Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 088
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета.
Аз съм пак с питане за яденето. Моята маймуна от четвъртък насам си промени режима. Преди ядеше на 2.5, 3 часа, а сега на 4часа. Тя спи цяла нощ от към 22:30 до към 6:30.Т.е няма нощно хранене.
Вчера имаше 4 хранения  и реших, че днес ще я мъча през 3 часа. Стана в 6:40 яде до към 7:00 и заспа. Събуди се в 7:30 и игра до към 10. Аз реших да я храня, но тя почна да се дърпа и я оставих. После в 11 почна да мрънка, че е гладна, хапна и откърти. Не е ли рано за разреждане на храненията? Тя е на 3 месеца и 3 дена.
Вашите бебоци колко често хапват😊

# 196
Някои деца преминават скоковете в растежа с повече сън, други с повече храна, а трети с редуване на тия.
Ако храненето падне на 50% от обичайното - лекар.

# 197
По колко мл хапва на ядене?

# 198
По колко мл хапва на ядене?

вчера бяхме навън и бях приготвила 170мл кърма. Изпи си ги спокойно Rolling Eyes

# 199
Мисля, че 4-5 хранения по 170 са добре за възрастта й.

# 200
Червенорозка, как е бебчето? Дано бързо се оправя и да не се налага да влизате в болница!

Аз бях обещала, че ще споделя ефекта от лечението на моето човече и неговия рефлукс. Значи, комбинацията фризовом 30мл + хип комбиотик, който си го пие не му понесе никак добре - страшни колики получи от смесицата явно и го спрях на червъртия, петия ден.
От този сироп Гастротус получи много неприятно разстройство - акото става на жълта вода. Като цяло много неспокоен, най-лошото е, че реве дори повече докато яде сега Sad с две думи- това лечение не му помага на него. Пак казвам - не повръща, дори вече и не връща мъничко, но е адски рев като яде, мятане, гърчене и си личи, че нещо го боли Sad Ужасно е. Мислех, че с този гастро ще приключим проблема, но не-ще трябва да търся друг.

# 201
Червенорозка, как е бебчето? Дано бързо се оправя и да не се налага да влизате в болница!

Аз бях обещала, че ще споделя ефекта от лечението на моето човече и неговия рефлукс. Значи, комбинацията фризовом 30мл + хип комбиотик, който си го пие не му понесе никак добре - страшни колики получи от смесицата явно и го спрях на червъртия, петия ден.
От този сироп Гастротус получи много неприятно разстройство - акото става на жълта вода. Като цяло много неспокоен, най-лошото е, че реве дори повече докато яде сега Sad с две думи- това лечение не му помага на него. Пак казвам - не повръща, дори вече и не връща мъничко, но е адски рев като яде, мятане, гърчене и си личи, че нещо го боли Sad Ужасно е. Мислех, че с този гастро ще приключим проблема, но не-ще трябва да търся друг.

От кой град сте? Ако сте от Пловдив д-р Иван Янков е страшно добър и разбран гастроентеролог. Препоръчвам го.

# 202

Ох миличка, съчувствам ти. Замисляли ли сте се дали не някакво дефектче на езичето(юздичка) или нещо подобно. И за такива случаи съм чувала. Проблемът се решава лесно(ако е това) , а оплакванията са подобни.

# 203

На мен пък това ми прилича на колики.

Най-вероятно от тези комбинации се е разбутало стомахчето на бебчето и трябва време да си влезе отново в ритъм.

Според мен щом не повръща по-добре да си пие млякото, което си пие без никакви добавки и сиропи.

# 204
Момичета, благодаря ви 🤗❤️

Алексче, за тази юздичка съм чела и ще питам пак лекар да не би пък да е това 🤔
Никол, може и колики да са, кой знае... Давам си Еспумизан за колики от самото начало без прекъсване Sad а тези сиропите ги спрях, да, няма полза от тях.

Lovely05, от София сме, благодаря за препоръката все пак!

# 205
Момичета, поставяли ли сте две ваксини наведнъж (пентаксим и синфлорикс)? Имахте ли странични ефекти?

# 206
Да, не сме ги поставяли отделно до сега. Да чукна, проблем не е имало. Слагам куул пач и 24 часа не къпя.

# 207
Вече два поредни месеца й ги слагат наведнъж тези двете.

Проблеми не сме имали освен, че уревава света.

# 208
  • София
Искам да попитам тези от вас които имат момченца случвало ли ви се е да имат пъпчица на върха на пишлето?
От няколко дена бебо има малка пъпчица почти на върха и се чудя от лакво може да е. А и ММ каза че е забелязал две три петънца на тестисите.

# 209
Момичета, не помня коя точно ползва уреда на Авент за готвене на пара, но дойде и моят ред. Имам въпрос - колко време трябва да се готви тиква да речем? Пуснах на 15мин, но не ми се вижда готова за пюриране

Общи условия

Активация на акаунт