хващай го твоя мъж и си забъркайте коледно бебе. Hug

# 635
Честито, Съншайн. Май ще уцелите лъвче, а? Simple Smile
Скорпи, и аз от ветераните в темата (близо 2 години)... Ти до къде си? Беше почнала изследвания, излезе ли нещо?

# 636
Sunshine, ех, чудесно, много се радвам, чертичката си се вижда много добре, особено от такива като нас в групата, които сме се кьорили да видим въображаеми сенки, чертички и точки хихих.
Дано всичко е наред, наистина те очаква магична Коледа.

# 637
Sunshine тихичко честитоооо!  Виждам си я! Хайде до успешен финал!

# 638
Sunshine 🙏🙏 Вижда си се!! Честито и до финал ❤

# 639
Едно развълнувано тихичко Юхууу и от мен, Съншайнче !
Браво, момиче! ♥♥♥ Страхотна новина!

# 640
Sunshine42, вижда си се тя...- втората черта... Честито и да ги видим по-наситени със закъснението... Heart

# 641
Sunshine 42 виждам я ясно Heart Eyes Много съм щастлива за теб Hug

# 642
Хайде да става все по-наситена!

# 643
Сън, чертичките са две! Даже и на моя убит екран се виждат! Честито, леко и усмихнато бременеене! Simple Smile Heart

# 644
Sunshine42, ама и ти с мойте номера, "минавам тука на бързо" Grinning
Хайде честито, мила! Всичко да е наред, чакам те в отчетна Hug
Много се радвам за теб !!!

Общи условия

Активация на акаунт