Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз взех до 12 кг за всеки случай, че знам ли какво ще ги прихване ...

# 181
И ние вечер заспиваме сами в кошарата,пускам му въртележката с мелодията на горски звуци и до половин час е заспал. за
През деня спи или в шезлонга на вибрации,или в активната гимнастика и имаме един дълъг сън навън.
Ротарикс направихме и двата приема.
Още има малко сополи,но до 20 има време да се махнат тези гадове,че да не отлагаме ваксините.
Днес си изяде цялото бурканче 125 г броколи на хип-това беше най-лесното ни хранене с пюре до сега.

# 182
И ние вечер заспиваме сами в кошарата,пускам му въртележката с мелодията на горски звуци и до половин час е заспал. за
През деня спи или в шезлонга на вибрации,или в активната гимнастика и имаме един дълъг сън навън.
Още има малко сополи,но до 20 има време да се махнат тези гадове,че да не отлагаме ваксините.
Днес си изяде цялото бурканче 125 г броколи на хип-това беше най-лесното ни хранене с пюре до сега.

А какво правите за сополите?

# 183

А какво правите за сополите?
Инхалации,вадим с аспиратор а,пие витамин ц и назохил

# 184
Ние се приспиваме е силно казано, просто след ядене я слагам да легне на корема ми , а аз съм подпряна с възглавница, та да й слегне малко храната и тя си налапва ръцете и се самоприспива, в началото и я подрусвах в легнало положение, сега май това я изнервя. А понякога се нервира като е в мен и като я сложа в кошарата й, но задължително по корем се повъртява малко и си заспива .
Ротарикс сложихме и двата приема, май не й се отрази много добре , поувеличиха й се коликите , но здраве да е , може и да не е било от него.
Има ли си наидея къде мога да предложа видеобебефон и люлка- шезлонг за продаване , освен стандартните олх и т.н. Има ли някакви специални групи за мами, където се продават и търсят бебешки артикули ?

# 185
Ние се приспиваме е силно казано, просто след ядене я слагам да легне на корема ми , а аз съм подпряна с възглавница, та да й слегне малко храната и тя си налапва ръцете и се самоприспива, в началото и я подрусвах в легнало положение, сега май това я изнервя. А понякога се нервира като е в мен и като я сложа в кошарата й, но задължително по корем се повъртява малко и си заспива .
Ротарикс сложихме и двата приема, май не й се отрази много добре , поувеличиха й се коликите , но здраве да е , може и да не е било от него.
Има ли си наидея къде мога да предложа видеобебефон и люлка- шезлонг за продаване , освен стандартните олх и т.н. Има ли някакви специални групи за мами, където се продават и търсят бебешки артикули ?
Във фейсбук има няколко бебе продавалник оригинал,бебе продавалник втора ръка,но не зная колко успешна е търговията там.Аз по-често подарявам,отколкото продавам.

# 186
И аз искам да даря нашите бебешки неща и ми се ще да намеря дом за сираци или някакъв вид приемен дом в моя район (Черноморието). Някой ако знае за такъв, да пише. Имаме половин стая с кашони, пълни с детски дрехи до 3-4 г., играчки и какво ли не. Мъжа ми се шегува, че можем да отворим магазин за детски стоки втора ръка.

# 187
Гледах скоро по новините,че във Пловдив се нуждаят от бебешки дрешки.Имало прекалено много изоставени бебчета и общината не можела да смогне с дрехи и памперси.Търсят спешно приемни семейства.Жалко ,че съм толкова далеко,с радост бих помогнала.

# 188
Гледах скоро по новините,че във Пловдив се нуждаят от бебешки дрешки.Имало прекалено много изоставени бебчета и общината не можела да смогне с дрехи и памперси.Търсят спешно приемни семейства.Жалко ,че съм толкова далеко,с радост бих помогнала.
Пловдивските мами дариха достатъчно дрешки,сега имат нужда от консумативи.

# 189
Май това било новата тема, пак, че някой забеляза, че се водят дискусии в старата тема Grinning

# 190
  • София
Да си пренеса и отговорът Simple Smile
Не се спичам нито съм прекалено притеснена. Имам се за що годе интелигентен и разумен индивид. Винаги гледам да взимам максимално информирани и до колкото е възможно правилни решения Simple Smile
Запозната съм с вентолина като медикамент и знам, че за толкова малки бебета лечение с него трябва да се провежда в болнична среда, Салсича е права. Това, което направихме след дискусия с докторката днес беше, че тя му направи една инхалация с вентолин в 13ч, преслуша го внимателно, изчакахме 20м за да видим ще има ли разлика и след като го преслуша пак ми предложи домашното лечение. Става дума за днес и утре, а в понеделник 8ч сутринта сме там за да го чуе и да види как му се отразява лечението. Всичко това с уговорка, че ако за този ден и половина той си намали яденето, вдигне темп, отпадне, и тн и тн веднага отиваме за хоспитализация.
Мен от болници не ме е страх, стига да има нужда и това да е най-правилното за момента. Ще видим до къде ще я докараме в понеделник сутрин. Simple Smile Благодаря пак за мненията. Помня, че някой се оплака че са с бронхиолит - тук ли или на фб не знам, но ако има такава мама нека сподели какво лечение са предложили на тях.

# 191
  • София
Как прекарахте вечерта Червенорозка? Стискам палци!

# 192
Аз спирам с инхалациите. Има си запушване на носа понякога, особено сутрин след сън, но съм убедена, че е заради сухия въздух. Ще вземем овлажнител и ще видим какво ще стане.
Иначе, чудо на чудесата, майка ми дойде за три дни да ми помогне и приспива бебето в 20 вечерта, а не като мен в 23. Спи цяла нощ и сутрин е в страхотно настроение Grinning Тъй като тя заспива като я бутам с количката и към 20 часа си има едно дремване, аз ѝ позволявам да се разбуди след него. А майка ми продължава да бута количката и тя пак заспива, но този път дълбоко. Понякога си има нужда някой по-възрастен да ти покаже това онова.
Червенорозке, как е бебчето?

# 193
  • София
Кашля милото като стар пушач. Толкова мъничко, а така буха, горкото. Иначе е спокоен.
Аз и преди май съм писала, че мисля за овлажнител, въпреки че вкъщи под 45% не пада. Ще пробваме да видим Simple Smile

# 194
  • София
45% е идеално! Между 35 и 60 знам, че е добре. При нас също има запушен нос сутрин, спрях климатика и сме на радиатор в спалнята, много по-добре!

Иначе моя бебок последно време много му се доспива към 7 ...и поспива за 20 минути. Обаче после с банята яко се разсънва и ободрява и с голяма мъка заспива чак към 22. Къпя го в 8:30 уж да се види с баща му за малко, че той има смени до 7 и към и половина се прибира.
Но много се чудя дали да не му променя режима, не е ли много рано 7 - 7 и нещо?

Общи условия

Активация на акаунт