Лидл 122 - Декември

• 130 167
  • 1 897
  •   2
Отговори
# 1 815
Някой погледна ли тези комплекти, дали са хубави?

Хубави са. Само гледай да са еднакъв размер горното и долното Mr. Green

# 1 816
  • София
...Всеки магазин ли е с различни дати и промоции? Защото и стоките на промоция бяха различни в двата каталога.

Пак питам , моля
В кой люлински Лидл си била? Новият, във втора част, има допълнителна брошура с разни намаления. Иначе, брошурата е една за всички магазини и е от днес заради празниците.
Роклите са гадни, като шити в час по трудово. А се бях наточила на червената. 

# 1 817
Роклята ми късееше, дънки взех за щерката светли, за мен тъмни. На мен на кръста широки, надолу много скини и не се одобрих, върнах. Хареса ми полята само.
Накупих си много сирена, меса, намалена моцарела, рикота, котидж...айсберг, авокадо и любимите домати на клонка. Ми тва ще ядем.

# 1 818
  • русе

Тези ботуши не са ли същите в Лидл?

# 1 819
Някой питаше за слоукукъра. Да, не се затваря плътно капака. Доколкото знам и на другите марки е така. Не е проблем. Аз го имам от първото пускане и съм много доволна. Peace

# 1 820
  • shumen
Тете,и аз щях да ходя за моливи и детско бельо,но при нас валя почти целия ден и с детето и беше мисия невъзмножна.Надявам се да не са ги изкупили днеска и утре да успея да отида да взема.

# 1 821
Някой има ли масажната възглавница на врат? Да каже дали е доволен? Пускат ги пак след нова година.

# 1 822
Имам шиатсу възглавницата за масаж за врат, много съм доволна. Имам и тази за гръб.
В брошурата, поне в хартиената, ги няма загряващите подложки за легло- ето защо не съм ги видяла...Само в онлайн брошурата ли са?
Относно везната- стойностите са въведени, има и позиции за въвеждане, няма как везната да знае какво се тегли на нея- избира се ръчно.
И аз забравих, че брошурата е от днес. Joy

# 1 823
Здравейте, вчера купих седалката за шиацу масаж. На първо четене съм доволна ( като изключим , че днес ме боли кръста, но аз си имам един проблем ,и тя ми го "разбута" ) . Искам да попитам тези, които я имат  - като включите загряването, усещате ли го, при мен светят движещите се глави , но като пипна с ръката не се усеща затопляне. Дали нещо не работят , да знам дали да я връщам?

# 1 824
  • have faith and be patient ..
То загряването не е ли само на седалище то

# 1 825
  • София
Малко оф-топик, но внимавайте с тези възглавници за масаж. Ако болката в гърба/врата е от възпален нерв, всякакви масажи и загрявания са противопоказни.

# 1 826
Аз ако мине повечко време без да използвам шиатсу възглавничката за масаж....и получавам мускулна треска Joy Бързо отшумява.  Но нямам възпалени нерви.

# 1 827
Имам такава седалка,вярно не е купена от Лидл,но се усеща загряването.Трябва обаче да видите дали свети копчето и функцията,защото не работи с всички функции загряването.
А по повод масажа-много съм доволна,имах проблем с рамото и ръцете,оправи го и сега като се схвана ,сядам на масаж.
И да ползвам да ви попитам -какво мислите за домашния робот ,който е от 3 януари.Искам го за настъргване на тиква и моркови,рязане на лук примерно.

# 1 828
Момичета, не откривам на сайта работното време на Лидл за утре (31.12), сигурно го подминавам някъде, може и в темата да сте обсъждали, но нямам време да връщам назад. Та, ако някоя добра душа ми драсне само крайния час, ще съм много благодарна! bouquet

# 1 829
  • Варна
На една от брошурите пишеше до 16 часа.

Общи условия

Активация на акаунт