Августовски бебчета 2018 тема 3

• 70 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, поставяли ли сте две ваксини наведнъж (пентаксим и синфлорикс)? Имахте ли странични ефекти?

При нас са 3 наведнъж, после една, после пак 3.

# 211
Слагаме и двете заедно, вече и Ротарикс с тях. Вдига малко температура вечер, иначе е ок.

# 212
  • София
И на нашият му ги слагат едновременно тези двете. Много се чудих за ротарикса, но май и нея ще сложа.
Нас ни приеха в болница Sad Мъниче с абокат и на системи е много тъжна гледка, но ще търпим за да се оправя, че го е закъсал с дробченцата.

# 213
И на нашият му ги слагат едновременно тези двете. Много се чудих за ротарикса, но май и нея ще сложа.
Нас ни приеха в болница Sad Мъниче с абокат и на системи е много тъжна гледка, но ще търпим за да се оправя, че го е закъсал с дробченцата.

Много жалко, дано скоро е добре и да сте си у дома! Дръж ни в течение!

# 214
  • София
Червенорозка гушкаме ви с бебчо! Бързо да се оправя мъничето и скоро да сте си удома.

# 215
бързо да оздравява и скоро да сте си вкъщи.

# 216
Ще се оправи бързо бебока и за празниците вкъщи.

# 217
червенорозкадано по-бързо да се оправи бебчо и да си посрещнете празниците вкъщи Simple Smile
До сега все по две ваксини са му слагали.
dornrose аз имам момченце и до сега не съм забелязала такива нещо. Ако много се притесняваше сподели с педиатърката

# 218
Червенорозка, стискаме палци бързо да мине.

# 219
На мен не ми излиза тая нова тема, а направих запис.

# 220
Момичета, не помня коя точно ползва уреда на Авент за готвене на пара, но дойде и моят ред. Имам въпрос - колко време трябва да се готви тиква да речем? Пуснах на 15мин, но не ми се вижда готова за пюриране
Аз слагам всичко на 20 мин .При малко по дълго пасиране става супер .

# 221
Зацепих аз, че трябва 20 мин Simple Smile Въпреки че в книжката пишеше 15 мин за тиква. Не знам колко е дълго пасиране, но за около 15 секунди става перфектно! Супер доволна съм от уреда! На бебо му хареса, но пък май ще сложа пауза с пюретата също. Не знам дали новата консистенция е причина, но пак започнаха нощните газове и напъни. Сутрин се изхожда и всичко е 6.

# 222
Ние за момента само от спанак се гърчеше и плачеше.Явно не й понесе добре.Много обича тиква,картоф с морков .Замества си обедното ядене изцяло.Мисля другата седмица да почна след обяда с плодово и така да й изместя две хранения и да й остане само сутрин и вечер мляко.С момчетата така съм процедирала да видим с госпожицата дали ще успея.

# 223
Момичета да попитам, ме не съм много запозната с това захрранване. Какво се има впредвид изцяло заместено хранене с пюре. По-скоро , това пюре , което замества цяло хранене с каква консистенция е 50% картоф, 50% мляко ли ? И още един въпрос след като съм въвела картоф и е стигнала до 10 лъжички да речем и въвеждам тиква. Давам само 1 лъжичка тиква и мляко или 1 лъжичка тиква, 9 лъжички картоф и мляко?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт