Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Казват, че между 5 и 6 месеца в условия на гравитация, са достатъчни за здраво бебе да му се развие мускулатурата достатъчно за самостоятелно сядане. До 4тия трябва да може да си държи главичката стабилно и следващото е и гръбнака.

# 136
]Аз все още не го подпирам с възглавница, но определено вече иска да седи. Започба вече да се ядосва, ако лежи и повдига дупето. Когато му подам ръце се набира да седне и е много щастлив. Вижда ми се рано, защото е само на 4,5 м

# 137
А пък аз се чудя защо като стане 17-18ч следобед и я хваща бяс. Сутринта като се събуди е много кротка и усмихната, а надвечер е нетърпима. Все на ръце да е и на гърда. През нощта се буди да яде. Яде има - няма 5 минути и заспива. И така през два часа

# 138
Еми, хвала на децата ви, мами 🤗 Моето по гръб не седи - само по корем, съответно не се надига, набира и т.н.
Дано започне и тя 😀

# 139
А пък аз се чудя защо като стане 17-18ч следобед и я хваща бяс. Сутринта като се събуди е много кротка и усмихната, а надвечер е нетърпима. Все на ръце да е и на гърда. През нощта се буди да яде. Яде има - няма 5 минути и заспива. И така през два часа
Същата работа:) Даже се разбрахме с таткото събота и неделя той да го гледа 3-4часа сутрин, а аз се местя в хола да си доспивам. Така всеки е доволен. Това ставане на 2 часа е ужасно, но и с него се свиква.

# 140
И за мен е рано на 3,5 м да я слагам седнала, но как да я спра. Да я оставям да реве легнала защото някъде пишело че още два месеца трябва да е така..🤔😁
Вчера беше полулегнала в стола за хранене, надига се, ръмжи, реве, изправих облегалката до седнало, огледа се, оглед се доволна и след две минути заспа.
За това и написах че зависи от бебето.
 И съм забелязала че децата са така с едно са по-напред с друго по-назад..
Моята беше започнала да се върти от гръб настрани,  но от както започна да се надига да сяда, забрави обръщането и пак спи само по гръб.
Ани също я започнаха зъбите, горните кучешки ще излизат, но май и долу резците започнаха да се надуват.
От десетина дни се буди по два пъти на вечер, суче 5-10мин и заспива.
Към 17-18ч като започне да киселее е защото и се спи.
Доста рано, но гледам поне до 19ч да я бавя, къпя я, малко с таткото се занимава и после я кърмя и тя заспива за вечерта. Понякога в 19ч вече е откъртила.

# 141
Кърмихме се през два часа за по 5 минути тая нощ. Само първите зъби ли ще избиват така или всичките Simple Smile

# 142
И моята нещо й става следобяд .Нервна,кисела абе страшна истерия я хваща.Мажа венци давам гризалки,нищо не помага ,реве до посиняване.

# 143
И ние сме криви следобяд,спря да се буди по хиляда пъти нощем,но пък сега сме с хрема,първо аз,после и бебо.Снощи с аспиратор а вадихме сополи,Днес продължаваме,няма температура,яде,весел е ,но със сополи.Започнах с инхалации днес.И не спира да си чеше венците с каквото докопа

# 144
За хремата миналата седмица много помогнаха на моето човече капките Назо хил, те са хомеопатични.

# 145
И Нана е много кисела, казах че мажа с Бочко, преди малко от зор дадох и една доза Камилия. Пу да не са и уроки заспа доста спокойна пък ще видим☺️ и тя като Ани тръгва с два горни кучешки. Днес ака 5 пъти, но за нея си е нормално и акото е както обикновено, след ядене или по време на ядене си свършва работата и се смее като почна да и сменям памперса. Температура мерих щото веднъж ми се стори топличка- няма.

# 146
Аз от днес съм с брутална хрема. Първо беше болен мъжът ми, после беба, а сега и аз. Като нейните сополи не са се оправили напълно и правя инхалации. Ходя с маска цял ден като нинджа. Питах педиатърката дали не са зъби, защото яде всичко, което докопа. Каза, че не са ама да дойде да види как тази вечер държах гризалката, за да си я смуче и гризе, докато заспива и в каква истерия изпада ако случайно я извадя от устата й. От утре започвам с Дентокинд, каквото и да казва.

# 147
Ако е с хрема иска гризалката, защото и държи устата отворена и диша от там, може и да не е зъби.

# 148
Откакто правя инхалации те, диша. Само от време на време се чува, че сумти и вадя с аспиратора. А гризането започна два дни преди да се разболее. Е, не поставям под съмнение думите н педиатърката чак толкова, но ми прави впечатление, че много си търка венците. А сег и някакви спорадични кризи на колики прави по никое време.

# 149
А как правите инхалации на толкова малко бебе?

Общи условия

Активация на акаунт