Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Щом се буди да яде, значи има нужда да яде. Още са малки да им се ограничава храненето с чайове, билки и отвари.

Вас като ви се яде, не пиете чай, ами преравяте хладилника, нали ....?

# 106
Ама чаят е за мен, не за бебето 😂

# 107
Аз пък си я храня като се събуди, никога не съм я залъгвала с вода (не, че няма да ми я изплюе в лицето ако пробвам) или биберон.

Просто си я храня, когато си поиска не по час.

Все пак се зачудих да не е проблема в млякото, като чета как другите си нанят по 5-6 часа.

# 108
Ама чаят е за мен, не за бебето 😂

Ами защо го написа така тогава, ще ти направи приспивна аура ли тоя чай?! Joy

# 109
Салсиша този Wow tea бил за перфектна фигура, просто не е пояснила в поста си.

# 110
За перфектната фигура - "You will never have the ass you want, untill you sit on the ass you have." ... и пиеш чай. Трябва си работа.

# 111
За перфектната фигура - "You will never have the ass you want, untill you sit on the ass you have." ... и пиеш чай. Трябва си работа.

Незнам на мен не ми трябват чайове аз съм торба с кокали.

# 112
За детоксикация е по- точно.
Някой има ли от тези термометри за малките, които се насочват само към челото и показват температурата (не знам точно как се казват) и доволни ли са?

# 113
Незнам обаче рекламата на този чай е Wowtea ще спаси талията и тази Коледа.

Аз имам такъв термометър доволна съм, но за бебета най-точно се мери ректално, но не съм фен.

# 114
За детоксикация е по- точно.
Някой има ли от тези термометри за малките, които се насочват само към челото и показват температурата (не знам точно как се казват) и доволни ли са?

Имам, да, на Еурофарма. Доволна съм, при баткото засякохме разлика две десети (този безконтактният показа с две десети по-ниска темп от електронния под мишница).
Не смея ректално- то като му е зле на детето мърда, рита и тн.

Ще ми е любопитно да чуя отзиви за този чай и дано да има желания ефект, успех!

# 115
LadySnow благодаря за съвета Simple Smile и аз по принцип съм на мнение, че бебето най-добре регулира нещата с кърменето.
Относно какво ядем: ограничавам се от кафе и шоколад, фъстъци, цитруси и бобовите ги ям по малко, въпреки че не знам защо цитрусите са забранени при кърмене. Иначе ям като за световно, но не ми се лепи. Нямам търпение да почна пак интензивен спорт, но мисля да е като захраня и разредя кърменето.
Относно термометъра: имаме такъв и съдейки по нас мери точно. В началото бяхме купили един miky care, но с тази гадна лепенка го прецакахме след първата проба - наложи се да изкъпем яко детето, за да я махнем.

# 116
Не знам вие какво ядете,но аз откато родих съм качила толкова колкото бях когато влязох да раждам.Бях оставила всички килца в родилното,но пустото сладко ме прецака доста.Не мога да спра вечер да се тъпча със шоколад и бисквити.Как ще се стягам не знам.Относно спането моята откато навърши три месеца яде в 21 и спи до 7-8.Правих опити да я будя няколко пъти но без успех и реших да я оставя.Щом спи не е гладна (надявам се)

# 117
От Хипп също изпиваше много, но беше започнала да се буди на 2 часа.

Кой Хип, на мен ми мина няколко пъти през главата да сменя Лактана с Хип Комбиотик, но нещо не смея.

Защото тя няма проблеми, наддава, няма рефлукс, няма запек и т.н., но това будене за папане през нощта ме караше да се замисля дали нещо не се засища от Лактаната.

Точно Комбиотик. Изяждаше по много, когато си поиска. Никакъв режим. Откакто минахме на Лактана яде денем на 3 часа по 130 мл и вечер веднъж 200 мл.

# 118
А колко е голямо твоето бебче?

# 119
Преди 3 седмици беше 5740. Тогава мислех, че е качила много, но се оказа, че е качила 800 гр. Явно просто ми натежа вече. Сега с новото мляко ми е интересно колко е.

Общи условия

Активация на акаунт