Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 865
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря ви, Слънце и Сънче! Дано сме срешили ресникчките и да вземем да си забъркаме едно бебче 😁❤️

# 676
Буболеса, много хубави новини. Сега спокойно си се обичайте и се наслаждавайте на празниците Wink

# 677
Sunshine42, честиито! Лека бременност и едно прекрасно бебче на финала! Blush
Буболеса, много хубави новини, радвам се, че всичко е наред. Blush

# 678
Ох момичетаааа,  нямам търпение да се завърна в редиците,  особено като знам ,  че  имам зелена светлина от доктора,  но съм решила да чакам до март. Чета ви редовно и си се радвам 😘

# 679
Буболеса, браво! Много се радвам, хайде и вие забъркайте коледно чудо!

# 680
Буболеска супер новина, психически като се успокоиш, че всичко е наред, току виж и чертичките ти ще се наредят експедитивно.
Съншайн за теб още се вълнувам, гледам ти теста и ми се насълзявят очите.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 21:11 от Пoпи 83

# 681
Буболеса , браво за хубавите новини Simple Smile И аз мисля , че успокоението ще ти подейства чудесно . Ще чакаме коледни чертички и да не казвам колко момичета забременяла точно след ЦС 🙏😉❤

# 682
Честито и от мен,Съншайн. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам 😊

# 683
Съншайнчее, честито и от мен! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и пухкав финал. Simple Smile
Буболеса, чудесни новини, историята със снимката ще си я помниш цял живот и ще те забавлява, важното е, че всичко е наред и аз вярвам, че сега ще се получи много бързо коледната магия. Simple Smile

# 684
Ох, помагайте, много ми в развълнувано. Направих теста 4 дни преди датата и се появи втора бледа черта. Според вас, дали хубавата новина се е случила ?

# 685
Оооо, Quenny23! Случило се Wink ! Честито мила!
Толкова се радвам, че списъка наистина ни е късметлийски! На останалите още малко търпение!

# 686
Честито, quenny! Но повтори теста с някоя друга марка, хич няма добри отзиви за тези....

# 687
Най-прекрасното начало на деня! Браво, Куиини! Нека да става още по-плътничка с дните! 👏🏻

Буболеска, безкрайно се радвам за резултатите от ЦС! Идва юначето или принцесата, още малко ♥

# 688
Декември месец се очертава чууууден, с толкова много положителни тестове, а не е приполовен даже! Simple Smile

# 689
Quenny мила, направи и друг тест, дано наистина се е получило- някъде из темите четох че този тест често давал изпарителни черти. Аз ти стискам палци да е бебешка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт