Лидл 122 - Декември

• 132 948
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой взимал ли е от новата партида кафе машини, за да сподели мнение. Четох по напред, че след година се е развалиха и още и се чудя.

# 706
Аз идвам да се оплача от Вереята, вакумираната, дето я продават - не знам това чудо сирене ли е изобщо, или просто е неузряло, но след 2-3 дни в саламура се разпада не, ами направо се стопи! Flushed На дъното на кутията имаше слой от сиренето, не знам, на моцарела приличаше! Това никога не ми се е случвало, а периодично купувам различни марки - Пилос, гръцкото, даже Родна стряха, от други магазини Българея съм вземала, Хаджийски.... Случвало се е да поомекнат от водата, но чак да се разпаднат и да остане по дъното не е било......

# 707
Рядко пиша, но ви следя изкъсо Stuck Out Tongue Winking Eye
Влизам да похваля съвсем случайна моя находка, но досега не бях виждала био маслото. Взех едно за проба, че в събота и неделя ще ми трябва кило и половина за сладки. Обикновено ползвам elle & vire. Е, това по нищо не му отстъпва. Идеално е. За 5,99 - отлично. Та, препоръчвам.

Жива и здрава да си, и аз като теб само elle & vire внасям вкъщи, а предстои голямото печене на сладки, ще пробвам непременно !

# 708
Килпоп, нямa кaк дa е приличaло нa моцaрелa. Кaчественaтa моцaрелa не се стопявa във водa. Било си е "нaшенско" сирене.

# 709
А аз се оплаквам от надписана сметка....2 рогчета с маслини по 0,29 платих ги като 2 райски ябълки за 2,58....много късно видях грешката обаче. Та намаленото авокадо в мрежа си го платих с нормална цена.

# 710
  • Варна
Моля, ако някой някъде види паркинг за коли да ми сигнализира. Издирвам го за подарък на едно детенце. От националния казаха, че има нройки, но не могат да кажат къде.
Кое имаш предвид? Това, дето е като долния етаж на къщичката с дървени кукли ли?

# 711
А аз се оплаквам от надписана сметка....2 рогчета с маслини по 0,29 платих ги като 2 райски ябълки за 2,58....много късно видях грешката обаче. Та намаленото авокадо в мрежа си го платих с нормална цена.
Касиерът сигурно е объркал кодовете... Thinking Не че е редно де... Peace
Ще се огледам за маслото, щом е 250гр....

# 712
  • shumen
Объркал е кодовете.Аз ако бях щях да се върна в магазина да си види и оправи грешката.

# 713
  • Бургас
Забелязала съм, че горните краставички са по-меки от по-долните. Изглежда при стерилизирането им, тези дето не им достига саламурата (горните) омекват повече. Обърнете внимание и вие и споделете дали е така.
И аз съм забелязала че горните две три краставички са по-меки, а отдолу които са си хрупат.

# 714
Да да, знам, мисълта ми беше, че стоеше стопено на дъното, както моцарелата се стопява при печене, е такова едно безформено никакво. Не знам, аз съм възмутена, хубаво си бях предубедена към тази марка, и защо ли се престраших да купя, отвратително е.

# 715
  • София
Купувам само и единствено сирене на Софра, това което е пакетирано,  никога не ме е предавало, винаги си е едно и също, доволна съм.

# 716
Бархета от едно време го няма отдавна!

Хубави бархетни чаршафи има в Юск - https://jysk.bg/spalnya/spalno-belo/barhet . Много меки и топли. За лятото любимият ми комплект е пак техен, само че крепон - https://jysk.bg/spalnya/spalno-belo/krepon.
Jusk ме дразнят със нередовните си размери. Ето на посочения модел, единичният размер е със широчина 140 см, е как да сложиш вътре едно одеало или дебела завивка ... Нормалните са 150 см.

Като за техните завивки.

Така е, сега осъзнах, че размерът им не ми е проблем просто защото и завивката ни е оттам. От тия, дето се защипват две по две и се ползват през всички сезони...но понеже някой писа, че нямало вече качествен бархет по магазините, реших да ги похваля. Приключвам бархетната тема. Simple Smile

# 717
Рядко пиша, но ви следя изкъсо Stuck Out Tongue Winking Eye
Влизам да похваля съвсем случайна моя находка, но досега не бях виждала био маслото. Взех едно за проба, че в събота и неделя ще ми трябва кило и половина за сладки. Обикновено ползвам elle & vire. Е, това по нищо не му отстъпва. Идеално е. За 5,99 - отлично. Та, препоръчвам.

+1 за маслото. Бях го взела по грешка, но останах очарована.

# 718
За кафемсшината идвам да питам и аз. Някой с отзиви?
Това нали е е от тези, дето сами си мелят кафе?

# 719
  • Сливен
По напред в темата се коментираше,че не мели сама кафето.

Общи условия

Активация на акаунт