Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
И аз на 5ия път успях да я наглася Ergobaby Adapt e моята (регулируема) струваше 290 лв.

Малката кротува вътре, но мисля да я изчакам да навърши 4 месеца за да започна да я използвам активно.

Можех да взема под наем наистина преди да закупя, но направо закупих и съм доволна, просто мисля, че е мъничка още за раница, но и на нея ще й дойде времето.

# 166
Аз се радвам за фейсбук групата, снимки правя постоянно,но сега с тия сополи не ми е останало време няколко дни.Хремата ми е на път да си отиде,Най- голямото облекчение бяха инхалации те, благодарение на които не се наруши нощният сън на бебчо,защото не му се запушва нослето.Аз се оправих вече,сега е ред на татко то...
С ваксините не сме изоставали.
А това с раниците- не бих могла да се справя с едно такова предизвикателство,бутаме си количката и това е!
Днес беборан още не се е събудил з😴

# 167
Супер, аз вече съм на антибиотик. Носът на беба още хърка стабилно, но поне не се запушва, правя инхалации. Започнах да й давам Биозин Кидс, за да не се зарази от мен. Някой с повече опит може ли да каже КОГА ЩЕ СЕ МАХНЕ ГАДНИЯТ СОПОЛ от детето, че ми къса сърцето с това хъркане. Да не говорим, че ще отложим и ваксините. В момента се опитва да стане седнала на люлката хаха много са смешни как се запъват за неща, за които не са дорасли.

# 168
Здравейте, мами. Отдавна не съм имала възможност нито да чета, нито да  пиша, но днес сядам за малко. Моят мъник през деня е сравнително кротък. Успява да си се замимава сам, заспива си както е в леглото, но дойде ли вечер имам чувството, че настъпва ада на земята. Започва да неврвничи, не иска и не може да заспи. В повечето случаи не заспива преди 24 часа, а това не само, че не е нормално за едно бебе, но и мен ме изтощава тотално. Сутрин си спи до 9-10 часа понякога, ако не го събудя.
Как приспивате децата си? Може ли някой да ми даде съвет?
Приложихте ли на вашите бебчета Ротарикс ваксината?

# 169
При нас всяко приспиваме е такова, разбирам те. Няма шанс да заспи сама никога. Ляга си към 23 часа. Но така беше и в корема ми, ставаше много буйна вечер. И аз се чудя как да я накарам да заспива по-рано.
Ротарикс даваме по мое настояване. Аз мисля, че трябва да се взима Simple Smile

# 170
Здравейте, мами. Отдавна не съм имала възможност нито да чета, нито да  пиша, но днес сядам за малко. Моят мъник през деня е сравнително кротък. Успява да си се замимава сам, заспива си както е в леглото, но дойде ли вечер имам чувството, че настъпва ада на земята. Започва да неврвничи, не иска и не може да заспи. В повечето случаи не заспива преди 24 часа, а това не само, че не е нормално за едно бебе, но и мен ме изтощава тотално. Сутрин си спи до 9-10 часа понякога, ако не го събудя.
Как приспивате децата си? Може ли някой да ми даде съвет?
Приложихте ли на вашите бебчета Ротарикс ваксината?
Ние нямаме такива проблеми с приспиването. Храня я , оригвам я и после я слагам в легълцето, което се слага до леглото на родителите. Когато не може да заспи пускам функцията вибрация и бял шум , така заспива още по-лесно, но не искам да я приспивам така всяка вечер, за да си имам резервен вариянт ако е по-нервна.

# 171
Когато някое е нервно, даже и 5 минути няма и си заспиват на вибрация. И когато имаха колики, пак така беше.

# 172
Хелинор, къде се загуби 🤗 всъщност знам, де- където и всички ние 🤣
За спането- имате ли люлеещ се и вибриращ шезлонг, люлка, нещо подобно? Също белите шумове, за които са ти писали-сешоарът е любим на моето човече, то все още заспива на сешоар и на ръце люш-люш, но сравнително бързо, ако всичко е наред. Също му помага галенето по главицата от главата към нослето през челото (моето така се успива).
Ротарикса я слагаме, да.

# 173
И моята заспива като я галя от челцето към нослето, веждичките, клепачите, абе цялостен масаж на лицето 😊. Иначе нервна ли е и пропуснем момента за заспиване става лошо, в момента помага раницата.

# 174
Аз не преспивам. Слагам си го в леглото и той си заспива сам. Ако, обаче е много неспокоен и му е трудно да заспи, го люшкам с леглото му.
Ротарикс ваксина не сме слагали. Решихме да слагаме само задължителните.

# 175
  • София
Здравейте момичета. Моя шезлонг е люлка, много готина, но няма вибрация. Много се чудя дали да не взема един, но къде да ги трупам всичките тези мебели бебешки не знам Simple Smile Сега ще слагаме кошара като се заобръща (не проходи Simple Smile), има гимнастика, коликча, столче за хранене следва.. и половин апартамент зает.

# 176
И моята заспива сама.Само един -два пъти е заспивала в ръцете ми ,защото беше много нервна и плачеше.С батковците бях направила дупки по матраците от друсане и сега реших каквото и да ми коства да я науча сама да заспива,а тя се оказа спокойно бебе и нямаше нужда от учене.Не обича много да я гушкаме предпочита да си лежи в люлката.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 10:03 от Teri Petrova

# 177
Сигурно е голям кеф да си заспиват сами. Аз приспивам между час и час и половина. И постоянно се обвинявам, че вероятно проблемът е в мен.

# 178
Нека не забравяме, че някои бебета са просто мрънкала и драматизатори. Едното ми е такова и много ясно си личи, като са две. То за всяко нещо писка и вдига шум. Като огладнее - драконски рев се надига, другото само си мляска и ме гледа с очакване. Доспи му се - пак рев, а другото си се върти насам натам и се оправя само. Иска да пръцне - драма! Рев със широко отворена уста и като си свърши работата след 4 секунди, спира. Другото само прави физиономия и това е. Аз ако съм на сестра и, голям бой ще падне, в момента, в който почна да пълзя, заради това викане ...

# 179
Сесилче, моята кошара има вибрация, ама толкова да не обръща внимание… Аз лично бих се замислила дали да купувам още нещо шезлонгоподобно, защото нашият шезлонг е до 9кг. Той вече е 8. Та скоро ще стане излишен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт