Мъжка и/или женска работа?!

• 17 028
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
Не на човек, то куче да е, ще се научи след петата забележка. Не и мързеливите мъже, те така си го правели, по тяхния начин, не искат забележки, искат щипане по бузите, че са си изяли паничката и са се оригнали, като прасета след това ... И не са виновни те, че са мързеливи и некадърни, ами жените, защото правели забележки ...

Тук аплодисментите са за свекървите, които са ги отгледали такива нестабилни нескопосници.

# 286
Впрочем сега се замислих, дали в живота си мъжете получават изобщо забележки, ако нещо не е изпипано? Дори в работата им се позволява да са по-ларж и не ги тормозят.

# 287
Аз пък не мисля че е чувствителност от страна на Крис: виждала съм много жени да мрънкат на "високо" ниво за глупости. И бих реагирала точно като Крис-такива е имало, такива е купил- не е Хари Потър, че да ги омагьоса да са перфектни продуктите! Аз работя от 8 до 18 часа. Понякога като нямам време да търся нагоре -надолу "перфектни" продукти,бухам се в магазина, и каквото има, това купувам- а иначе знам, че 6 км по нататък може да има и по хубави ,и на по-хубави цени, но докато идеш, докато се наредиш пак на касата, и после обратно, хубиш още половин час, а детето у дома чака майка си и готвенето също иска време. Така че, виждам го като него: който има претенции, да си ги гони сам. Без значение мъж или жена.

# 288
Да де, ама от забележката следва не да се фръцне, а на следващото пазаруване да планира и да намери по-хубави неща.

# 289
То който е купил някакви, защото други няма, не е толкова докачлив и като го пита жена му, защо са такива, ще каже - защото такива има! Не да му се насълзят очите от обида и неоценяване на жеста му ... и да отиде да плаче и да мрази жена си в гаража. Където не са му нужни моркови. И изобщо на него никъде не са му нужни, да ходи да си купува сама, щом толкова разбира, той повече няма да пазарува, тези незаслужени критики ... та тя го мрази, ех ... ако можеше да се разведе, или поне да избяга от къщи, с кабриолета ... но няма кабриолет, нито пари за бензин ... Заради нея е! Ако беше друга жена, като на приятеля му, какъв живот го чакаше ... за какво изобщо е на този свят, само да страда ...

# 290
То който е купил някакви, защото други няма, не е толкова докачлив и като го пита жена му, защо са такива, ще каже - защото такива има! Не да му се насълзят очите от обида и неоценяване на жеста му ... и да отиде да плаче и да мрази жена си в гаража. Където не са му нужни моркови.

хахахахахахаха Grinning Grinning Grinning
Това беше добро!

За протокола-не се знае наистина жената каква е.Знаем се,има мноооого претенциозни и изискващи сред нас.
И на мен не ми харесва когато нещо не е свършено точно както аз бих го направила,но наистина е хубаво да оцениш това,че все пак някой друг го е свършил,а не ти.Ако за всичко му се мрънка на този мъж,по бих се замислила каква е жената,а не че той не прави нещо както трябва.

# 291
За това каубоите са символ на мъжество, защото могат да укротят цели стада мучащи крави ...

# 292
Или пък примерно в работата да ми кажат - това се прави по тоя начин, и аз да се фръцна - ами прави си го сам, като не си доволен.
Хе-хе, точно ти пък, дето не работиш...
В работата ми явно са доволни какво върша, щом ме държат и даже се натискат все по разни екипи и проекти да ме слагат. Но там върша това, което умея и което ми е интересно. За мен имат значение детайлите и си ги изпипвам.
Докато дали имало два косъма в ъгъла, честно казано съвсем не ги забелязвам, ако щат да си стоят там цял месец, пък на който му пречат - да ги махне.
Иначе да, права си, не обичам да ме критикуват, затова пък и аз не критикувам другите. На жена ми 10 години вече никога не съм правил забележка че не ми харесвало какво е сготвила примерно, или дори хич да не е сготвила - отрязвам си две филии и се наяждам и си мълча вместо да мърморя примерно че не била мусаката както майка ми я правила.
Общо взето съм на принципа - всеки да прави каквото умее и каквото му харесва. Нали върви къщата и пуши комина там, дето се вика - какво да се вторачваме в дреболии и битовизми?

или поне да избяга от къщи, с кабриолета ... но няма кабриолет, нито пари за бензин ... Заради нея е! Ако беше друга жена, като на приятеля му, какъв живот го чакаше ... за какво изобщо е на този свят, само да страда ...
Искрено ме разсмя. Ама така отдалече да ти се смея, де. Ако имах такава устата жена в къщи, наистина щях да избягам.

# 293
Ми тя и жена ти, ако беше такава, да не вижда двата косъма, не след дълго ще се сдобиете с по един губер във всеки ъгъл.

# 294
Или пък примерно в работата да ми кажат - това се прави по тоя начин, и аз да се фръцна - ами прави си го сам, като не си доволен.
Хе-хе, точно ти пък, дето не работиш...
В работата ми явно са доволни какво върша, щом ме държат и даже се натискат все по разни екипи и проекти да ме слагат. Но върша това, което умея и което ми е интересно. За мен имат значение детайлите и си ги изпипвам.
Докато дали имало два косъма в ъгъла, честно казано съвсем не ги забелязвам, ако щат да си стоят там цял месец, пък на който му пречат - да ги махне.
Иначе да, права си, не обичам да ме критикуват, затова пък и аз не критикувам другите. На жена ми 10 години вече никога не съм правил забележка че не ми харесвало какво е сготвила примерно, или дори хич да не е сготвила - отрязвам си две филии и се наяждам и си мълча вместо да мърморя примерно че не била мусаката както майка ми я правила.
Общо взето съм на принципа - всеки да прави каквото умее и каквото му харесва. Нали върви къщата и пуши комина там, дето се вика - какво да се вторачваме в дреболии и битовизми?

Ти си добре,моя хем не го прави както трябва,хем мрънка,че не му харесва Grinning
В такива случаи прибягвам до-"хайде,направи го ти,а аз ще седя отстрани и ще мрънкам и нищо няма да ми харесва" и приключваме разговора Simple Smile

# 295
Значи, ако продължава така, трябва да се промени СК и НК и жените да могат да бият мъжете си с възпитателна цел.

# 296
За това каубоите са символ на мъжество, защото могат да укротят цели стада мучащи крави ...

Ама как ги укротяват ? Ходят да ги милват по рогата или играе ласото и камшика?

# 297
Работила съм достатъчно с педантични редактори, и още го правя от време на време, за да знам какво значи да се очаква детайлност и отношение, не да си ларж, да се фръцкаш и да го играеш примадона.

За мъжете казармата е мястото, където ги учат на това детайлно отношение - пода с четка за зъби, леглата под конец. Ама сега като няма казарма...и си действат като деца, както ги кефи.

# 298
  • Street of Dreams
Един мъж трябва да носи на критика и да има потенциал да се подобрява. Част от семейния живот е да вършиш дори задължения, които не са ти съвсем на сърце. А като си се хванал да ги вършиш - що пък да не ги свършиш добре пък? Ей така, от амбиция. Ей тъй, да зарадваш жена си, да ви е хубаво. Човек трябва да има някакво развитие, да бъде по-добър от вчера. Сигурна съм, че и тя за 10 години на много неща се е научила. Сакън да не се научите на нещо и вечното мото "такъв си ме взела, такъв ще ме търпиш". Момичетата многократно писаха в началото - един мъж трябва да има потенциал да върви напред.

# 299

Ама как ги укротяват ? Ходят да ги милват по рогата или играе ласото и камшика?

С дълго ласо, точен мерник и стабилна езда. Simple Smile

А послушните крави, потупва после по хълбока, когато се приберат в огражденията.

Общи условия

Активация на акаунт