Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Вече са големи, би трябвало да не ги дразни, каквото и да ядеш. Няма как да изключиш от диетата толкова неща и няма логика овесени ядки и мляко да го дразнят повече от торта пълна със захар.

# 91
  • Beyond the stars
Ям нормално само вечер, ма аз съм винаги така като съм сама вкъщи. Няма да се сетя да отворя хладилника, некви в движение - плод, активия, бисквита, черен шоколад Blush Сега постя, та и кисело мляко не става.
След НГ ще влизам в някъв режим, че няма да стане тъй.

Да вметна в Лидл ще има якета с платка за бременни, дето стават и за бебеносене Wink

# 92
Моят болничен от педиатърката беше до 29.10 и от 30.10 подадох декларацията при работодателя. Все още нямам плащане.

# 93
  • София
Вече са големи, би трябвало да не ги дразни, каквото и да ядеш. Няма как да изключиш от диетата толкова неща и няма логика овесени ядки и мляко да го дразнят повече от торта пълна със захар.

Еее да ама сладкото си заслужава риска заради енергията и удоволствието, което ми дава 😂 Ще взема да сваря един бобец - близо година как не съм яла такова.

Vivi след този болничен работодателите трябва да подадат една декларация.

# 94
Ами в разстояние на две седмици за втори път хапвам леща. Не виждам някаква реакция от нейна страна. А за килцата аз и с баткото напълнях докато кърмех и сега се повтаря.

# 95
Сесилче и при нас отпадна първата 3-4 часова пауза Simple Smile голям купон... а вчера точно точех лиги на осмомартенското събитие на Trastena, но смея ли да си купя билет. За храненето - вчера се загубих в рецепти от Pinterest. Има няколко с киноа и разни вкусотийки, които мисля да пробвам. Риба по-често. Хапва ми се и пица с карфиолен блат. Вчера взех и пуешко месо, нали е по-диетично и утре ще го мисля. Във ФБ също има няколко групи/страници, които следя, а специално за любителите на сладко препоръчвам FIT Sweets by Lori. Много често само аз си ги ям тия неща вкъщи Simple Smile Преди 2 години си бях поръчала хранителен режим от Инес Субашка и имаше страхотен ефект дори като не тренирах. Най-общо казано - 4 хранения на ден като има съотношение 30:30:10 за въглехидрати:протеин:мазнини Simple Smile

# 96
Изи, ти си първият човек, на когото наистина да му се яде пица с карфиолен блат (блааат, блааа блааа 🤢🤢🤢)

# 97
Изи, ти си първият човек, на когото наистина да му се яде пица с карфиолен блат (блааат, блааа блааа 🤢🤢🤢)
хаахах възможно е, но за сметка на това много ме мързи да си направя Simple Smile

# 98
Аз мисля да пробвам системата -60, но леко модифицирано, а именно без хранене след 8, защото с това мое лягане в 2 няма как да ям за последно в 6.

# 99
  • София
Аз мисля да пробвам системата -60, но леко модифицирано, а именно без хранене след 8, защото с това мое лягане в 2 няма как да ям за последно в 6.

Какви са тия схеми -60. И да и с нощното кърмене става още по-гЛадно. Аз вечерям като заспи - към 10 чак...това не е никак хубаво Weary
Изи до март ще се стабилизират нещата - вземи си билет Simple Smile Таткото ще не ще - ще се справи вече пред свършен факт Sweat Smile  Защото Girls just want to have fun Trollface

# 100
Откакто ползваме Лактана, вечер в 23 яде по 200 мл наведнъж и после спи до 5! Като хапне в 5 пак заспива. 6 часова пауза!!!!!!!!!! Няма такъв кеф.

# 101
Абе да ти кажа тази пауза едва ли се дължи  изцяло на Лактаната по-скоро е от възрастта на бебето и от това, че изпива повече количество АМ наведнъж точно преди лягане.

Моето е на Лактана от раждането си още от родилния друго АМ не е пило човечето е доскоро никакви паузи нямаше и през нощта ядеше през 3 часа.

Чак сега като подкара четвъртия месец (на 3 месеца и 8 дни е) почна да спи повечко през нощта и се буди само за едно ядене в 3, а не е като да не яде, по 170 мл си изяжда вечер преди лягане.

# 102
От Хипп също изпиваше много, но беше започнала да се буди на 2 часа.

# 103
От Хипп също изпиваше много, но беше започнала да се буди на 2 часа.

Кой Хип, на мен ми мина няколко пъти през главата да сменя Лактана с Хип Комбиотик, но нещо не смея.

Защото тя няма проблеми, наддава, няма рефлукс, няма запек и т.н., но това будене за папане през нощта ме караше да се замисля дали нещо не се засища от Лактаната.

# 104
Ние сме на Аптамил. Яде в 21 и попринцип се будеше чак към 5, но от няколко дни се буди в 2 и в 5.
Поръчах си Wow tea, уж много помагал. Ще видим. Ще изкажа мнение. Някоя мама от вас да е ползвала подобни чайове? Моя позната ми го препоръча, аз много много нямам вяра на подобни неща, но знае ли се може наистина да действа.

Общи условия

Активация на акаунт